Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 28

• 128 026
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Ами на Радиан цапа според мен. Не мога да го сравня с DW, т.к. не съм го ползвала, но от прочетенето за него ми се струва, че е доста тежък. Този не мога да кажа, че е такъв, имайки предвид колко е рядък - все пак е серум фон дьо тен. Финишът не е сочен, по-скоро сатен. На Lancome разносвам сега Teint Miracle и много ми харесва - хем покривен, хем не пресушава, не е прекалено dewy.. абе ще се купува. Преди да го открия обаче, си взех Буржоа Хелти микса за проба - еми супер е - сочен, издържа доста време с база, кожата ми се чувства добре. А за цената си е просто страхотно попадение.

# 676
  • София
Аз напоследък преоткривам Face and Body на Mac. Доста време не ми харесваше как ми стои заради мокрия ефект и го бях захвърлила в ъгъла, но от няколко дни насам го проносих и толкова много да ми харесва пък не знам. Имам блясък, кожата ми стои озарена и освежена и някак  не виждам този мокър ефект, за който говоря. Замислям се даже и един по - тъмен да си взема за лятото.

В България продават ли малките опаковки от 50 мл?  newsm78 Аз влезнах да попитам дали някой има наблюдения върху новият фдт на ИСЛ . Много съм доволна от ЕЛ ДУ, но ми се иска нещо по-леко за топлото време.

# 677
  • На ръба..
*Nani* Да, от MAC в София си бях поръчала 50мл, ама напоследък все по - често пазаря от Asos, хем по - бързо, хем по - евтино ми излиза и не се налага да ходя два пъти до куриерски офис.

# 678
*Nani* Да, от MAC в София си бях поръчала 50мл, ама напоследък все по - често пазаря от Asos, хем по - бързо, хем по - евтино ми излиза и не се налага да ходя два пъти до куриерски офис.
.                         
Каква е цената на face and body 50 мл тук в магазините в София ?

# 679
  • На ръба..
.                         
Каква е цената на face and body 50 мл тук в магазините в София ?

По спомен беше нещо между 50 и 60лв.

# 680
Наскоро си взех фдт на Revlon Color Stay...Ами не знам защо толкова често го спрягат като един от най-добрите сред дрогерийните марки.
Едвам успявам да го разнеса. Оставя ми едни дири по лицето, като ситни линийки, дори и да нанасям не с четка, а с ръка, набива се във всяка поричка, на носа никога не ми стои равномерно и тенът ми отдолу винаги прозира. Никак не съм доволна.

# 681
  • София
Него го нанасям само с бб, иначе се получава точно както при теб.

# 682
  • София
Калър стей беше добър преди 10 години, когато нямаше толкова много добри фдт-и, както сега, особено пък в достъпните магазини. Вече има такъв голям избор от страхотни фдт-и, а и от Ревлон го реформулираха.

# 683
Milenaka, пробвах и с бюти блендър и пак същото, но признавам, че моя бб не е от марковите, ами някакъв на Ейвън.

# 684
Препоръчайте ми основа за прикриване на порите, имам чувството, че няма спасения от тях Disappointed

# 685
  • София
Milenaka, пробвах и с бюти блендър и пак същото, но признавам, че моя бб не е от марковите, ами някакъв на Ейвън.
А, и моят не е марков – на Аура е. С него нямам проблем Simple Smile

# 686
Здравейте,
Имам въпрос към момичетата, които ползват матиращ фдт.Моля да ми препоръчате.Попринцип като се стопли времето сменям хидратиращия с матиращ или бб крем и матираща пудра.Искам да пробвам нов продукт, но ми се иска да е препоръчан.Попринцип ползвам най-тъмния тон, тъй като ходя на солариум , а и когата ми си има една боя в повече.

# 687
  • София
Аз преди време бях коментирала тук (мисля, че в тази тема или пък Гримовата да е била? Thinking ooooh!), че бях доволна от лекият вариант на ДУ на ЕЛ.
Сега, след като няколко месеца в студеното време поразносих класическият Стей ин Плейс ДУ на ЕЛ, се върнах на новата лека версия. Ами, сега ми е наистина ...като водичка Sunglasses, както някои момичета бяха споделили тук преди време. Явно, сега след тежката артилерия на ДУ ми се вижда сега направо прозрачен. Лек, ама воднисто лек.... Не, че е изненада това.. То си го пише на етикета, ама... та да си кажа, де. Mr. Green Laughing

# 688
  • Бургас
Момичета ще ми препоръчате ли дрогериен фон дьо тен за мазна кожа? Ползвам colorstay на ревлон, но искам да разнообразя.

# 689
  • София
Препоръчвам Maybeline Fit Me. На мен ми седи леко сух, така че слагам малко по-мазен крем отдолу.
Освен това, има разнообразие от цветове. Аз най-после си нацелих моя.

Общи условия

Активация на акаунт