Време е за ИКЕА! - Тема 24

• 136 008
  • 787
  •   1
Отговори
# 735
    Попадали са ми в икеа фемили офертите, но отдавна и не бяха бели, а в цвят. И аз имам нужда от няколко неща та чакам с нетърпение да видя новите оферти от 1.07. Дано там има нещо като за мен. Поне тях може да изчакаш.

# 736
    • ENGLAND
    При нас , в Англия сега има намаления, а след това , когато излезе новият каталог пускат намаления на нещата, които повече няма да ги има .

# 737
    • при моите любими
    Конкретно Малм скрин бял цвят никога не съм ги виждала намалени. Купих ги финално на редовна цена. Имало е намаления на другите цветове и то на малкия с 3 чекмеджета.

# 738
    • София
    Някой знае ли дали BRIMNES ще ги спират? Няма леглото за 160 матрак в сайта, а до скоро ги имаше Sad Такова ми беше единия вариант за спалнята....

# 739
    Значи ще е по-лесно да вземете решение... с другия вариант. Wink

Привет, момичета (и момчета, ако има Simple Smile)!

Ние вече сме на втора фаза от обзавеждането, което значи, че отново разпъваме бормашини, виноверти, отверки и т.н, за да сглобим следващата порция мебели. Пак ще е някакво приключение, но какво да се прави. Simple Smile Другата седмица трябва да купим ТВ шкаф и още една голяма мебел за съхранение за дневната от BESTA серията, та исках да ви попитам за икейските пуш-бутони... как се държат във времето, бързо ли се прецакват, че в шоурума често попадам на доста разхлецани вече чекмедженца. У нас естествено няма да е такъв туристопоток и такова масирано отваряне и затваряне, но все пак не ми се ще да сдадат багажа рано-рано. Иначе си направих конфигурация със стъклени вратички за ТВ шкафа, за да мога вътре да си подреждам някакви красиви нещица, по-височък малко, с крачета - харесва ми много, дано се получи добре. Ще покажа, естествено. Simple Smile

# 740
    • Пловдив
    Здравейте,моля за помощ тези които ходят често до икеа.В дилема съм между две легла за детската стая,Малм единични или Слакт с допълнително чекмедже за матрак(едното ще е с матрак,другото за багаж).Няма как да ги видя на живо и не мога да преценя кой от двата варианта е по-стабилен.С две малки деца трябва да заложа на нещо стабилно.Принципно ми се иска да има за допълнителен човек,ако им остане гостенче да пренощува,да има къде  да го настаня.Но ако Малм е по-стабилен ще се примиря с липсата на допълнително легло.Ще съм благодарна,ако някой даде мнение.Изчетох последните теми,но Слакт е нов и никой,поне във форума,не е споделил мнение.

# 741
    Някой знае ли дали BRIMNES ще ги спират? Няма леглото за 160 матрак в сайта, а до скоро ги имаше Sad Такова ми беше единия вариант за спалнята....
    В магазина( София) го има. Даже си го купих . Е ....страхотно е с 4 чекмеджета. И гардеробите си взех , и гримьорната.

# 742
    Новата колаборация на ИКЕА ще е с НАСА Grinning

https://www.mydomaine.co.uk/ikea-nasa-collaboration--5b33cff2aa919

# 743
    В магазина( София) го има. Даже си го купих . Е ....страхотно е с 4 чекмеджета. И гардеробите си взех , и гримьорната.
    И в сайта си го има.
    https://www.ikea.bg/bedroom/beds/Storage-beds/brimnes-48045/09902934/

# 744
    • Пловдив
    Здравейте,

Предстои ни обзавеждане на детска стая на госпожица, на 7,6 години. Загледах се по икейските мебели и харесах някой неща. Имам няколко въпроса, ако  може да ми помогнете.

Може ли този гардероб
    Скрит текст:
    да се сложи върху това
    Скрит текст:
    и как биха се закрепили едно за друго.
    Също на скрина, някой знае ли колко са дълбоки чекмеджетата?

Тази пейка
    Скрит текст:
    предполагам, че може да е с чекмедже или с вратички и рафтове?

Благодаря!

# 745
    • Бургас
    Madeleine, ние имаме Беста с пуш бутони. Малко са ми безсмислени. Отварям и без пуш бутон - дърпам вратата отстрани. Иначе за 3 месеца не са се разхлопали. Плавно се затварят вратите, хубаво.

# 746
    • София
    Puss in boots, пейката се отваря отгоре и вътре може да се слагат вещи.
    За другото не мога да дам съвет. Аз лично не бих качила гардероб върху шкафче.

# 747
    Madeleine, ние имаме Беста с пуш бутони. Малко са ми безсмислени. Отварям и без пуш бутон - дърпам вратата отстрани. Иначе за 3 месеца не са се разхлопали. Плавно се затварят вратите, хубаво.

Благодаря за мнението, Tintina! Hug Пуш се налага, защото аз принципно искам да сложа дръжки, обаче половинката се дърпа, не иска да рискува да пробива вратичките, защото се притеснява, че нямаме подходящи бургии за този тип материал. Аз тайно се надявам след време да го убедя все пак Wink но докато това се случи, шкафове и вратички ще бъдат без дръжки и пуш остава единствената опция. За ТВ шкафа може би е възможно да оставим вратичките без такива, защото ще могат лесно да се отварят, но другата мебел за трапезарията - там няма как, ще има врати една върху друга и няма как да се дръпне от никоя страна, за да се отвори.

Шкафчето реших да бъде с този тип конфигурация, със стъклени вратички, за да "изчезне" малко като обем визуално и също така да мога вътре да подредя малко цветни нещица, съвсем не искам вкъщи всичко да е бяло. Simple Smile
    Скрит текст:

До съвсем скоро доста ме блазнеше другата ми идея - по-нисък черен шкаф, но мисля, че този ще отвори помещението повече. Simple Smile

# 748
    Здравейте!
    Харесала съм диван от Икеа, серия Vimle. Имате ли впечатления от серията? Качествени ли са, тапицерията издръжлива ли е? Надявам се да има някой тук с такъв диван. Комбинацията ще е тройка с лежанка.
    Освен това търся етжерка Kallax с 8 разделения, втора у-ба, бяла, ако някой продава - пишете ми Simple Smile

# 749
    • София
    Някой има ли от рафтчетата с улей за картини? Издръжливи ли са, увисват ли, дори да не се слага нищо тежко върху тях?
    Бяхме в чужбина и там в една от квартирите имаше от по-едрите стенни рафтове Lack . Бяха поувиснали.
    Планувам шкафовете в хола, не харесвам особено "секции" и ми се иска нещо по-раздвижено. Обмислям тези рафтчета за снимки да са около телевизора.Едно дълго над него и евентуално(още ми е съмнително дали ще стои добре) по 2 отстрани. Като ще стоят снимки, свещи...прахосъбирачки. Ако има книги, то целенасочено ще слагам по-лекички. Но ме притеснява дали няма да провиснат и така.

Общи условия

Активация на акаунт