Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кое масло се споменава в публикациите?
Какви са отзивите за ножиците за нокти, които ще бъдат пуснати в продажба утре?
Какви са отзивите за акумулаторната самобръсначка, която ще бъде пусната в продажба утре?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кое масло се споменава в публикациите?
-
Какви са отзивите за ножиците за нокти, които ще бъдат пуснати в продажба утре?
-
Какви са отзивите за акумулаторната самобръсначка, която ще бъде пусната в продажба утре?
-
Колко време отнема сушенето на суджуците в хладилника?
-
Кои са популярните продукти в магазина?
миналата година нали се прецаках ,купих писта ,допълнителни релси ,колички ,от календара с още допълнителни дървени глупости и познайте - нищо с батерия ,което да дърпа другите колички , бясна съм !!
Иначе мисля, че нямат батерии количките от тази година. Може да погледнеш по сайтовете за играчки, със сигурност съм виждала локомотивчета на батерии. Ето тук намирам някакво, сигурно има и по-евтини:
Ми много ми хареса пък! Взех и коледните чорапки, също имаше и много готини поларени панталони домашни, но се зачудих за тях. Като не е памук дали няма да се наелектризира и да държи кофти на краката, как мислите? И пуловерите бяха симпатични, но и от тях се въздържах засега.
Всъщност, имаше само големи, а аз исках малка. Е, спестих два лева и доста мрънкане от мъжа, че нещо "смърди"