::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 183
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Пловдив
Тази коледна смес за сладки, имате ли идея за какво количество става? За единия вид пише, че има формичка за изрязване в кутията, но за другите не разбрах...
Миналата година взех сместа, която на кутията сладките са нарязани ромбове. Количество - една тава Simple Smile
Много, много е сполучлива! Прилича по вкус на любимия на семейството ни сладкиш с поръска  Blush

# 1 501
  • Варна
Мдам, сладкишът на ромбове е страхотен.

# 1 502
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте!
И аз чакам детските апрески, обаче - наложи се да обуем тези от миналата година за разходка извън града. Малкият се е спънал някъде по камъните и обели отпред Апреските. Гумираното покритие е съвсем тънко, отдолу е някаква текстилна оплетка. Вече не стават за носене, защото през обелената гума влиза вода. Установих докато ги миех от калта.
Ако е малка дупката, пробвай да залепиш с пистолет за топло лепене или капка силикон. Поне за игра да ги ползва детето, ако му стават.

# 1 503
Предварително се извинявам за поста, но тази година не ги пуснаха в Лидл, затова питам:
Търся да закупя чисто нова инфрачервена лампа SANITAS от лидълските.
Миналата година по това време ги пуснаха, затова  с 1 година оставаща гаранция ме устройва /с касова бележка и нова опаковка, неизползвана/.
Търся я за подарък.Плащам цялата сума. Много ми е спешно - трябва ми най-късно до събота.
Моля пишете ми на лични.Благодаря.
Ако не намерите защо не си купите на медисана, миналата зима ги имаше в кауфланд, купих я на една разпродажба. Доволни сме от нея

# 1 504
  • софия
Защо не си ги поръчате от немския сайт на Лидл с превозвач?
То за лампата няма време вече.
Но за други чакани неща - може.
Аз пък чакам дамски часовник, от най-простите, ама няма.

Може ли да се поръчва,кой превозвач бихте препоръчали?

# 1 505
  • София
Скрит текст:
Може ли да се поръчва,кой превозвач бихте препоръчали?
[/quote]
 Това е темата за превозвачите от Англия Много от тях превозват и от Германия.

# 1 506
Някой купи ли от наденица та с трюфели-как е на вкус?

# 1 507
  • shumen
Апрески и аз чаках,ама днеска влязох в един друг магазин накрая и купих на детето.Ако пуснат в Лидл ще му взема още едни обаче.

# 1 508
Може ли линк? Не знаех, че може да се поръча онлайн :O

Вера, моят мъж ги хареса въпросните наденици.

# 1 509
+ 1 за Наденицата с трюфел.
От снощи Печена патица с зеле Simple Smile пак Лидълска.
Грахът Chira в кутия дано е хубав, че ще правя Руска салата с него.
Сладките картофи на промо за 2.99 лв бяха много хубави и по-различни от тези на 3.99 лв - кората беше по-гладка и по-правилна форма без набраздяване. Другите гледах снощи - ужасни бяха на вид.

# 1 510
  • софия
Някой пробвал ли е виното с подправки за греене и/или детския пунш от миналата седмица?
Скрит текст:

# 1 511
Виното с подправки си го купувам всяка година.
Пробвала съм и да го затопля, но ми е по-вкусно без да го затоплям.
Не е лошо, но трябва да се пие най-много по чашка-две, защото е сладичко и да не боли глава после.

# 1 512
  • софия
Благодаря! Забравих миналата седмица да погледна. След малко ще отида, дано има останало.

# 1 513
Предпочитам да си правя греяното вино сама - много е лесно и знам какво точно слагам, на мен ароматът на приготвеното греяно видо ми е малко синтетичен и химически, а и ми идва твърде сладко.

# 1 514
Предпочитам да си правя греяното вино сама - много е лесно и знам какво точно слагам, на мен ароматът на приготвеното греяно видо ми е малко синтетичен и химически, а и ми идва твърде сладко.

Никога не съм го правила. Може ли да споделиш как го правиш?

На малкия си му стават апреските от миналата година,много съм доволна. Каката (вече почти на Sunglasses всяка зима е с техни апрески, тази година купих други, дано да не се разочаровам.

Сладоледа от Делукс серията с Манго много ми хареса. Но аз по принцип много обичам такива сладоледи с ванилия и плод. Ще пробвам и ягодата.

Общи условия

Активация на акаунт