::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 455
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 615
Няма нужда от обяснения. Занеси я в магазина,от там ще я препратят в сервиза за ремонт.
Скоро носих кафе машина...нищо не са ме питали, в протокола записаха просто "Не работи"...
Благодаря. В събота ще ги посетя.

# 616
  • Пловдив
Ходих за блузи и долнища за моя убавец  Grinning отнесох по едно от ватираните,щото сивото и синьото е тънко и от един мн.странен на райета модел  Thinking за къде посред зима са ги пуснали?На брошурата само на модела дете личи,че е такъв вид...

# 617
# 618
Благодаря за каталога..
Ето тези свещи ще дебна да се заредя. миналага година взех две за проба, харесаха ми много, вкл. и ценово, после търсих, но се бяха изчерпали...явно и други са ги харесали...

# 619
На първа страица пише. Ако не е минал месец, я върни без обяснения

"ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПРАВА
Удовлетвореността на нашите клиенти е на първо място. Затова ние ви даваме правото да върнете закупена от Lidl стока, в случай че тя не отговаря на вашите очаквания. Lidl ви дава възможност:

да върнете закупени от Lidl хранителни продукти;
да върнете закупени от Lidl нехранителни стоки (от акционния асортимент) в рамките на 90 дена от покупката срещу представяне на касов бон;
да върнете горепосочените стоки във всеки от филиалите на Lidl в страната.
При нехранителните стоки след изтичане на период от 90 дни от покупката може да зададете своите въпроси относно стоки в гаранция към нашите сътрудници на безплатния ни телефон.
Посочените права са допълнителни към правата на всеки клиент по търговската гаранция (когато такава е издадена за съответния продукт) и установеното в Закона за защита на потребителя право на рекламация."

https://www.lidl.bg/bg/Obsluzhvane.htm

# 620
Не видях детски ботуши обаче ... защо така? Май няма да пускат тази година - да не чакаме от тях и да купуваме от други места.  Confused

Детските ски панталони за големи пак ли 33 лв бяха миналата година или са поскъпнали?

# 621
  • София
Според мен ще ги пускат, когато пускат ски екипите на 7ми декември, просто не е показано всичко в каталога.

# 622
Някой питаше за бархетни чаршафи с ластик...днес купих от Кауфланд за 22лв (180/200 -имаше т. сини, червени, сиви и "шампанско")

# 623
Ам да ги пуснат на 7 март по-добре...като мине зимата...сега може джапанки да изложат, че са по-подходящи за сезона....ахъм.

# 624
  • Великобритания
a дали някой откри къде е коледната им игра ?

# 625
Много постен каталога newsm78

Да се оплача от луканката на Тандем, в картонената опаковка. Първо, че опаковката е една трета по-дълга от мръвката, ама това го приемам някак си. Солта обаче направо ме докара до рев. Аз ям много солено и никога не съм имала проблем с колбаси. Ееееее, тази луканка направо скърца, не е истина Sick Язък за името и парите, повече нивгаж!

# 626
  • София
Благодаря за каталога..
Ето тези свещи ще дебна да се заредя. миналага година взех две за проба, харесаха ми много, вкл. и ценово, после търсих, но се бяха изчерпали...явно и други са ги харесали...

Тета, такива свещи съм виждала в магазините за 1 лев.Там има доста голямо разнообразие от такива свещи по отношение на форми и аромати.

# 627
Някой питаше за бархетни чаршафи с ластик...днес купих от Кауфланд за 22лв (180/200 -имаше т. сини, червени, сиви и "шампанско")
Аз питах за тези чаршафи bouquet Ще ги погледна.
Задължително ле е уред който се дава за поправка/замяна след 90-те дни да им се носи в оригиналната кутия? newsm78 Не съм я изхвърлила, но не знам дали ще успея да я намеря ooooh!
Иначе преди няколко седмици майка ми върна продукт (неизползван) месец и половина след покупката и нямаше проблеми. Peace

# 628
Замислих се, че търсих едни любими луканки в кутия- имаше дивечова, май биволска и още един вид , много ги обичаме и ги няма. Има ли причина или е временно? Не помня дори производител

# 629
Благодаря за каталога..

Тета, такива свещи съм виждала в магазините за 1 лев.Там има доста голямо разнообразие от такива свещи по отношение на форми и аромати.

А, ще ме прощаваш, ама тези в левчето миришат на машинно масло...ако изобщо усетиш някакъв аромат. Stop Naughty
Нищо, ама нищо общо с лидълските....
 И не че цената е определяща, ама едва ли са по 2.50 лв свещите в левчето, в което отдааааавна няма нищо за лев.
 ПС...лидълските от каталога са ароматни-на ванилия, шоколад и коледен аромат с канела..миришат силно!

Общи условия

Активация на акаунт