::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 415
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 690
Тия кремове са почти изцяло захар, бях се навила на бадемовия, но е само 15% бадеми. За същите пари можете да получите чист бадемов  тахан, ако имате нормален блендер.

Кой блендер е нормален?

# 691
  • София
Тия кремове са почти изцяло захар, бях се навила на бадемовия, но е само 15% бадеми. За същите пари можете да получите чист бадемов  тахан, ако имате нормален блендер.

Кой блендер е нормален?

Блендер ,който е с достатъчна мощност.

# 692
За тахани дори и пасаторът 3 в1 на Силвър крест върши повече от чудесна работа. 600в е. Имам го, заедно с Делимано Астория блендер+чопър ( счупих чопъра и затова всъщност купихме лидълския комплект😒), но съм по-доволна от ножчетата на Силвър крест, мелят безотказно и са по-удобно разположени. От печени ядки става буквално за 5мин.

# 693
Да, това имах предвид, да е с достатъчна мощност и да не е пълен боклук, както моя.

# 694
Сдобих се с комплект за овкусяване за олио/оцет с дозатор- спрей. Имах такъв преди години, но ми се счупи механизмът вътре /пропука се пластмасата/. Сега купих нов и се надявам да разпръсква също така хубаво и този път да не се чупи Simple Smile Направи ми впечатление обаче, че от 7-8 комплекта все едната част не беше ок- дъното криво (от вътрешната страна), разни други дефектчета...Добре, че имаше отворени доста бройки, че успях да си намеря читав комплект (поне на вид, не съм изпробвала как пулверизира все още). Peace
Взех и вакумни пликове за 3,49лв вместо за 4,99лв, бяха останали само от големите- малко са ми огромни Mr. Green , но и те ще ми свършат работа. И още замразени зеленчуци най-различни видове, рибени пръчици, Барни и т.н. Пътьом мернах състава на обикновения шоколад с цветни дражета- в състава му има частично хидрогенирани мазнини за разлика от другите видове. Да знаете.

# 695
Някой да има впечатления от моторното масло, което ще е намалено в четвъртък?

# 696
Отдавна се каня да ви питам: какви са ви впечатленията от тониращия СС крем Сиен? newsm78 Аз имам светлия. Не съм с мазна кожа, но лятото в горещините ми правеше кожата някак лъщяща и нямаше покривност. Да речем, вършеше работата на обикновен крем за лице, но нанасях по-малко количество. От няколко дни обаче го използвам пак, нанасям на 2 слоя и като че ли е по-покривен, няма такова лъщене на кожата. Но и не прикрива кой знае какви недостатъци. Thinking Сравнявам с ББ крем на Гарние и Биотен.

# 697
  • София
Относно кучешката храна храня 5 кучета на работа с голямия чувал гранула. Кучетата я усвояват,за разлика от други храни за 1,5 лв. Домашните храня с малките пликове като смесвам с консерва червена. Харесват си я мирише добре.
Искам да попитам за чаршафите с коледни мотиви, дали ще ги пускат, защото ги чакам от миналата година. Благодаря Simple Smile

# 698
  • Beyond the stars
Да похваля лидълската версия на Merci - Selection Chocolat за 4.29  - не знам дали са нови или ние сега ги намерихме ама Mr. Green Форма и идея като на Мерси, имат разновидности като на Мерси - само млечен шоколад или само варианти с бадеми. Кутията изглежда много добре, на вкус са ги докарали и за повод стават (16 бонобона са в кутия) Wink

# 699
Има ли замразено филе ог дива сьомга, което не е офкусено с подправки?

Вчера търсих, обаче видях само това от Делукс коледните стоки, т.е. с провансалски или тоскански подправки. Все си мисля, че имаше и някакво друго, или греша?

А това овкусеното с подправки хубаво ли е?

# 700
  • до едно тепе
Замразено филе от дива сьомга, което е неовкусено имат в постоянния асортимент. 250гр е опаковката някъде мисля за 6,99 или нещо такова. Вътре са 2 парчета опаковани по отделно. Аз купувам редовно, за да готвя на малката и ми е много удобно така, защото готвя по едно парченце. Цяла година вече я купувам и не съм и намерила недостатък досега.

# 701
  • have faith and be patient ..
Относно кучешката храна храня 5 кучета на работа с голямия чувал гранула. Кучетата я усвояват,за разлика от други храни за 1,5 лв. Домашните храня с малките пликове като смесвам с консерва червена. Харесват си я мирише добре.
Искам да попитам за чаршафите с коледни мотиви, дали ще ги пускат, защото ги чакам от миналата година. Благодаря Simple Smile
Ако питаш за бархетните с еленчетата- пускаха ги заедно с тези на звезди -сиви и бордо ,преди 2-3 седмици ,но не бяха обявени в каталога

# 702
Някой опитвал ли е лазанята, в опаковка от 1 кг. от хладилната витрина? Според вас как е по-вкусно и изгодно - тази, или да си направим сами? Whistling

# 703
Някой опитвал ли е лазанята, в опаковка от 1 кг. от хладилната витрина? Според вас как е по-вкусно и изгодно - тази, или да си направим сами? Whistling

В къщи много я харесваме, ако ви се занимава си направете, но ние лично предпочитаме наготово, все пак не ядем всеки ден лазаня. Доста често пускат и в К, даже тази седмица е намалена

# 704
Лазанята от 1 кг, в къщи много я харесваме. Винаги взимам повече когато я намалят. А сигурно ще е по-вкусно да си я направиш сама по ваш си вкус. Аз лично нямам време да се занимавам да правя.

Общи условия

Активация на акаунт