::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 296
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 855
  • до най-прекрасния мъж
Идеята на прахосмукачката-робот е супер. Обаче, аз малко като лисицата, дето гроздето й е високо и викала, че е кисело, тааа... не наранява ли мебелите, като се блъска в тях? Или ги заобикаля по-отдалече?

# 856
  • софия
Идеята на прахосмукачката-робот е супер. Обаче, аз малко като лисицата, дето гроздето й е високо и викала, че е кисело, тааа... не наранява ли мебелите, като се блъска в тях? Или ги заобикаля по-отдалече?
Grinning Не, тя не се движи с такава сила, че да ги наранява като се блъсне в тях.

# 857
  • Пловдив
Grinning Не, тя не се движи с такава сила, че да ги наранява като се блъсне в тях.
А на первазите спира,нали?Т.е трябва да го подместиш,за да премине към др.стая,напр...?

# 858
Аз имам такава прахосмукачка от китай. На всички первази у дома се справя, само на един в спалнята, само от единия край- не. Не ми се вижда по-висок или нещо подобно, обаче запецва там милото. И на ел кантара от Лидъл също- качва се и не може да слезе. Та като го пускам, затварям спалнята и махам кантара.
По-голям проблем от первазите обаче са висящи кабели, забутани чорапи и други дреболии, разляти течности по пода и т.н. Ел прахосмукачка робот отново изисква все пак някакви минимални усилия Simple Smile , независимо от цената си. Например да й поразчистите терена Simple Smile , да я почистите и т.н.

# 859
Някой се чудеше кой номер памперси са намалени - само 1, 2 и 6 - няма такава глупост, честно Simple Smile Аз бях награбила два пакета 5ца, гледам от едната страна на рафтовете, намалени етикети, от другата ненамалени.

# 860
  • софия
А на первазите спира,нали?Т.е трябва да го подместиш,за да премине към др.стая,напр...?
Моят робот е друга марка, но принципът на работа на всички би трябвало да е идентичен - преминава спокойно през первазите между вратите. Успява да качи и около 3 см. върху килим. Проблем са ресните на чипровския килим и ограничителите зад вратите. Като се качи на някой и трябва да го свалям.
Но, както и миласара писа - роботът не отменя чистенето. Поне за мен.
Ето линкове от поста на Вълшебство с отзиви конкретно за робота от Лидл:
http://www.dirtdevil.de/produktarchiv/saugroboter/libero-saugroboter-m606
121 отзива - https://www.amazon.de/Dirt-Devil-M606-Libero-Saugroboter/dp/B008 … ?tag=bgmammade-21

# 861
Накой питаше дали има замразено филе от сьомга в постоянния асортимент - днес видях, че има. Peace

Взех джоланче намалено, кърначета.

# 862
  • Асеновград
Здравейте, имам спомени, че парочистачки пуснаха два пъти в годината около април и после...кога?Дали да ги очаквам идните седмици,имате ли спомена за месеца, че с търсачката не ми се получиха нещата

Имаше парочистачка преди около 2-3 седмици Wink

Взех и аз пижами за децата. На каката долнището и е доста дълго, горнището е перфектно. На малкия взех от тази дето е с ластик на глезена и е му е съвсем добре. Взех и пантофи.  И замразена пица Smile
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-9275CC2F-3394AD98/lsp/hs … D1%87%D0%BA%D0%B0
Има я все още по магазините.В предната тема сме я коментирали.

# 863
Между другото, детските пижами са много по-добри от тези за възрастни. Жалко, че някои от децата ни са вече в номерацията за възрастни.

Mother of PrincesS, как ти се струват пантофите? Умувам дали към пижамите да не прибавя и пантофи (ще ги подарявам като част от подаръците за Коледа на децата и на по-възрастните).

Аз взех детските момчешки (с мечка естествено, луд фен е на всякакви животни, но най вече мечки).  Мекички са, не са нищо особено, не държат стабилно петата, ако държиш на това. На мен ми харесват за няколко часа вкъщи.

# 864
  • София
Благодаря за отговора.
Точно мекички и стабилни ми трябват.
Ще ги погледна довечера, защото вчера ги подминах.

# 865
Мерси за отзивите за ликьорите.

# 866
  • София
Пантофите според мен въобще не са стабилни. Подметката е мека, широка - кракът ще се пързаля върху нея. Освен това е тънка и бързо ще се смачка.

# 867
Някой да знае дали в София е останал кош от тези

# 868
Някой пробвал ли е гурме пестото?Колебая се дали да взема и ако да ,кое от двете . Thinking Повече клоня към това с гъбите,но се опасявам  да не е с твърде специфичен вкус и аромат .Да няма после "Пениш се, не пениш, ще те ям!"

# 869
  • София
Пантофите според мен въобще не са стабилни. Подметката е мека, широка - кракът ще се пързаля върху нея. Освен това е тънка и бързо ще се смачка.

Благодаря за мнението. Значи ще ги огледам много добре и тогава ще реша. Няма да се хвърлям веднага да купувам.

Стреличка, особен е вкусът. Вкъщи само аз го ям. Другите не го харесват.

Общи условия

Активация на акаунт