Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 235 312
  • 2 360
  •   1
Отговори
  • Sofia
В настоящата тема обсъждаме атрактивните намаления, промоции и оферти, по случай предстоящия Черен Петък по света и в България.

Black Friday, според американската традиция, се състои на следващия ден след Деня на благодарността (Thanksgiving).
Тази година датата, на която се пада Черният Петък, е 29 ноември.
Този ден е възприет като начало на коледния пазар и големите намаления както във физическите, така и в онлайн магазините.

Магично и вълнуващо пазаруване на всички!
 Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Gift Christmas Tree Nature Snowman Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles

Nature Snowflake Nature Snowflake Nature Snowflake Nature Snowflake Nature Snowflake

Линкове към предишните теми: 2017 г., 2018 г., 2019 г., 2020 г., 2021 г., 2022 г., 2023 г.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 09:42 от Рaдост

# 1
Чак на 29.11 ли ще е? Надявах се да по-рано

# 2
  • Sofia
Ами, това е официалният ден в Щатите. В България сигурно пак всеки магазин ще си прави Черен Петък, когато реши, което не ми е много OK, ама...

# 3
  • Melmak
Здравейте! Благодаря за темата!

Знае ли се кога ще е в Озон? Тук в Бг пак сме на опаки и всеки май си има собствен черен петък.

# 4
  • София
Blаck Cat, благодаря за темата.

Уж нищо не ни трябва, но ще се оглеждам за прахосмукачка Dyson, на единия младеж телефонът е за смяна и за поредна година ще се чудя искам ли сушилня или не. Joy

# 5
Blаck Cat, благодаря за темата.

Уж нищо не ни трябва, но ще се оглеждам за прахосмукачка Dyson, на единия младеж телефонът е за смяна и за поредна година ще се чудя искам ли сушилня или не. Joy
В новия каталог на метро видях

# 6
Записвам се.
Трета година подред се каня да направя смислени подаръци и да не дам една шапка пари и да се възползвам от намаления. Дано ми се получи 😒

# 7
Благодаря за темата!
Тази година ще се оглеждам за нов телефон.
Искаше ми се и фотоапарата да сменя, но като гледам какви са цените, рязко ми се отщява.

# 8
Здравейте! Благодаря за темата!

Знае ли се кога ще е в Озон? Тук в Бг пак сме на опаки и всеки май си има собствен черен петък.

В Румъния пък въобще го карат по свой начин. Разбрах наскоро, че там имали две дати: началото на ноември и на края (за забавилите се Wink).

# 9
Аз дебна за пресосешоара на Дайсън, ако някъде го намалят и видите случайно, дайте сигнал, моля 🤞

# 10
Не знам дали цената е добра. Беше споделен в друга тема

# 11
  • София
Благодаря.
То последните години в България целият месец е Черен. Всеки си го прави, когато прецени. 😃

# 12

Благодаря, но аз дебна dyson airstrait

# 13

Благодаря, но аз дебна dyson airstrait

В Нотино в момента е наличен и излиза 830лв с кодове notino10 и  rpfpv, комбинират се. Ако пробвате с покупка през cashway може и някакъв кешбек да вземете.

# 14
  • София
Миналата година Комсед и Хиполенд нямаха ли намаление на всичко сега по това време? За сега не виждам информация.

Общи условия

Активация на акаунт