::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 213
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 1 380
Термоклиновете от четвъртък подходящи ли са за носене като нормален клин или са тип термобельо само за под панталон? newsm78

# 1 381
  • have faith and be patient ..
Имам молба ! Някой ако е взимал или ще взема от допълнителните колички за дървените комплекти  във всяка една разновидност , да обърне внимание има ли такива с батерии ,които да задвижват влаковата композиция Simple Smile миналата година нали се прецаках ,купих писта ,допълнителни релси ,колички ,от календара с още допълнителни дървени глупости и познайте - нищо с батерия ,което да дърпа другите колички , бясна съм !! 

# 1 382
Vesana, благодаря  Simple Smile 

# 1 383
  • Варна
Алекс,
и на мен последните години пистите и релсите ми прави впечатление, че са орязани версии на първоначалните. Преди имаше коли с батерии, а на магистралата доколкото помня имаше хеликоптерна площадка и доста повече аксесоари като цяло... Но за батериите какво се ядосваш пък, на децата им е по-забавно сами да карат колите, то кое му е интересното да включиш копчето и влакът д аобикаля сам. Не се ядосвай Hug Иначе мисля, че нямат батерии количките от тази година. Може да погледнеш по сайтовете за играчки, със сигурност съм виждала локомотивчета на батерии. Ето тук намирам някакво, сигурно има и по-евтини:
https://malchugani.com/product/116438/woody-91907-lokomotiv-s-ba … -mashinist-zelen/
Купих гараж и сглобяема къща. Къщата май си я взех за мен Crazy Ми много ми хареса пък! Взех и коледните чорапки, също имаше и много готини поларени панталони домашни, но се зачудих за тях. Като не е памук дали няма да се наелектризира и да държи кофти на краката, как мислите? И пуловерите бяха симпатични, но и от тях се въздържах засега.

# 1 384
Здравейте,

Някой спомня ли си миналата година кога пуснаха сешоарите, преси за коса и четки за изправяне на коса? Тези, които са си взимали биха ли споделили дали са доволни? Как мислите, може ли да се очаква и тази година да пуснат преди празниците?

Благодаря!

# 1 385
Здравейте,

Някой спомня ли си миналата година кога пуснаха сешоарите, преси за коса и четки за изправяне на коса? Тези, които са си взимали биха ли споделили дали са доволни? Как мислите, може ли да се очаква и тази година да пуснат преди празниците?

Благодаря!
Не помня пак ли бяха на Бритни Спиърс?Аз имам преса за коса,не съм очарована,така си стои.Сешоара и четката предполагам,че са хубави.Просто пресата не беше направена както трябва,ефекта траеше много малко.

# 1 386
Здравейте,

Благодаря!
Не помня пак ли бяха на Бритни Спиърс?Аз имам преса за коса,не съм очарована,така си стои.Сешоара и четката предполагам,че са хубави.Просто пресата не беше направена както трябва,ефекта траеше много малко.
Доколкото си спомям май не бяха на Бритни. Тогава взех четка за изправяне за подарък, сега искам да взема сешоар за подарък и за себе си. Спомням си, че имаше добри отзиви в темата тогава, но ми е интересно след почти година ползване как се справят.

# 1 387
Имам молба ! Някой ако е взимал или ще взема от допълнителните колички за дървените комплекти  във всяка една разновидност , да обърне внимание има ли такива с батерии ,които да задвижват влаковата композиция Simple Smile миналата година нали се прецаках ,купих писта ,допълнителни релси ,колички ,от календара с още допълнителни дървени глупости и познайте - нищо с батерия ,което да дърпа другите колички , бясна съм !! 

До сега за три години не е имало такива с батерия. С батерия са били само големите писти - влак и автопистата, тях имаме и в тях има влакче с батерия.

да погледнат и сега, но е почти изключено да се уредиш.

Месечинке, хеликоптер с писта е отделен комплект. Никога не е бил към влака и автопистата.

Допълвам се....понеже съм ровила и изръшкала целия интернет, от сега казвам, че само локомотивче, с батерия на Брио е 20 лв. в интернет. По-евтини варианти нямаше миналата година. Така че се откажи изобщо да намериш в нета изгодно локомотивче с батерия - има, но са ужасно скъпи и не си заслужава.

# 1 388
Здравейте!
Да се включа за Кафето в бъчвичките: имам 4-5 вече празни, отвътре са дървени и по ръбовете имат трески, трябва си зашкурване. Не на всички след отварянето им пасва капака обратно да се затвори. И аз съм намислила да се ползват за съхранение на разни дреболиии. Още чакат да ги пооправя.
Ще купувам от Наденичките с трюфел за вечеря. Миналата седмица хапвах,е пак Блек Ангъс, но Бургер - много вкусно.
Чак сега отворихме Месни специалитети от Далмация - нищо особено на вкус. Не бих купила пак.

# 1 389
  • Перник
В събота преди обед при нас имаше купища дървени играчки. Но свещи в чашки нямаше Sad Всъщност, имаше само големи, а аз исках малка. Е, спестих два лева и доста мрънкане от мъжа, че нещо "смърди" Grinning

Открихме една немска шунка за 12 лв./кг. Не знам дали е нова, или просто ние не сме я забелязали досега, но ни хареса на първо четене. На големи елипсовидни парчета е, бяха два вида в кашончето - на едните имаше сланина, на другите - не. Ние взехме от тази без сланина. Хубава е и някак плътна.

# 1 390
  • София
две поредни години купувам от влакчетата с дървените релси.
имаше в комплекта локомотив с батерии.
миналата година продаваха отделно камион с дистанционно, пак с батерии.
няма ли в комплекта сега, че може би ше купувам за подарък  Rolling Eyes

# 1 391
Аз имам четка за изправяне на коса, и преди съм писала, много съм доволна. Като си изправям косата с преса, става идеално права, но съответно е без обем. И като преспя, на следващия ден вече е поначупена и трябва да я мина цялата отново. Не е до преса, понеже през ръцете са ми минали 4-5 преси и с всяка една се налага повторно минаване на косата. В резултат, от около 10 години, косата ми е била изправянa почти всеки ден.

А с четката за изправяне, косата си има обем. Не е идеално права като мината с преса, но мен лично резултатът ми харесва доста. Приятелят ми, който не ме харесва с права коса, ми е казвал, че с четката му харесва повече. И най-най-най-големият плюс, тъй като косата не е перфектно права и гладка, на следващия ден само я сресвам и няма нужда да я минавам пак. И оттук получавам двойно щадене на косата: първо, че не я минавам през две супер нагряти плочи и второ, спестява ми изправяне всеки ден.

Скрит текст:

# 1 392
  • Варна
две поредни години купувам от влакчетата с дървените релси.
имаше в комплекта локомотив с батерии.
Ето, опоскали са го нещо тази година. Сега се сещам, че имаше и играчки с дистанционно, може би ще ги пуснат някоя от следващите седмици.
Какво ще кажете за ботушите от четвъртък? Искам да си взема някакви, които да стават за газене на сняг. Тези май са ги пускали и преди или поне подобни, някой има ли отзиви как се държат, удобни ли са, здрави ли са?

# 1 393
  • София
на картинката има локомотив и пише че има включена батерия  Rolling Eyes
Скрит текст:

# 1 394
Хора, релсите с влака и автомагистралата ВИНАГИ СА ИМАЛИ ЛОКОМОТИВ С БАТЕРИЯ. Имаше трета писта, с едни високи мостове-те вероятно нямаха. Но влака и автомагистралата си имаха, нищо не са опоскали.

Месечинке, аз имам от техните апрески от преди две години. Тежки са, използвам ги когато излизаме да се въргаляме в снега с детето, заедно със ски панталоните. Тогава се екипирам  и с апреските. И на работа съм ги носила - обикновен ботуш. Както казах - тежички са, прецени на място. Иначе са ок. А, и сега са по-готини модели...Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт