Петна от дезодорант по мъжки ризи - почистване?

• 13 520
  • 33
  •   1
Отговори
# 15
Да, и моя приятел си предпочита ароматизираните мокри варианти, допринасящи за петна и втвърдявания по тениските. Grinning Grinning
Наистина камъка е супер икономичен. Честно казано, като го взех, ми свидеха парите (не че са много, но просто защото бях скептична), които пък до тогава редовно давах почти всеки месец за съответните дезодоранти против изпотяване, но се изплати стократно. Simple Smile

# 16
Колежка ми сподели,че третира петната от пот и дезодорант/антиперспирант с паста за зъби. Поочудих се, но пробвах. Намокрих една съсипана мъжка риза, сложих пастата и разтърках, оставих за ок. 30 мин и след това изпрах. Ами - махнаха сее, а беше станала кора. Оттогава процедирам с паста за зъби.

# 17
Ще потърся този препарат от ДМ

# 18
  • Gorni Bogrov
Скрит текст:
Я, добри съвети за тениските и ризите на моя приятел, ще ги пробвам. Heart Simple Smile
Аз пък искам да ви покажа (не е реклама, просто съм мега доволна Simple Smile ) 1-2 продукта, от които останах очарована и не пропускам да ги похваля на всеки, който се оплаче от петна по дрехите или миризма на пот.
Няма аромат самия продукт и потта НЕ мирише (но СЕ потите, тоест няма вредни съставки, които да спират потенето), няма следи по дрехите. Единия вариант е стик-камъче (при мен трае 24 часа, докато се появи някаква миризма на пот, като съм го сложила вечер, та до следващата). Имам това от 50гр и го ползвам от миналия август месец! Тоест вече повече от година и още не съм го свършила, а ползвам само него. Купих и на баща ми, защото много се поти. Направо се прероди човека. Grinning Беше много скептичен, както и аз, разбира се.
Това лято си взех и течен вариант (тук трайността е по-кратка, може би около 12 часа), при впръскването има лек аромат, но след това не мирише на нищо. Петна по дрехите си не съм виждала и при двата варианта.
Камъчето всеки може да го ползва. А от течните варианти има аромати както за жени, така и за мъже и деца. Но аромата, както казах, се усеща само първите 2-3 минути като се напръскате.
Ето снимки долу да видите как изглеждат, продават ги в био магазините, цената им е почти идентична с всеизвестните, уж добри, марки на дезодорантите по магазините, но са в пъти по-добри!
Скрит текст:

Къде го има този камък?

# 19
Ето тук може да разгледаш - https://www.zoya.bg/ Simple Smile

# 20
  • София
"Камъкът" го има/ше и в DM - DEO KRISTALL на Balea. Цялото семейство сме много доволни! Цената му бе май около 6 лв., но много отдавна не съм купувала, защото е супер икономичен.  Подобен, но друга марка, имаше и в "Ремедиум", но на двойна цена.

# 21
Аз за съжаление съм от недоволните от камъка на "Балеа". При мен започва миризма (не на пот, а на мъж и на животно) след около 30 мин и много обилно отделяне на пот, което обичайно го няма. По същия начин ми действаше и "Одорекс", но от него самата кожа започваше да мирише.И това без да се потя. Радвам се, че има доволни и ми се иска и аз да намеря работещ продукт.

# 22
  • София
Аз за съжаление съм от недоволните от камъка на "Балеа". При мен започва миризма (не на пот, а на мъж и на животно) след около 30 мин и много обилно отделяне на пот, което обичайно го няма. По същия начин ми действаше и "Одорекс", но от него самата кожа започваше да мирише.И това без да се потя. Радвам се, че има доволни и ми се иска и аз да намеря работещ продукт.

Мъжете и животните под общ знаменател  Laughing Дано си намериш работещ продукт и... мъж с добра хигиена и качествена козметика!
пп Шегувам се, разбира се, но случаят ти е твърде необичаен!

# 23
Когато прекалиш с камъчето, мирише на гадно, да. В началото го правех този номер, докато усетя колко е нужно и вече нямам такива "проблеми".
На сестра ми пък самия камък миришеше кофти (но след почти година ползване) и го изхвърли направо. Така че не ги заклеймявай всичките. Просто пробвай нов или в течен вариант. Simple Smile

# 24
  • София
заинтригувахте ме с камъка на зоя-та
от балеа и аз не съм доволна, при мен поне нямаше никакъв ефект
ще пробвам този от зоя, пък дано стане

# 25
Аз не виждам никакъв ефект от "камъка", бях си купила от Зоя. Ползвах го един месец през зимата когато май и нямаше нужда от нищо, след това времето се затопли и видях, че не действа.

Внимавайте с Одорекс - по изключение съм го ползвала, кожата ми изсъхна ужасно и ми излязоха червени пъпчици.

Карам си с класиката - дезодорант, и гледам да купувам такива "без следи по дрехите".

# 26
  • София
Намокряте първо подмишницата и после нанасяте, нали? Странно е, че при вас няма ефект  Rolling Eyes

# 27
Не знам какъв ефект очаквате от камъка, та чак толкова разочаровани да има. Той не спира потенето, просто забавя появата на миризмата на потта. Същото действие има и обтриването с обикновена сода бикарбонат. Забавя, но не премахва.
При мен най-добрата комбинация се оказа камък (или сода) + този дезодорант. Камъкът веднага след като изляза изпод душа, дезодорантът – след като се подсуша. Колкото и да се потя през деня, няма миризма. И петна по дрехите няма.
Ползвам този, който е без алуминиеви соли, казват, че другият бил още по-ефикасен.

# 28
Камъчето ми стои в банята. На мокри подмишници (или мокрите камъка) разнасям 4-5 кръгчета и издържа до 24 часа БЕЗ миризма.
Това е идеята - потенето е нещо напълно естествено, не се опитвайте да го спирате.
Весела, наистина, какъв ефект очакваше, че нищо не било станало? Използва ли го, както си му е  реда (да намокриш или  него, или подмишниците)?   Flushed

# 29
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
петна от пот и дезо махам от бели тениски и ризи с бакпулвер - намокрям, ръся и оставям 30-60мин. после в пералнята.

Общи условия

Активация на акаунт