Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 28

• 128 053
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
В Бюти зоун Бургас със сигурност има Герлен. Бях пробвала фдт там, но го взех онлайн, защото беше по-изгодно.

# 541
Момичета, препоръчайте сайт, където мога да намеря известната пудра на La Prairie. Видях я в enzo.bg, за около 150 лв, има ли шанс да се намери някъде на по-ниска цена? Много я възхвалявате, не е без причина. 😊

# 542
Има още една пудра, която е от фаворитите ми като озарител: DOLCE & GABBANA The Illuminator.
Много дискретно сияние, два цвята за избор: с жълт и розов подтон, без абсолютно никакъв мирис.
Проблемът е, че в България няма къде да се пробва.

Момичета, препоръчайте сайт, където мога да намеря известната пудра на La Prairie. Видях я в enzo.bg, за около 150 лв, има ли шанс да се намери някъде на по-ниска цена? Много я възхвалявате, не е без причина. 😊
Ако си я намерила 150 лева, по-евтина няма да я намериш. Цената в Хародс е над 160 лева, в сайта на Ла Прери е 105 долара.

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 21:43 от Анонимен

# 543
На strawberrynet е около 150 лв. Ако имаш бонус за лоялност, добавят отстъпка към тях. Мисля, че и за нови клиенти имат отстъпки, но не знам какви точно, защото пазарувам от тях от години и не съм нов клиент.
Междувпрочем там коректорът е на добра цена (вчера говорихме за него)
https://bg.strawberrynet.com/makeup/#catgid=2&brandid=306%2C … mp;totalPage=4585

В момента имат 10% на грижата за кожата. Понякога пускат 10% на всички гримове от сайта.

# 544
Agent, благодаря за предложението. Пробвала съм го, жълтее при мен и този на Bioderma ми е по-добре.
Exotica, с каква кожа си? Бях на път да го поръчам, но повечето положителни отзиви бяха за мазна или смесена кожа.

Със смесена кожа съм като в момента има доста сухи участъци, заради студеното време. Но наистина стои супер фон дьо тенът. Също за по-суха кожа мога да ти предложа друг много любим мой продукт Born This Way на Too Faced, който е перфектен - лицето става като изписано, няма подчертани пори, нищо.. Само че е доста покривен, а доколкото разбрах ти искаш нещо по-леко, но смятам, че ако нанесеш по-малко количество от него с бютиблендър/гъбичка, няма да имаш проблем.

# 545
  • София
Свободната пудра на Ла Прери съм купувла от дневните сделки на Ягодка за 65 лв! Двете кутии (голямата и малката) за 65 лв.
Лично аз не я харесвам и я продадох.
Моите любими пудри за фиксиране на грима са Les Violettes на Герлен, пресована и комбинирана, La Mer, Charlotte Tilbury и MAC Patrick Star.

# 546
  • Варна
Exotica, благодаря! Да, този на TF също го гледах. Ще избера един от тези и поръчвам насляпо. Дано не се окаже поредното шише, което отлежава като DW на EL ( ще му дам шанс през лятото пак) и един Wake up на Rimmel (текстурата ми допада, но ми жълтее).

# 547
Тази пудра MAC Patrick Star е наистина феноменална. Разбирам защо свърши така.

# 548
А подходяща ли е за корекции на грим, вече "поизносен" към края на деня? Нещо не мога да си намеря продукт за тази цел. Компактните не ми харесва как застават напластено, голяма кутия порахообразна не ми се влачи с мен.
За мен и за моят грим - да! Определено го няма "напластяването", но пак да подчертая, че тази пудра според МОЕТО скромно мнение не се спогажда с тежки и плътни ФДТ-а с ясно изразена тяхна структура. За такива и сетване на такива - супер фини HD тип пудри мисля, че са далеч по-подходящи Simple Smile

Винаги имам поне едно наум с препоръките, защото всяка от нас освен различна кожа и стил има и различно разбиране - под "естествен вид" приятелката ми разбира измито лице, а аз поне 5 продукта, които мъжа ми не може да определи Wink

Някой спомена свободната на Шанел - миналото лято и бях вдигнала мерника и с ясната идея, че изобщо не ми трябва влязох в Ринг Мол да си я купя. "Консултантката" беше такъв ръб, че се смях с глас и разбира се не си я купих. То да ти е "кеф" да влезеш да похарчиш някой лев за луксозен продукт по луксозните Софийски молове, ебати! По летищата разни каки, дето знаят, че няма да ми видят очите повече предлагат в пъти по-качествено и любезно обслужване! И преди да ми е скочила някоя да поясня, че го казвам с много болка и неразбиране защо е така... та някоя добра душа ще направи ли сравение между свободната на Шанел и тази на Патрик Стар Simple Smile

# 549
Да, аз ги имам и двете, като свобдната пудра на Шанел в 4 различни цвята и ефекта. Определено имат разлика. На Патрик Стар пудрата е най-фино смляната, която някога съм докосвала, а аз съм пудро манияк и имам почти всичко хитово на пазара, че и купувам ежеседмично още. Лека е и много кадифена. Свобданата ползвам на цяло лице тази под очите и около устата. Патрик Стар задъжително върху основа някаква, а Шанела ползвам и самостоятелно, защото аз рядко правя пълна основа.

# 550
Пристигна ми фиксиращата пудра на Artdeco. Като я тествам, ще споделя, а цена 65 лв. за пудрата на La Prairie е определено много добра, даже страхотна. Дано я хвана скоро на такава цена, защото честно казано 150 лв. не ми се дават.

# 551
Просто не мога да повярвам на късмета да си купя пудра на ЛП за 65 лева! Дано улучите подобно намаление. Цената е направо смешна за тази пудра.

# 552
  • Бургас/Пз
Просто не мога да повярвам на късмета да си купя пудра на ЛП за 65 лева! Дано улучите подобно намаление. Цената е направо смешна за тази пудра.
Аз доколкото разбрах става въпрос за малка опаковка от 30г  newsm78

# 553
Благодаря, Agent Provocateur.
Ще я мисля за лятото, когато ползвам по-леки продукти.
Сетвам с HD на MUFE, HD на Катрис, или Метеорити. Които всъщност захаресвах чак тази зима, а имам от 3 (!) години, и най-доброто, което изкарвах от тях беше "мех, нищо особено".

По мои наблюдения, щандовете на Шанел в нашите молове съществуват, за да продават универсалния подарък-парфюм на бързащи мъже с възможности и без въображение. Затова и мометата ги подбират да се харесват на тях - млади, хубавки и дооста семпли. Знаят новия дамски и мъжки парфюм, и в най-добрия случай, от къде се отваря спиралата. Иначе обикновено са милички, само веднъж една ми се изрепчи, не помня за какво вече - но консултантки не са в никакъв случай.

# 554
  • София
Изчетох ви с любопитство. Особено интересна ми стана тая пудра на Аура, която хвалите.

Иначе и при мен Метеоритите не правят абсолютно нищо, тествала съм ги няколко пъти и съответно не ги купих.

Общи условия

Активация на акаунт