Vip Brother 2017 - тема 9 (30.10 - 05.11)

• 137 095
  • 2 238
  •   1
Отговори
# 2 025
На мен това със слона Сашка ми се стори безумно тъпо. Още по-тъпо беше нЯщото дето й бяха нахлузили на главата.
Целият епизод беше най - тъпото нещо, което изобщо може да бъде излъчено! Аз не издържах и смених канала, че музиката е дразнеща. Толкова ли е бездарна Ваня Щерева? И пише книги и ни я представят като голям автор и творец.

# 2 026
Почти цяла страница с чаршафи... Водете си личните спорове на лс.
За снощи-на мен ми хареса. Поне не бяха обичайните скандали.
Това с кашона беше голяма простащина,поредната гавра с Мегз. И Сашка също. Енджи на фасони го докарваше,но репликите не й се получиха,преигра. Хранова и Джулка също много напъни,много нещо. Тотю и Дани ,както и Петров бяха добри.
Грубичко беше как включваха някои реални неща,като това за Алекс и зъбите на Мегз. Направо си се подиграха с тях,но пък щом те са били ок с това и се забавляваха,значи няма проблеми.
Танца беше ок! 🤩

# 2 027
77 потребители са гласували за Мегз Тъпото? Трудно ми е да повярвам, че това не е някой трол като онази по-горе с антигейпроповедничествата.

Гласувах за нея. За мен е най-интересният Играч в Играта.

# 2 028
  • SF
И за мен е интересна. Интересна, в смисъл на шантава. Но не искам да спечели.

# 2 029
Дават жената на Шефа по Нова.

# 2 030
Жената на тлъстия по Нова-била човек на изкуството и искала хората да си я представят като...човек на изкуството.Колко артистично,каква дълбока мисъл!Вкъщи не му дават да готви,защо ли Laughing

# 2 031
Жената на Шефа: "Редко готви". Rolling Eyes

# 2 032
  • София
Ама детенцето му е такъв бонбон.  Heart Eyes

# 2 033
Жената ми изглежда много смачкана и слабохарактерна Cry

# 2 034
Била е хубава жена преди да срещне Шефа.

# 2 035
# 2 036
Не мога да повярвам, че Петров се занимава с бойни изкуства. Те изискват дисциплина, търпение.. това кълбо от нерви и злоба не си го представям трениращ каквото и да било. Като се качи на пътеката и се вижда, че едва диша после.

# 2 037
  • София
Шефът бил имал силна алергия към котките.  Laughing

# 2 038
  • Бургас
И тя рЕдко готви.

# 2 039
В крайна сметка жената на Петров каза тези, които не го харесват, да си гледат работата. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт