Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кое масло се споменава в публикациите?
Какви са отзивите за ножиците за нокти, които ще бъдат пуснати в продажба утре?
Какви са отзивите за акумулаторната самобръсначка, която ще бъде пусната в продажба утре?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кое масло се споменава в публикациите?
-
Какви са отзивите за ножиците за нокти, които ще бъдат пуснати в продажба утре?
-
Какви са отзивите за акумулаторната самобръсначка, която ще бъде пусната в продажба утре?
-
Колко време отнема сушенето на суджуците в хладилника?
-
Кои са популярните продукти в магазина?
Направи ми впечатление обаче, че от 7-8 комплекта все едната част не беше ок- дъното криво (от вътрешната страна), разни други дефектчета...Добре, че имаше отворени доста бройки, че успях да си намеря читав комплект (поне на вид, не съм изпробвала как пулверизира все още). 
Аз имам светлия. Не съм с мазна кожа, но лятото в горещините ми правеше кожата някак лъщяща и нямаше покривност. Да речем, вършеше работата на обикновен крем за лице, но нанасях по-малко количество. От няколко дни обаче го използвам пак, нанасям на 2 слоя и като че ли е по-покривен, няма такова лъщене на кожата. Но и не прикрива кой знае какви недостатъци.
Сравнявам с ББ крем на Гарние и Биотен.