Фермата 3 - 2017 г. - Тема 8

• 54 899
  • 878
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Но ще има революция. И аз искам да я видя. Няма храна, мъжете винаги са гладни, за пушачите, останали без цигари не искам да си помисля как ще наберат.

Цигарите не им ли ги оставиха?

Ясно, че ще е зор тази седмица, още повече, че Дарина ще е сигурно ратай и пак някоя болежка ще й се "обади" 😒

# 661
  • Варна
Някой го беше предложил в темата, не е моя идея, но я си представете, че отпадналата посочи наистина отново Дарина за фермер (стига да е по правилата де). Под предтекст "Искам да ви дам на всички възможността да си поправите грешките". Нито Вили, нито Ивона обаче ми се струват чааак толкова жестоки и отмъстителни. Все пак и двете си имат по-близки приятелчета вътре и трябва ясно да си дават сметката, че ще страдат много.

# 662
Според мен е жалко жена на 50 години да няма реална представа за себе си, колкото и да е грубо след последният епизод не се учудвам, че дъщеря и е станала момче.

# 663
Но ще има революция. И аз искам да я видя. Няма храна, мъжете винаги са гладни, за пушачите, останали без цигари не искам да си помисля как ще наберат.

Цигарите не им ли ги оставиха?

Ясно, че ще е зор тази седмица, още повече, че Дарина ще е сигурно ратай и пак някоя болежка ще й се "обади" 😒
Мисля, не. Гечо се развика, че няма цигари.

Предишният ми отговор на Бонго е ирония.

# 664
  • Буркина Фасо
Много ми опротивя Дарина - аз я мислех за увикана, добродушна лелка, а тя каква излезе. И как само лъже и маже, тц-тц.
как ? - като адвокат  hahaha

# 665
  • Варна
Хора, имам такава колежка като Дарина.Вечно мрънкаша и оплакваща се.Винаги знаем кога какво я е боляло и колко е била зле.Всяка пъпка е поне рак.За съжаление се разболя от диабет.Лека форма , с лееко завишени показатели.Е станА страшно.Каквото и да стане тя започва- " аз нали съм с диабет немога"Знам всичко кога пие хапче, кога си прави изследване, какво е.
Но хайде нас ни остави, лошото е че и в семейството си е така.Звъни им по 15-20 пъти/ не се шегувам/ на който се сети.И се започват едни оплаквания, едни драми, едно жестоко преувеличаване на всичко.
Съсипа живота на децата си.Дъщеря и се разведе с бебе на 2 месеца.И там не спираше да звъни, по което и време да се сети.Уж загрижена за младите, уж за да ги чуе и се започваше.Еми разведоха се.
Синът и не е женен и приятелка си няма , а е на 36 г.
Така че който не се е сблъсквал с такива хора не знае колко са противни и какви жестоки манипулатори са само и само да им се обръща внимание.

Такива хора са за психолог. Не и лепя диагнози "луда", "шизофреничка", "олигофрен" и т.н., и не я затварям в клиника, нито хапчета и предписвам. Просто поне една консултацийка да направи при професионалист и ако види, че помага още някоя друга и така. Около 30 лв. струва някъде мамка му, Дарина дава вид да ги има с това менаджиране на проекти за милиони евра. Профитата да си кажат, но жената явно не умее да се справя със стреса и това си рефлектира както върху поведението, така и върху физическото и здраве. Какви хубави съвети даваше на момиченцата и момченцата да броят до 10. Тя до колко точно брои, когато я провокират? Оставам с впечатление, че не от нула, а направо от 10 почва да брои и не доброява до 20. А в такива моменти като ти лазят по нервите, освен външните признаци - викане, ръкомахане, изчервяване и други неща се случват в тялото - вдига се кръвно, сърцебиене се повишава, глава заболява. Като нищо наистина от стрес да си е докарала кризата и да не е преструвка. Ама то така не бива. Току виж нещо по-сериозно я провокира и като нищо инсулт направила.  

# 666
  • София
Тя каза, че болките са започнали на 4-тата игра от дуела, после само е стискала зъби, по нейни думи. Аз не съм имала бъбречна криза, но съм чувала, че е адски болезнено и надали може да си спиш до 9 и нещо необезпокоявано.

Горко му на следващия фермер на седмицата. 😄

# 667
Да, наистина каза че болките започнали по време на дуела.Ами защо тогава след дуела не потърси мед. помощ.Или реши че и е по важно да стане фермер на седмицата и да добие власт.
Макар , че след дуела танцуваше като луда/ като костенурка нинджа според Гинчев/,та ми е много интересно как се танцува с болка.

# 668
Абсурд да стоиш с бъбречна криза 2-3 дни! Моя мъж, който е къде къде 100 кг го събори бъбречната криза за нула време, а тя се прави на героиня..

# 669
Не мога да я съжаля Дарина и това е. Такива от всичко болни обикновено са най- здрави, а лъжещите пък съвсем не ги дишам. Не стигнал бил плата...Чак мен ме е яд за заносаните плодове, а с маслото защо се издъниха? Сефте ли бият? Гечо успя за 2 минути да вдигне всички

# 670
Нормално е да се издънят със сладкото. Не са правили, не получиха и точни и ясни инструкции. А и нямаше кой да се заеме сериозно. Аз не знам, тоя прословут обор, дето трима души го ринат по пет часа, колко е голям? Колкото НДК??? Гечо като заработи, Дарина чий го диреше пак там по цял ден?
Аз мисля, че Дарина постъпва така и у тях. Нещо като не ѝ изнася, гладува и си докарва различни здравословни проблеми, доколко реални е под въпрос, за да "наказва" близките си и да ги кара да се чувстват виновни. Но ако у дома тези номера минават, понеже близките ѝ я обичат и им пука за нея, във фермата това няма как да мине. Забелязах, че ходеха да я навестяват не от загриженост, а да гледат сеир. А тя, горката, сигурно си мислеше, че ги е трогнала.

# 671
Дарина се държеше като ку ку. Не даваше 2 думи да й се кажат. Те пробваха с добро, тя не разбра. Няма как само от тях да има разбиране. Тя правеше неща, напълно ненужни и  очакваше всичко да се свърши като с магическа пръчица. Сигурно има много неща, които не сме видели и не знаем, но това, което ни показаха не спечели нищо положително за нея..

# 672
  • София
Нормално е да се издънят със сладкото. Не са правили, не получиха и точни и ясни инструкции.

Трябва да имаш мозък като зелена еуглена, за да не можеш да свариш едно сладко. Какви инструкции? Плод и захар 1 към 1 и на огъня, като се бърка. Баси да не правят професура по ядрена физика.

# 673
  • Варна
Да, наистина каза че болките започнали по време на дуела.Ами защо тогава след дуела не потърси мед. помощ.Или реши че и е по важно да стане фермер на седмицата и да добие власт.
Макар , че след дуела танцуваше като луда/ като костенурка нинджа според Гинчев/,та ми е много интересно как се танцува с болка.

От продукцията, нали се постараха вече да ни я представят Дарина как точно лъже, кога лъже, и когато не лъже как и колко преувеличава истината. Аз не изключвам възможността наистина песъчинка (която тя павета едва ли не нарече) да има в единия бъбрек, нито намирам болките и за преувеличени, щото и аз съм чувала, че боли адски много. Не изключвам и възможността да е имала болки след дуела, но да са били просто друг вид болки, от дърпането и резките стартове, които и правеше Божидара чак мен ме заболяваше, честно да ви кажа. Болките от дуела не вярвам да ти пречат да танцуваш. Почти всеки от нас шофира и е имал мааааалко по-силни катастрофи. Гадния камшичен удар и мигновеното заключване на обезопасителния колан сякаш те прерязва през гръдния кош и после усещаш един ганди такива болки в натъртените ребра при всяко вдишване и издишване, но си на крак. Ако търпиш и на болка си си направо пушка. Болките от бъбреците обаче са нещо друго, те наистина повалят на легло, та и в болница вкарват. Просто баба ни Дарина някак си за да придаде още по-голяма драма, реши да обедини двете болки и да се направи на героиня.

# 674
Нормално е да се издънят със сладкото. Не са правили, не получиха и точни и ясни инструкции.

Трябва да имаш мозък като зелена еуглена, за да не можеш да свариш едно сладко. Какви инструкции? Плод и захар 1 към 1 и на огъня, като се бърка. Баси да не правят професура по ядрена физика.
Абсолютно, като не са правили, не са ли яли, поне на гъстота да го докарат, тяхното се режеше направо. Отделно, на мен 1:1 ми се струва много, ама Бети така каза наистина 🤔

Общи условия

Активация на акаунт