::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 217
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Варна
Моя има паркинга и самолета и сега ще взема къщата, но паркинга е фаворит - всеки ден си играе с него, а го има от две години. Килимче имаме подобно от алито - не се плъзга, но и не топи много. Все пак обаче е някаква изолация и с него му ограничавам територията за разхвърляне на играчките Simple Smile
Много ти благодаря за мнението! Току що с баща му обсъдихме и той е за паркинга, аз обаче се влюбих в къщата, така че сигурно ще взема и двете, само да ги има Laughing И килимчето ще видя, и пуловерчетата, изобщо утре ще се разорявам. Но сега се е паднало. Ще купя подаръци от името на дядо му, на леля му, на баба му Laughing

# 1 366
  • Стара Загора
О, свещите на Ирина са върха. Имам един къпкейк и цялата стае ухае без да е запалена.
И у нас е така.
Ивче, тези нови свещи, в кутии като от блажна боя бе, вадят ли се от тях, или така горят?   Rolling Eyes

А, как ще се вадят. Палиш си я така като всяка друга свещ.

# 1 367
По-напред в темата видях мнения за кафе на зърна в дървени бъчвички. Стават ли за кутия за кафе после като че ли доста трудно Ше се отварят  newsm78. Отвътре пак ли са дърво (е не точно) или да кажем пластмаса или нещо подобно и последно  Simple Smile кафето с червен надпис има ли изразен кисел нюанс (пише в брошурата че е съвсем лек, но аз го пия само с мляко без захар). Благодаря предварително  Simple Smile

# 1 368
Такъв зор за паркинга миналата година, ангажирах тук потребителки, отделна тема пуснах дори да го диря, накрая от Гърция го пратиха....иииииии ей го, прашясва тук разглобен...Close

Иначе е готин. Имаме всички от серията писти мисти...

Свещи на пазара има стотици видове и марки, но сал тия лидълските са за 2.50 и миришат. Хол 20 кв.м..влизам и усещам.

# 1 369
Много съм доволна, че отново са пуснали в асортимента охладените патешки гърди с кожа.
А! Наистина ли? А как се приготвят?
Аз пък да се оплача, че не намерих онези мини царевички в бурканче. Бяха много вкусни.
Взех от пастата с артишок, но не съм очарована. Толкова много олио, а вкусът й почти не се усеща.

# 1 370
Ей така ги правя (подправките от рецепта едно, методологията от рецепта две), става ужасно вкусно и елегантно (ако ще ти идват гости и искаш нещо по-така).
https://www.epicurious.com/recipes/food/views/duck-prosciutto-368934

http://www.saltedandstyled.com/2012/06/11/step-by-step-making-du … reast-prosciutto/

Само че не слагам червен пипер, пушен или не, защото става голяма какафония от аромати (според мен). Струва си човек да потърси и да сложи хвойна, дава страхотен аромат и много добре си партнира с патешкото.

Edit: оправих линка

Последна редакция: нд, 26 ное 2017, 19:22 от Макарон

# 1 371
Не се отваря линка...

# 1 372
  • София
Не можах да намеря зелен боб в буркан. Спрян ли е?

# 1 373
Ей така ги правя (подправките от рецепта едно, методологията от рецепта две), става ужасно вкусно и елегантно (ако ще ти идват гости и искаш нещо по-така).
https://www.epicurious.com/recipes/food/views/duck-prosciutto-368934
http://www.saltedandstyled.com/2012/06/11/step-by-step-making-du … reast-prosciutto/

Само че не слагам червен пипер, пушен или не, защото става голяма какафония от аромати (според мен). Струва си човек да потърси и да сложи хвойна, дава страхотен аромат и много добре си партнира с патешкото.
Поправих линковете.

# 1 374
  • софия
Момичета фонданът хубав ли е?Искам да облеча с него бонбони около 30бр.

# 1 375
Момичета фонданът хубав ли е?Искам да облеча с него бонбони около 30бр.
Аз не разбирам от фондан, миналата година купих заради малката, за да украсяваме меденки. Много лесно се работеше с него, дори няколко дни престояха меденките с него и нямаше промяна. Тази година ще купя пак. Peace

# 1 376
  • софия
Фортуна имаш ли спомен колко меденки покрихте с един.

# 1 377
  • shumen
Тете,то и у нас ще е така сигурно.Голям мерак за паркинг и ще играе ден-два и ще събира прах после.

# 1 378
Много съм доволна, че отново са пуснали в асортимента охладените патешки гърди с кожа.

Вкъщи ги правим така (или търсиш в нета рецепта за патешко магре, има доста)
https://www.youtube.com/watch?v=GnAjO5I3vJY
Елементарно, но ужасно вкусно.
Бях взимала от Кауфланд замразени, но пресните определено стават много по-хубави.

# 1 379
  • Sofia
По-напред в темата видях мнения за кафе на зърна в дървени бъчвички. Стават ли за кутия за кафе после като че ли доста трудно Ше се отварят  newsm78. Отвътре пак ли са дърво (е не точно) или да кажем пластмаса или нещо подобно и последно  Simple Smile кафето с червен надпис има ли изразен кисел нюанс (пише в брошурата че е съвсем лек, но аз го пия само с мляко без захар). Благодаря предварително  Simple Smile

Стават за кутия за кафе после, обърни внимание, че има панделка, която служи за отваряне на капака. Отвътре е пак дървена, не е пластмаса.

Общи условия

Активация на акаунт