Бургас - 5

• 22 404
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
Сега, последно за кога остава срещата? За мястото разбрах - пред хотел България  Peace

# 106
 И аз може да мина утре, имам работа в центъра и ако ми е удобен часа ще се включа.
 Не забравяйте, че има среща на биберонските мами в 17.30, в парка с/у Окр болница GrinningХайде на среща, там ще коментираме резултата от мероприятието. newsm10

# 107
Последно утре ще има ли подписка?

# 108
Вери,няма да има утре подписка,а на 1-ви. 
утре ще има среща на мамите от форума. Ji е писала каде и кога.

# 109
 Ох, с тези срещи и протести и аз вече се обърках.Вярно, че протестът щеше да е на 1.06 doh, ама и аз съм...Само пишете в колко часа!

# 110
Мами, някоя от вас да си е правила в Бургас фетална морфология по време на бременността?  Rolling Eyes

# 111
Мами,на 01.06. в 11:30ч пред Пантеона в Морската градина,ще се събираме в подкрепа на протестта на майките в София и Пловдив. Ще се отразява от ТВСкат. Моля елате поне  да се види ,4е и ние не сме безразли4ни към  проблема,засягащ най-милото ни- децата!.

# 112
Успех, момичета. Сигурна съм, че ще се справите блестящо и ще отстоявате със зъби и нокти правата ни!   bouquet
За съжаление, аз няма да мога да дойда, на работа съм точно тогава!  Sad

# 113
  • Варна
И аз не мога да дойда - на работа съм. Ще съм с вас духом!
Подписката я парафирах  Wink!

# 114
Какво става, бургазлийки? Май никой няма да ходи на този протест ..  ooooh!

# 115
ААААААААААААА там сме!
Храня го в 9, обличам го и се мятаме на каляската.
Тедка, дали ще се познаем?
То май има вероятност да сме си двечките още повече че времето не е много гот ама пак ще идем нали?
Айде да мия шишета че да сваря навреме да дойда Grinning
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МИЛИ ДЕЧИЦА!!! baloni
И да ви черпавам: днес ставам на 30   party023 beer Wine Glass cheers cook

Последна редакция: чт, 01 юни 2006, 08:16 от tsachi

# 116
  • Бургас
Първо, ЧЕСТИТ ВИ ПРАЗНИК
Второ айде като идвате подберете и две, три майки с вас. Аз съм решила, който срещна в детската кухня луда агитация да идва.
Трето Стискайте палци на моята Кити, ще я оперират днес. Тя е на 13 години и е една мила кучинка. Моля ви да скръстите пръстите и да си кажете поне веднъж да се събуди. Никой не ми дава гаранция, че ще излезе от упойка, а аз не искам да я губим още.

# 117
Часът ама въобще не е измислен както трябва!!!
По това време взимаме кухнята,после децата хапват и спинкат!
Аз,ако и разваля режима на моята...отиде ни мирния протест! #Cussing out
Толкова шум ще се вдигне,че и без медии ще ни чуят!

# 118
  • Бургас
Ми като вземем кухнята към 11.00 тамън към 11.30 на пантеона. Тедито имаше проблем с кухнята и мисля, че се разбрахме една от майките да и завери два купона и да храни бебето на срещата.

# 119
  PeaceУспех тогава!
Ще стискаме палци да не ви завали!

Общи условия

Активация на акаунт