Време е за ИКЕА! - Тема 24

• 136 073
  • 787
  •   1
Отговори
# 660
Днес се възползвах. Ваучерът важи до 14 юли. Мислех да го ползвам като пуснат намаленията през август, но ще трябва да побързам с покупката.
През юли правеха ли разпродажба на стоки, които спират?

# 661
  • Петрич
Решила съм да сменя матрака на спалнята ми. Чух за някакъв от Икеа, който се оставял разгънат 24 часа за да се надуе.Търся в сайта им, но немога да го намеря. Може ли линк или име, ако някой знае?

# 662
  • софия
Решила съм да сменя матрака на спалнята ми. Чух за някакъв от Икеа, който се оставял разгънат 24 часа за да се надуе.Търся в сайта им, но немога да го намеря. Може ли линк или име, ако някой знае?

голяма част, да не кажа повечето матраци на Икеа, се оставят да се разгънат за 24 часа. Причината е чисто практична от гледна точка на опаковане, пренасяне - нещо с, което Икеа се слави - компактни и лесно преносими опаковки. Матраците пак са си с пружини, някои от моделите са с индивидуално пакетирани пружини (тоест висок клас) и са навити на руло, вакумирани в дебел найлон. Мятате на задната седалка на колата (двоен едва ли ще се събере заради дължината). Вкъщи си го отваряте, оставяте да се разгърне и да поеме достатъчно количество въздух, за да стане матрак като маткрак Simple Smile
И сладки сънища Simple Smile

# 663
  • Петрич

голяма част, да не кажа повечето матраци на Икеа, се оставят да се разгънат за 24 часа. Причината е чисто практична от гледна точка на опаковане, пренасяне - нещо с, което Икеа се слави - компактни и лесно преносими опаковки. Матраците пак са си с пружини, някои от моделите са с индивидуално пакетирани пружини (тоест висок клас) и са навити на руло, вакумирани в дебел найлон. Мятате на задната седалка на колата (двоен едва ли ще се събере заради дължината). Вкъщи си го отваряте, оставяте да се разгърне и да поеме достатъчно количество въздух, за да стане матрак като маткрак Simple Smile
В сайта им не пише нищо такова за това питах.Благодаря за информацията!

# 664
  • софия
Скрит текст:

В сайта им не пише нищо такова за това питах.Благодаря за информацията!
[/quote]
Възможно е да си си избрала модел, който не е така пакетиран. Обърни внимание малко по-надолу в страницата, на размери на опаковката Simple Smile Или не се притеснявай да звъннеш на техния номер за информация, отзивчиви са!

# 665
  • Beyond the stars
https://www.ikea.bg/bedroom/Mattresses/Sprung-Mattresses/hovag-14243/20244511/
Това е нашият, в секция Benefits е описано , че е опакован на руло  Wink

# 666
  • софия
Всички матраци, които са без пружини са навити на руло.

# 667
  • Beyond the stars

Нашият е с индивидуално опаковани пружини и пак си беше на руло.  Peace

# 668
  • софия

Как са успели? Ние за нашия ползвахме транспорт, а бяхме тръгнали с нагласата да го транспортираме сами - HYLLESTAD.

# 669
  • Beyond the stars

Как са успели? Ние за нашия ползвахме транспорт, а бяхме тръгнали с нагласата да го транспортираме сами - HYLLESTAD.

Никаква идея - този е https://www.ikea.bg/bedroom/Mattresses/Sprung-Mattresses/hovag-9479/10244516/
Прилежно навит в плик с дръжки за носене, сами го транспортирахме.

# 670
  • София
Нашият също е пружинен и беше на руло.

# 671

Нашият е без пружини,но не беше навит на руло.

# 672
  • софия
Значи, извинявам се, ако съм заблудила някой! Аз изходих от нашия и знанието ми, че тези, които са без пружини са навити. Трябва да се гледа там, където Вълшебство писа.

Последна редакция: пт, 08 юни 2018, 20:10 от zvаnchе

# 673
  • София
Звънче, нашият е като вашият. Не беше навит и аз останах с убеждението, че пружинените не ги навиват.

# 674
Здравейте, трябват ми бели ефирни пердета. Някой има ли да сподели мнение и препоръка.

Общи условия

Активация на акаунт