::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 467
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Спешен въпрос - корите за лазаня трябва ли да се варят предварително?
Според упътването на български - не.
Но се зачетох в подобното на хърватски  - там пише да поврат малко.

# 601
  • до най-прекрасния мъж
Замразени ли са или сухи? Ако са замразени пресни, не се варят. Ако са сушени, като макарони, може да се бланшират леко.

# 602
  • Пловдив
Спешен въпрос - корите за лазаня трябва ли да се варят предварително?
Според упътването на български - не.
Но се зачетох в подобното на хърватски  - там пише да поврат малко.

Аз лично лидълските кори за лазаня ги харесвам много. По нищо не отстъпват на Барила. Не ги варя, не са ми оставали сухи досега.

# 603
Сушените суджуци са ми готови. Два изядохме, другите два също няма да ги бавя много 😃защото стават все по-сухи с времето...

# 604
Тази вечер взех две тарелки с по два суджука-пише за печене и сушене.Утре май направо ще ги пека,че бяха на -30%.и сигурно ще се омиришат докато изсъхнат...съвет приемам.
И взех (подкокоросана от тук)за сефте патица-моля за идея за приготвянето и.Ставам досадна Embarassed-някой някъде да е виждал тези дни изостанала шевна машина от обикновените(,не оверлога)до към 150-180лв..Ще съм много благодарна ако споделите Hug

# 605
Днес открих най вкусното нещо Stuck Out Tongue Winking Eye Бадеми в млечен шоколад. Не знам дали са промоционални или в постоянния асортимент, но бяха много добри!!

Утре ще ходя за сутиен и гащи Grinning

Сладоледите Делукс хубави ли са? Заслужават ли си цената?

# 606
  • shumen
Няма нужда да обесняваш.Връщах я,а те ти я поправят.

# 607
Тази вечер взех две тарелки с по два суджука-пише за печене и сушене.Утре май направо ще ги пека,че бяха на -30%.и сигурно ще се омиришат докато изсъхнат...съвет приемам.
И взех (подкокоросана от тук)за сефте патица-моля за идея за приготвянето и.Ставам досадна Embarassed-някой някъде да е виждал тези дни изостанала шевна машина от обикновените(,не оверлога)до към 150-180лв..Ще съм много благодарна ако споделите Hug
Не съм много сигурна, но ми се струва, че в магазина в мола (Бургас) имаше точно такива. Бяха три кутии, с периферно зрение ги мернах. Ако някой има път натам, може да погледне. Аз може би чак към края на седмицата ще стигна до там, че с бебето близкия Лидл ми е по-удобен.

# 608
  • Пловдив
Днес бях в два магазина в Пловдив и никъде няма фиде. Липсваха и доста видове макарони.
Видях, че още някой е отбелязал. Във всички магазини ли е така?

# 609
Пф, при мен пък редовно има някакви абсурдни липси от типа на фолирани краставици, яйца... за месото на промоция да не говоря, то е до обяд само :@

# 610
Аз вчера взех макарони, фиде, кус кус и даже безглутенови. Явно доставките не са редовни или не редят.

# 611
Относно млените бадеми Mr. Green
Скрит текст:
вчера в Кауфланд мернах млени бадеми за 1,99лв- 100 грама пакетче. Laughing "Намалено" от 3,49лв за пакетче- като цена е 19,90лв за 1 кг в момента. Предполагам, че ще са намалени и по другите филиали. Simple Smile Обаче бадемите са смлени с люспите, т.е. не ми изглеждат бланширани.
За спанака- ще купя някакъв, че скоро не сме яли, ще видим от кой вид. Simple Smile
Смених си черната рошава туника Л размер с С размер Mr. Green На мен ми е точно , ако я сложи някой който по принцип си носи С размер сигурно ще му е свободничка доста  newsm78  Joy
Взех и 2 шоколада, от евтините Laughing - с фъстъци и със стафиди и ядки, но те пък се оказаха доста приятна изненада; преди бяхме одобрили и млечния. На опаковката май няма марка Mr. Green
Добре че наскоро купих по 2 опаковки кус кус, фиде и буквички с яйца....като чета..... newsm78 Използвам ги предимно за детето, много ги обича.

# 612
Някой да е виждал изостанали от пакетите памперси пуфис? Трябва ми номер 4..

# 613
  • София
Здравейте ,следващата седмица ще има - 25 % на храната за кучета и котки , понеже не сме опитвали нищо друго от асортимента ,освен пастетите за куче и коте, някои би ли дал актуална информация , дали са хубави ? и вие от кое сте доволни !?

# 614
Месните пръчици (лакомства) всякакъв вид вкъщи много се тачат. А като цена нямат аналог.

Общи условия

Активация на акаунт