Бургас - 5

• 22 402
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
И аз съм с вас момичета newsm10 smile3521, как тези кретени очакват да се увеличи раждаемостта като се подиграват със 160лв.

# 91
май4ета,някоя от вас знае ли каде правят лазерна епилация в Бургас? болезнена ли е и колко струва?

# 92
Moje da raz4itate i na men za 1 uni

# 93
  • Добрич
Здравейте отново момичета от Бургас Grinning
Аз пак имам въпрос към вас.
Кажете ми къде мога да поръчам някаква хубава торта за рожден ден на 8-годишна госпожица? Ако може да ми дадете адреси или поне ориентир къде долу- горе се намират въпросните места?
Предварително благодаря !   bouquet   bouquet   bouquet

# 94
Мами, какво ще кажете да спретнем една подписка утре? Сигурна съм, че ще съберем доста и можем да ги изпратим на софийските ни другарчета, колкото повече, толкова по-добре.
Онзи ден група футбулни запалянковци се бяха организирали и бяха събрали 250 подписа срещу сливането на "Черноморец" и "Нафтекс" .. а ние за такава добра кауза съм сигурна, че ще съберем двойно повече. Толкова ми се иска да помогнем с нещо. Все пак Бургас е голям град. Ако решите обаче да протестираме, пак съм съгласна. А що се отнася до подписката, една масичка със столчета, тетрадка и няколко химикала, евентуално лозунг, който да информира отдалеч, ще са ни повече от достатъчни!

# 95
  • Бургас
Момичета аз съм готова с писмото до кмета. Само трябва да знам има ли достатъчно желаещи до протеста. Ако е така утре ще го пусна. Става въпрос за протест от 10.30 до 13.00 в градинката на България. Ако сме готови ще се заема с писмото и медиите. Моля ви пишете на лични дали ще дойдете. Ако се съберем поне 15 пускам писмото и звъня на Скат. Хайде да се хванем и ние за подкрепа.

# 96
  • Бургас
Нали за 1.06 става въпрос?Там сме.

# 97
  • Бургас
Значи ще подам писмото пък ако ще и 5 да сме пак е нещо
Хаиде агитирайте и вие
На обяд ще дам писмото на кмета
Дайте да се представим както трябва

# 98
така аз ве4е имам 2 сигурни май4ета + мен =3 майки на протеста

но мисля,4е няма да е излишно да пуснем и подписка,все пак ще се съберем няколко мами и ще има и други,които няма да знаят за подписката,а ще са излезли на разходка...ще ни подкрепят и те,сигурна съм

# 99
  • Бургас
Момичета и аз съм там,ще взема само едното дете че двамата ще ме побъркат който мога ще навия да дойде дано сме много Peace
Някой да пусне и в клюкарника за това поне повече ще го видят.

# 100
Ех, точно тогава съм на работа!  Crossing Arms
Има ли възможност часът да бъде по-късен?  newsm78

# 101
Аз съм там с бебока!!!
Да взема ли една тетрадка за подписката?
видяхте ли отвореното писмо? ПОДПИСВАЙТЕ!!!
http://www.zdrasti.net/bgmamma/

# 102
  • Бургас
Да ви охладя ентусиазма. Ходих до общината да си пусна писмото до кмета с молба за разрешение и ми казаха, че е трябвало да се пусне поне в Петъка. Ако искаме протест то той ще и най - рано на 2-ри. Така, че на 1-ви няма да има протест в Бургас. Ако пък някой има връзки в общината и може да издейства позволение да действа аз също съм уговорила едно поне 15-20 човека. Днес преди общината вървях с количката и спирах всяка майка по пътя да я питам дали би се включила и сега като ми казаха това много ме хвана яд.

# 103
  • Бургас
tsachi , изпревари ме - тъкмо и аз попаднах на това писмо

дано да стигне там ,където трябва Praynig

# 104
  • Бургас
Добре де ние ще се съберем ще се подпишем,пък ако трябва на 2 ще протестираме,важното е и в Бургас да има отклик на инициативата,ще изпратим подписите в София и така ще имат и нашата подкрепа.

Общи условия

Активация на акаунт