::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 218
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 1 350
Купих кухнята , много съм хепи  !! Е ,каката и тя Simple Smile взех и аз една свещ да не съм назад и я сложих при всички останали бели ароматни свещи с ванилия Simple Smile а свещите от този тип на глейд бяха страхотни преди !! https://www.ocado.com/productImages/499/49978011_0_640x640.jpg?i … e18ecbcc42f1782a8
Сигурно си отворила магазина сутринта.
Аз така се докопах до детскитер къщички.В 8:05 мин (магазинът отваря в Sunglasses тази с 45 части беше изкупена.

# 1 351
  • have faith and be patient ..
Да ! Държах на кухнята затова отидох рано рано от сабаХлян  ,но в 7:30 имаше доста кутии с кухни ,поне 10-15 , но докато се мотах около перфораторите отнесоха 2-3 пред очите ми ,предполагам са ги разграбили бързо

# 1 352
Аз пратих ММ сутринта в 9 в Ринг мола за кухнята, взе, каза че бил с още 3ма бащи, които били за кухни. Сега вечерта пак ходихме до Лидл - а там и имаше поне още 30 кутии с кухни, така че ако някой търси там има доста Simple Smile

# 1 353
  • до едно тепе
Вчера бяхме в нашия Лидъл( на Източен в П-в). Дървени играчки имаше с купища. Никога досега не съм виждала толкова много дървени играчки, където и да съм влизала. Днес решихме да идем да разгледаме какво има в новия Лидъл( до Захарна фабрика) и там също имаше доста дървени играчки и никакъв интерес към тях. Laughing Изглежда този път просто са заредили повече или феновете на дървените играчки са малко. Искаше ми се да взема къщата, обаче дъщеря ми е малка още и само ще я разпилее. Догодина ще е, ако се доредим Whistling
В прясното бутер тесто, което беше коментирано малко по нагоре, мисля пишеше, че съдържа алкохол. И мен ме лъхна като го отворих тогава.Само веднъж вземах от него и не ми хареса, защото после много се ронеше и децата направиха къщата цялата в люспи. Когато реша купувам от замразеното и го разточвам с точилката. То не ми се чупи толкова като ядат баничките. hahaha

# 1 354
  • Варна
Брех. В понеделник мисля да ида към 8, харесала съм три неща, надявам се поне едно да има. Ужасно се колебая между къщата за 30 лева, самолета за 25 и паркинга също за 25. Просто не знам ако ги има и трите кое ще взема Crazy Също и килимчето ме заинтригува, но това, че е с 2 лица предполагам означава, че не е мокетено, а някакво тънко и ще се пързаля, а и няма да държи топло newsm78 Пускали ли са ги преди, аз за първи път ги виждам.

# 1 355
Mama irina, и аз се чудих каква е функцията на тази пластинка, но реших, че не е за махане. Grinning

# 1 356
  • Sofia
Брех. В понеделник мисля да ида към 8, харесала съм три неща, надявам се поне едно да има. Ужасно се колебая между къщата за 30 лева, самолета за 25 и паркинга също за 25. Просто не знам ако ги има и трите кое ще взема Crazy Също и килимчето ме заинтригува, но това, че е с 2 лица предполагам означава, че не е мокетено, а някакво тънко и ще се пързаля, а и няма да държи топло newsm78 Пускали ли са ги преди, аз за първи път ги виждам.

Моя има паркинга и самолета и сега ще взема къщата, но паркинга е фаворит - всеки ден си играе с него, а го има от две години. Килимче имаме подобно от алито - не се плъзга, но и не топи много. Все пак обаче е някаква изолация и с него му ограничавам територията за разхвърляне на играчките Simple Smile

# 1 357
  • shumen
Килимчето и мен ме заинтригува и паркинга също.

# 1 358
Много съм доволна, че отново са пуснали в асортимента охладените патешки гърди с кожа.
Взех си и маслиновата паста с аншоа, но днес ще ходя за още, защото много я обичам.
Сиренето Пилос от 400гр. също ми хареса.
Нямах време да оглеждам нехранителните стоки, но днес ще се помотая повече и ще погледна и тях.

# 1 359
Някой знае ли как се движим спрямо английският Лидл в брошурите. По едно и също време ли пускат нехранителните продукти у нас и там или няма закономерна последователност?

# 1 360
По темата за свещите, да кажа и аз, макар, че е малко встрани от Лидъл  Sunglasses
Значи, ей тази мацка прави най невероятните свещи, уникални са, и като вид, и като аромати, и като трайност, направо ти идва да ги изхрускаш. Детето специално заради тях ходи по всичките миш маш фестове, да ги купува за подаръци:

https://m.facebook.com/media/set/?set=a.1907459996182176.1073741 … 313148&type=3

# 1 361
  • Стара Загора
О, свещите на Ирина са върха. Имам един къпкейк и цялата стае ухае без да е запалена.

Сега съм решила да поръчвам и от тези, които пак са дело на българка
https://www.i-tems.eu/aromatni-sveshti/

Никоя свещ в чаша не се усеща в стаята, с изключение на лекия аромат на една на Yves Rocher Clementine spices от миналата Коледа и ваниловата на Ikea.
На Глейд съм имала няколко и не вършат никаква работа. Имам една на Air wick, но така и не съм я запалила. Заредила съм си 2 машинки на двете марки в хола и спалнята, издържат 2 месеца като ги настроя през 36 мин да пръскат и ухаят като парфюм. Ако искам да горя нещо, слагам от тартовете на Yankee Candle или маслата от сета на Лидл в изпарител (арома лампа), и си решавам проблема. Свещи в чаши вече не купувам.

Последна редакция: нд, 26 ное 2017, 09:30 от iv4enceto_91

# 1 362
О, свещите на Ирина са върха. Имам един къпкейк и цялата стае ухае без да е запалена.
И у нас е така.
Ивче, тези нови свещи, в кутии като от блажна боя бе, вадят ли се от тях, или така горят?   Rolling Eyes

# 1 363
  • Пловдив
 Ще си позволя и аз малко спам  Blush Но да кажа,че най-уникалните ароматни свещи са на Bath & Body Works (и не само свещит им). Скъпички са,но си заслужават всяка стотинка! Доближават се до тях само Yankee Candle,но определено не миришат толкова. И аз взех една от Лидъл,но за съжаление не я усещам изобщо...Бих пробвала обаче от тези,които предлагате,на Ирина  Peace

# 1 364
Хах, и ние имаме от тези,да, наистина миришат силно и без да са запалени известно време, след година вече е слабо, но като се запали все пак мирише. На вид също са красиви- като кексче в чаша. Дълго време ни беше жал да я запалим, да не говорим как едва избрахме само една.

Общи условия

Активация на акаунт