Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 235 334
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 15
Трябват ми две малки телевизорчета 32 инча за спални. Самсунг за предпочитане. 
Миналата година някой помни ли къде бяха най-изгодни?

# 16
Записвам се да следя. Мен също ме интересува Озон. Аз не пазарувам много на Black Friday, но в случая ме интересуват едни педълси за плуване и засега предпочитам да дебна цена, вместо да ги купя на редовна.

# 17
Миналата година Комсед и Хиполенд нямаха ли намаление на всичко сега по това време? За сега не виждам информация.
 В края на ноември.

# 18
  • Някъде там
И аз се записвам в темата. От ЧП се надявам да успеем да си намерим изгодно PlayStation 5  или PlayStation 5 Pro, както и кафе автомат.

# 19
  • Пловдив
И аз се записвам в темата. От ЧП се надявам да успеем да си намерим изгодно PlayStation 5  или PlayStation 5 Pro, както и кафе автомат.
В новата клиентска програма на Билла срещу 10 т. може да се вземе Philips за 459,99 лв.
Аз ще гледам за телефони на ЧП. Smirk

# 20
  • Melmak
Дани, търся комплект хубави стоманени (18/10) тенджери.

Моля ако знаете или срещнете намаления за подобно нещо, дайте знак! Нека зарадваме една свекърва!

# 21
Цитат
В Нотино в момента е наличен и излиза 830лв с кодове notino10 и  rpfpv, комбинират се. Ако пробвате с покупка през cashway може и някакъв кешбек да вземете.
Да знаете, че ще ви обвиня вас пред мъжкото тяло като дойде доставката 😂

# 22
Аз ще търся климатик за вилата.

# 23
Включвам се и аз. От къде сте си купували мебели предишни години?
А този сешоар с какво е толкова специален предвид цената му ? Flushed Grinning

# 24
Ще търся предмети за декорация.

# 25
  • София
Привет, нареждам се и аз за голямото очакване.
Дебна разни козметики и геймърски мишки и клавиатури Logitech.

# 26
Включвам се и аз. От къде сте си купували мебели предишни години?
А този сешоар с какво е толкова специален предвид цената му ? Flushed Grinning
Предполагам мен питате - преса и сешоар в едно е. Като малко по-голяма преса изглежда. Онзи ден ходих при фризьорката ми да го тествам изобщо струва ли си, защото изобщо не ми се дават толкова пари за нещо, което няма да мога да ползвам или няма да работи така, както очаквам. Еми точно като с преса ме изглади. Но горенето е колкото със сешоар. Та препоръчвам. Доста е умно освен това (поне за мен, свикнала на рандъм сешоари де😅).
Сега се чудя дали да не пусна ъпгрейд пресата за продажба, защото досега и бях това съм я ползвала само веднъж за проба, а сега съвсем няма за какво да я ползвам. Доста е добра, но моята коса цъфва като черешите през май и след едно минаване с такъв уред, а и като имам алтернатива...

Докато пишех коментара видях този на Ивето, добра идея за геймърските мишки, ще следя и аз да се подмажа на мъжа, че иска някоя готина 😂

# 27
  • Варна
Здравейте!

Записвам се и аз в темата ,ще търся и аз Dyson  Airstrait, дебна го в Озон от доста време.
Ама още го мисля дали ми трябва ,вкъщи имам няколко вида сешоари ,преси ,една електрическа четка за коса ..общо взето ,ще ме изгонят от вкъщи Sweat SmileSweat SmileSweat Smile.
Все още търся мнения дали си струва,че парите не са малко..
За половинката ми търся телефон .
За малкия ми син ще търся безжични слушалки  и смарт часовник.
За големия на 14 години ,нямам си идея какъв да е подаръка, ще черпя вдъхновение от вас .Simple SmileSimple Smile

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 14:34 от Velina_p

# 28
Записвам се и аз с нетърпение, когато и да е черният петък. Надявам се да пуснат AquaTrio-то 9000 на Philips. Hug

# 29
  • София
Аз ще дебна за четки за зъби, че нашите са вече за смяна.

Общи условия

Активация на акаунт