Аз днес не можах изобщо да гледам, та... затова се чувствам доволна, че имаме Лу
тук сред нас Благодаря за резюмето и снимките, с това мога да изчакам превода и да не се кахъря, че съм изпуснала нещо важно

Явно и днес... промяна в идеята няма, та...

Това е любимата сцена на много зрители, щом я срещам в разни колажи...
Това също ми изглежда добрее, ама... сигурно е и много кратко
- секундички 
Сега ще отида още да поразгледам картинки, да събера материал, до преведената серия.
А колкото до новата снимка на Хазал, която не е
толкова нова, според заснимане, то... аз също се сетих за Еркан с Белла, като я видях, ама... докато ми мина мисълта и... видях и вече няколко различни колажа със залепените вече снимки. Нямаше време дори да помечтая де, директно ме убедиха, че двете снимки са от един ден и че явно тези хубавци са се снимали един друг ( то... нали разследвахме първия кадър и точно това бяхме решили де
, а сега ни вадят и доказателство
)
и ни зарадваха.
Както имаше начало, поставено от него - с подписи и на двамата, така дойде и краят - отново с подписи и унищожаване на фалшивия брак. Инициативата пак е негова и символична, за да чист пътя пред тях. Наистина изненадата беше прекрасна

Отчайват ме сценаристите
От страна на Салим - никаква активност, все едно е гост.
да чакаме още 15 серии ми се вижда много и трудно ще ни издържат нервите на тези наводнили ни други образи, защото какво друго ще дават в тях за да протакат 

Двамата бандите - за Джанан - бедна била. Дали се е влюбил в нея - нее, каква любов, има богата братовчедка.

ето, че могат и хубави сцени да докарат, защо им отне толкова това?
И вместо двамата да ме зарадват, на мен ми стана много тъжно.