::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 356
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 915
  • Бургас
Досега два пъти съм взимала от тези зимни комплекти пижами и двете ми горници за нула време станаха квадратни... даже клонят към правоъгълни, но не в правилната посока :/ Иначе бяха от по-плътно трико като че ли, но каква полза като целия ми кръст е гол и изглеждам комично...

# 916
На мен ми окъсяват. За това посъветвах още миналата седмица да се вземи по-голям номер горно. Удобно е много че се продават отделно. Възползвайте се от това удобство...р

# 917
  • Бургас
Ъъъ, а който по принцип си взима най-голямото, к'во прай? Кълца с резачката от някъде? Stuck Out Tongue

# 918
  • софия
Боже, а аз си мислех, че е нещо от моята пералня. Скъсяват се на дължина минимум с номер.

# 919
Ъъъ, а който по принцип си взима най-голямото, к'во прай? Кълца с резачката от някъде? Stuck Out Tongue

Ще вземаш само долнища.
За горе все имаш някакви блузи трико из къщи...Sunglasses

# 920
Тъкмо се връщам от Лидл. Първо да кажа: Марчева, при нас няма термометри, даже порових в един кош със стоки намалени на 3лв, ама нямаше.  Sad
Пижама купих на ММ , само горнище, взех по-голям размер, дано му е добре, че предишното му се сви и казва, че му се събирала на гърба, той искаше и долнище от това, което е с ластик около глезена, но ми се стори огромно, това което беше неговия номер, а по-малко не видях. Детски за момичета нямаше нито една  Sad, а исках да взема на малката, но и` купих две клинчета намалени на 9лв и от по-предната седмица ме чакаше една рокля за нея, намалена на 12лв от 14лв.
За мен имаше поставка за сладки, лампички за украса (ще ми паснат на коледното селце, остава само да го измайсторим с малката  Laughing ) и едно керамично еленче.  Laughing

# 921
  • София
Както и миналата година писах,  не разбирам защо пижамите са с тънки горнища и дебели долнища. По-логично е да е обратното,  човек се отвива повече отгоре.... Аз,  след като си купих преди 2 години такава пижама с голям мерак и взех,  че я изпрах и се сви и окъся,  направо я хвърлих. Така се ядосах. Но пък ММ има 2, не са мръднали и си ги носи.

# 922
Аз пак за блузите...според вас белите, бели ли са или мръсно бели? На снимката на мацката в брошурата ми изглежда мръсно бяла  newsm78

# 923
За пантофите някакви отзиви?

# 924
  • София
Тъкмо се връщам от Лидл. Първо да кажа: Марчева, при нас няма термометри, даже порових в един кош със стоки намалени на 3лв, ама нямаше.  Sad
......................
Благодаря ти!!  Sad Толкова ми трябваше.. ще поръчам от някъде с доставка да ми е.

# 925
  • София
Аз пак за блузите...според вас белите, бели ли са или мръсно бели? На снимката на мацката в брошурата ми изглежда мръсно бяла  newsm78
слонова кост са

# 926
За food processor-a:  може да се обобщи с "като ще е гарга, да е рошава". С други думи, като си купуваш такъв тип техника, си взимаш на скъпите марки, с качество, за което си плащаш. Тук се прави компромис с качеството, за да се постигне по-ниска цена, и няма как продуктът да е съпоставим със скъпите. И това се усеща.
П.с. Според мен е най-добре човек да прочете от какво не са доволни хората, и сам да прецени дали предложението го устройва, или не.

Последна редакция: сб, 18 ное 2017, 19:39 от Nara

# 927
Да попитам за кафемелачките от следващата седмица дали стават за смилане на ядки и ленено семе?

# 928
Такаааа,да се оплача...След дълго хвалене от моя страна на техните уреди,преди няколко дни ползвах фритюрника им,който от както купих са минали 4-5 месеца.В олиото плуваха черни тънки парченца от уж незалепващото покритие на съда за мазнината,а дъното се е обелило,буквално.И като си помисля,че ядох от тези пържени картофи...Не знам кога е станало,и се притеснявам...Фритюрника струва 50лева,няма да ходя да се разправям за смешни пари,но искам да го съобщя тук-внимавайте с техните уреди,и изобщо с уреди,които изглеждат твърде добре за цената си,за да са толкова хубави.Ужас!Няма да купя нищо тяхно вече!

# 929

Общи условия

Активация на акаунт