Vip Brother 2017 - тема 9 (30.10 - 05.11)

• 137 076
  • 2 238
  •   1
Отговори
# 2 040
В крайна сметка жената на Петров каза тези, които не го харесват, да си гледат работата. Laughing

Мислех да кажа, че изказването й не е Дамско, но от снощи имаме нов лаф - не е Християнско!

# 2 041
Не е Дамско, само Марчето е дама. Naughty Grinning
И Християнско не е!

# 2 042
Ах, arrival! Никакви ценности нямаш значи! Бива ли така да се подиграваш! Какъв миролюбив християнин си ти! Засрами се! 😁
Аз не разбрах кой е казал, че форума се използва само от християни? Това е мнението на дамата, която в 3 посреднощ търси из бг мамма някаква песен, която чула по радиото - на английски(надали ама хайде), на която мелодията е много яка и е нанананана и песента е много готина. И същата тази НЕдама, се явява тук да дава оценки на най-готините мами из целия форум... НЕ Е ХРИСТИЯНСКО!

# 2 043
Е айде де! Не съм вярвала, че в тази тема точно ще ми се налага да изказвам личното си мнение за религията като цяло. Въпросната госпожа явно е същата, която плюе и във Фейсбук страницата. Все ми е тая за заблудените хора, всеки е свободен да вярва в каквото си поиска, ама да ми го натрапва вече е прекалено.

# 2 044
  • гр. Шумен
Като гледам какви страсти са се вихрили нощес в темата, се питам "Тартюф" учи ли се още в училище? newsm78
Забавлявах се със сериала, но моят фаворит от подобните ББ продукции си остава "Гъмео и Пресиета" Peace

# 2 045
Е айде де! Не съм вярвала, че в тази тема точно ще ми се налага да изказвам личното си мнение за религията като цяло. Въпросната госпожа явно е същата, която плюе и във Фейсбук страницата. Все ми е тая за заблудените хора, всеки е свободен да вярва в каквото си поиска, ама да ми го натрапва вече е прекалено.

Сексуална неудовлетвореност и хормонален дисбаланс я паркираха в доста неподходяща за нея тема!  lalalala

Последна редакция: сб, 04 ное 2017, 11:26 от Berussa

# 2 046
  • Ямбол
изтрили са ми мнението, но пак ще го напиша, щом лицемерните чужди брътвежи са оставени:
...Нима е старомодно да споделяш християнските ценности...
Не е старомодно, а е опасно.
Предаването, което се коментира тук не е религиозно насочено и нямам нищо против сатирата в него, ако ще и да изгорят библията ритуално.

# 2 047
  • Оптимист по принуда
Толкова ли е бездарна Ваня Щерева? И пише книги и ни я представят като голям автор и творец.
Дали шефът е знаел чий е сценарият? Как се е съгласил да играе по свирката на майката на орангутаните?
Доста малоумна хрумка беше пиеската, ама като ще се излагат за пари, поне да е до край.

# 2 048
  • Сандански
Да се включа и аз в коментирането за вчерашната сцена. Едно време също го е имало, но е било сигурно по прикрито хората не са го приемали за нормално. Сега вече е по открито и хората не се стесняват да се скрият. Simple Smile

# 2 049
  • София
Като гледам какви страсти са се вихрили нощес в темата, се питам "Тартюф" учи ли се още в училище? newsm78
Да, в десети клас.  Peace

# 2 050
Цоп, и аз да се включа Simple Smile Снощи и мен всъщи ме гледаха странно, защото просто умрях от хилеж на Тото, как си пулеше очите и физиономиите му, направо за мен беше най-добпото изпълнение в сериала Simple Smile)) После бих сложила Джулиана и Шефа, Златков беше много слаб, но евала как се пребори със собствените си задръжки.
В репликите имаше реални препратки към всички, но браво, че го бяха приели на шега и го изиграха с чувство за хумор. Имаше и клюкаренето на Джулиана, и кръшкането на Алекс, и лакомията на Сашка, и на Шефа котките, и на Маргарита кухненската проклетия... абе всеки беше изтипосан здраво.

# 2 051
  • София
има нещо в гласа на Джулиана, което ме отблъсква, но иначе е напълно в хармония с визията й и средата, в която вирее. Тя просто си е за там - нощен живот и екзотични танци. Може като съпруга да е самата любов, грижовност и морал, но някак ми се бие с всичко останало.

# 2 052
  • София
Да се включа и аз в коментирането за вчерашната сцена. Едно време също го е имало, но е било сигурно по прикрито хората не са го приемали за нормално. Сега вече е по открито и хората не се стесняват да се скрият. Simple Smile
Joy Joy Joy

# 2 053
Аз съм пътят и истината, и животът. Амин.
Сега да мина по същество - естествено, че сценарият беше тъп. Някой да не е очаквал да се получи "Фотоувеличение" по Антониони или "Английският пациент"? Това е гротеска, пародия, а и аз не видях някой в темата да припада от възторг по сценария. Почти всички коментирахме само актьорската игра - е, не видяхме новия Де Ниро, даже Брад Пит не видяхме, обаче се постараха съквартирантите, личеше им, че се забавляват. И аз се забавлявах, макар че в общи линии се старая да не пренебрегвам традиционните християнски ценности. Simple Smile

# 2 054
Не зная има ли общи ББ със сценария на пиеските , които всяка година поставят. Очаквах повече като сценарий от Дилов и Щерева. Щерева можеше яко да си ог върне на шеф Grin Можеха да го направят като селския идиот Мунчо от "Под игото". И да се възхищава на Кралича - Дани Златков в сходна му  роля на герой.
Пф , индийско. Ако не бях изчела темата , нямаше да разбера психологията на многозначителните паузи , блещене , стоп камера и т.н.
Защо не взеха нещо от нашата история , нещо като Криворазбраната цивилизация . Толкова са характерни всичките , точно като герои на онази епоха.
Тото върховит , да го вземат в киното и това е. С голям мерак и настроение игра.
Другите ми бяха като пренавити. Но то с такъв сценарий...

Общи условия

Активация на акаунт