Black Friday / Черен петък – 2026 г.

• 3 267
  • 57
  •   7
Отговори
  • Sofia
В настоящата тема обсъждаме най-атрактивните намаления, промоции и оферти, по случай предстоящия Black Friday / Черен Петък, 2026 г. – както по света, така и в България.

По американска традиция, в САЩ Black Friday винаги се провежда в петъка, който е непосредствено след Деня на благодарността (Thanksgiving).
Тази година Черният Петък се пада на 27 ноември, 2026 г.

Този ден традиционно се възприема като начало на активния сезон на Коледното пазаруване и е свързан с едни от най-големите намаления в годината – както във физическите, така и в онлайн магазините.

Важно е да се отбележи, че през последните години много търговци започват своите Black Friday кампании по-рано, а някои ги превръщат в цяла Black Week или дори цял Black Month, така че тук можем да споделяме интересни предложения далеч преди официалната дата.

Свободно коментирайте всичко, на което попаднете и което си заслужава – добри оферти, кодове за отстъпка, интересни находки и впечатления от кампаниите.

Магично и вълнуващо пазаруване на всички!
 Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Gift Christmas Tree Nature Snowman Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles

Nature Snowflake Nature Snowflake Nature Snowflake Nature Snowflake Nature Snowflake

Линкове към предишните теми: 2017 г., 2018 г., 2019 г., 2020 г., 2021 г., 2022 г., 2023 г., 2024 г., 2025 г.

# 1
  • Melmak
Благодаря за новата тема. Този път нямам нищо кой знае какво набелязано. Ще следя за дрехи за мен.

# 2
Перяща прахосмукачка, вертикална за сухо и мокро почистване, стол за колата за порасналото бебе... Засега не се сещам за друго, като първите две са само при наличие на добра оферта, докато последното ще се вземе, просто би било хубаво да е намалено.

# 3
Здравейте! Дали случайно пускат някъде продуктите на Apple с намаление?

# 4
Благодаря за темата.
Оглеждам се за телевизор 43 и 50 инча, кафемашина и гардероб.

# 5
  • Тополовград
Аз се интересувам от Cosori. Ще следя.

# 6
  • София
Много благодаря за темата. Имам няколко неща, за които да следя и се надявам да успея да си открия нещо. Дрехи ми трябват на мен, коледен календар за сестра ми, неща за малката.

# 7
Благодаря за новата тема . И аз се надявам на изгоден Коледен календар, за мен и за дъщерята.

# 8
Ще търся висок клас робот за под

# 9
Аз ще дебна мебели понеже сменяме жилището. И понеже се познавам най-вероятно ще купя някоя чанта и козметика, дрехи за малкия.

# 10
  • Countryside
Ще търся висок клас робот за под
Аз имам Миле от може би 4-5г и съм много доволна. Беше доста на промоция и без Черен петък, нещо -30% ми се върти по спомен. Миле явно си правят кампании от време на време, от магазина в Ринг мола я купих. Вижте дали нямат промоция със или без Черен петък.

Аз май нищо конкретно не чакам за черен петък, може би ново спално бельо и кувертюри, но не са ми спешни. В Инглиш хоум, всичко което харесах е изчерпано...

# 11
  • София
Благодаря за темата!
Аз ще дебна сушилня и робот за прозорци. Дано изпадне нещо изгодно и качествено.

# 12
Аз ще търся ледогенератор.

# 13
Аз ще търся ледогенератор.

Много добър и на супер цена има в Кауфланд Wink

Аз само за козметика ще дебна , че ми е годишното зареждане на шампоани и балсами

# 14
Здравейте,

дано има добри намаления, а не както предните години със завишени цени и после уж намалени.

Ще чакам Лего и козметика основно за Коледните подаръци.

Общи условия

Активация на акаунт