Звездни компромати- 342 част

• 102 184
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Жив да го ожалиш, куфари да мъкне...😮 Че и Марая по нощница да види, дано само не се е и самозадоволявала пред него, кошмарът на всеки мъж е това. Тя ще излезе и тя същински Харви.

# 616
  • Rock & Roll feeling ...
Цитат
Че и Марая по нощница да види, дано сямо не се е и самозадоволявала пред него, кошмарът на всеки мъж е това.
Абе зависи какви размери е имала Марая по него време...

# 617
И Чарли Шийн е обвинен в изнасилване на колега... Покоен при това (не към момента на изнасилването...). За Чарли ще се сетят още много сексуално... ъъъ... употребени. За СПИН не им се хвалеше, ама за преди 1000 години ще се обадят още.
https://www.someecards.com/entertainment/celebrities/charlie-she … -corey-haim-rape/

Марая изглежда лакома!

# 618
 Чарли има много грехове, пътник е вече, сега може наистина всеки да го обвини в каквото се сети.

Марая със сигурност е голяма лакомница, ама тоя какво реве? Той нали е трениран, издръжлив, бодигард?! Да се стегне малко!
 Вижте, аз винаги ще съм на страната на жената, а мъжете каквото и да им се случи (жена му го бие, Марая го изнасилила) всичко са си заслужили  Mr. Green Mr. Green Пада им се!

# 619
Реве, щото си го е "заслужил" безплатно, а сега иска да го осребри... А защо не е? Защото явно не струва! Grin Иначе щеше да е на мястото на Браян Танака. Wink

Мара забила македонски доктор
http://lifebg.net/190428/

# 620
  • София
И Чарли Шийн е обвинен в изнасилване на колега... Покоен при това (не към момента на изнасилването...).
ох, добре, че уточни Joy

за Марайчето какво да кажа, притесних се за поведението си аз от този случай, цяла нощ ще превъртам филми в главата си кого съм изтормозила и какво ме чака, евентуално Sad Simple Smile

# 621
Вили Марковска като блондинка (едва я познах, много различна изглежда..)
Скрит текст:

Мара с този доктор изглежда смешно, започнала е да вършее на международно ниво, явно  Mr. Green

# 622
Едва ли русата коса е най-големия проблем на Марковска. Ама сериозно предупреждавайте за такива гадни снимки рано сутрин. Какъв противен поглед хвърля😯

# 623
  • Sofia
Много грозна снимка и поза😱

# 624
Нищо не разбираме ний. Това е и' е снимка от Хелоуин.

# 625
Вили Марковска като блондинка (едва я познах, много различна изглежда..)
Скрит текст:

Мара с този доктор изглежда смешно, започнала е да вършее на международно ниво, явно  Mr. Green
Снимката е много стара
Май от преди “Шивачки”

# 626
Русия цвят на Марковска преглътнах, но горната част от прическата, която помислих за обръснато ме доведе до позиви да си върна кафето. Позата няма да коментирам- вече сте я отразили.

# 627
# 628
Ох, роклята на Парис...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 629
  • Once there was a Hushpuppy...
Тази Парис не я знам коя е, ама от кое блато изпълзя Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт