Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 237 290
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 45
  • София
От много време се каня да си купя малък телевизор за спалнята. Надявам се, че ще има нещо подходящо

# 46
Чакам Озон и книжарниците

# 47

В хеликон.бг вече има намаление.
Чакам Озон и книжарниците

# 48
Здравейте, записвам се при вас. В момента правим ремонт вкъщи и след това ще имаме място за сушилня. Някой има ли представа къде е най-изгодно? Емаг или Техномаркет/Технополис/Зора?

# 49
Записвам се и аз.
Ще дебна прахосмукачки робот, една за мен и една за подарък. Искам да бъде и с функция моп, но понятие си нямам от модели. Ще наглеждам и амазон.

# 50
  • Тук и сега
Ще следя темата с интерес, защото винаги помагате с точни и бързи попадения.
Надявам се да има наистина изгодни намаления тази година.

# 51
През годините от Емаг съм взимала на черния им петък лаптоп и конвектори, на които след това им следях цената , целогодишно са си на цените на които ги купих.

# 52
  • София
През годините от Емаг съм взимала на черния им петък лаптоп и конвектори, на които след това им следях цената , целогодишно са си на цените на които ги купих.

За съжаление за Емаг чувам предимно отрицателни мнения - лошо качество и не много ниски цени. Разбира се, има попадения, но доста се излагат и изобщо не бих разчитала на тях.

# 53
За съжаление за Емаг чувам предимно отрицателни мнения - лошо качество и не много ниски цени. Разбира се, има попадения, но доста се излагат и изобщо не бих разчитала на тях.
Е, то качеството е такова, каквото си се поддържа от конкретния производител на всеки продукт. Самите Emag не произвеждат нищо, та да говорим за качество на Emag. Виж цените са им високи, да. Но когато са в намаление (като черния петък примерно) може да излезе нещо далаверско. През останалото време на сметка може да има нещо в разните им "crazy days", "седмични оферти". Особено ако към конкретното намаление има и със ситен шрифт допълнителни еди колко си % в app-а. Т.е. казано с прости думи - когато харесате нещо в намаление винаги проверявайте и цената му отваряйки си приложението на Emag в телефона.

Ако за първи път чувате подобно нещо ще ви изненадам вероятно, но и в Booking често е така. Целта е да се стимулира ползването на всичко през телефоните. Компютрите са за динозаврите явно.

# 54
Дани, търся комплект хубави стоманени (18/10) тенджери.

Моля ако знаете или срещнете намаления за подобно нещо, дайте знак! Нека зарадваме една свекърва!

На метро тенджерите и тиганите са перфектни, стоманените без покритие. За пръв път имам тенджера с капак, която като заври водата и не е наблюдавана, не омазва плота.

# 55
  • Някъде там
Здравейте, записвам се при вас. В момента правим ремонт вкъщи и след това ще имаме място за сушилня. Някой има ли представа къде е най-изгодно? Емаг или Техномаркет/Технополис/Зора?
Ние си закупихме преди две години от Технополис на ЧП. Спряхме се на Бош, която беше намалена близо с 350 лв.За нас това си беше оферта, тогава модела беше нов и тъкмо излезе на пазара.
Чакам оферти за нов смартфон и Златна рибка за зареждане на козметиката за коса.
И аз чакам златната рибка за да си заредя любимите витамино колор и абсолют рипеър golden.

# 56
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Ще търся на ЧП електрическа четка за зъби и твърд куфар.

# 57
Относно качеството в емаг:
Нали има ел уреди с промоционално удължена гаранция. Обичайно не важи за закупени от емаг. Ако да речем фурна се прави в страна А с високо качество и в страна Б с ниско качество, емаг работят със страна Б. Невинаги, но предимно е така.
За цените им: обичайно продават по-скъпо от конкурентните места. Винаги сравнявайте с цена при конкурентите им.
И ние сме си купували неща, просто много трябва да се внимава.
Надявам се да има хубави намаления тази година и достатъчно наличност от това, което търся. 20% не е кой знае какво за т.нар. черен петък.
Благодаря за темата, супер ми е полезна и освен сайтовете на съответните магазини, следя и тук.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 08:04 от Spasiyka

# 58
Искрица, благодаря ти! Харесахме сушилня AEG,в Технополис в момента е 1550 лв, а в Емаг 1478 лв. Не бързам с покупката, защото както писах, тече ремонт и след около 2-3 седмици ще разполагам с мястото. Ако искаш, пиши ми на лични какъв модел е твоята сушилня.
От Златна рибка бих взела шампоан L'Oréal Absolute Repair Molecular - наскоро ги пробвах и много ми хареса.

# 59
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
И аз в темата, тази година традиционно ще дебна Златна рибка. Ако някой види или знае намаление на mp3 плеъри ще му бъда много благодарна ако сигнализира.

Общи условия

Активация на акаунт