По-бърз растеж на косата - тема 9

• 117 210
  • 774
  •   1
Отговори
# 60
Направих си сходна маска като от видеото по горе. Нямах мед и добавих свинска мас. Вместо бадемово сложих рициново пак известно с това, че е за растеж. Седя сега така и после ще отмия с конски шампоан като преди и след шампоана сложа купешка маска. Последно кристали. И ден 2 с хранителна добавка на Абофарма.
Мераклийка съм на ампули и другата седмица ще се снабдя. Такова никога не съм ползвала. Само един път фризьорката ми втри и това беше.
Косата ми е в ужасно състояние. Толкова зле не е била от години. Цялата цъфнала и суха. Ако трябва да махам цъфтежи трябва да я направя до ушите, което няма как да стане, защото съм пословична с бавния й растеж. Пресата ми разказа играта.
Вземи си хубава термозащита и използвай противокосопадни продукти веднъж седмично, през другото време с нормални продукти. От тях много се изсушава косата, и то хубаво, отгоре ще расте, ама отдолу....

# 61
  • Leeds, UK
Happy Bella ,страхотно.
Аз все още не намирам решение за косопада.
От стрес е.
Много се връзваме затова...Аз още се уча, ама имам напредък...как да не ми пука

# 62
И един въпрос - съвместим ли е с бременност и кърмене? Виждам, че Жана го използва и се чудех...
От ползването в корените на косата няма как да отиде в кърмата, аз поне съм на това мнение. Simple Smile
Нито през бременността съм се съобразявала каква козметика (за лице или коса) ползвам, нито сега. Чак толкова не се втелясвам.
Само лекарствата съобразявам. Simple Smile

Иначе моят гел е от преди доста време, бях се заредила още като го предлагаха в аптеки Адонис. Сега не знам къде се предлага, май наистина само по фриз. салони, което е мега тъпо.

# 63
  • Sofia, Bulgaria
Гела на Davines го има и в Enzo,  на двойна цена отколкото вървеше в аптеките.
Unamused https://www.enzo.bg/davines/naturaltech-energizing-gel-stimulira … stezha-na-kosata/
За бременност и кърмене не знам дали има противопоказания.
Преди така и не се наканих да го пробвам, гелчето, въпреки хубавите отзиви тук. Косопада, сезонен и ужасно силен, поне успях да го намаля до някакви нормални количества. Расте ми и нова косичка, но далеч няма да достигна плътността от преди.

# 64
Благодаря! Далеч ми е кърменето, но и аз не се съобразявам за козметиката честно казано. То иначе трябва да спра и да се гримирам, и да се лакирам... Тц.

Не разбирам защо го изтеглиха този гел от аптеките. Хората се чудят как повече да си разпространяват продуктите, а те...

# 65
  • София
150 мл. от гела на Davines за колко време стига?

# 66
Предната опаковка я свърших за 2.5 месеца, мия косата на 3-4, понякога и на 5 дни.

# 67
  • София
Предната опаковка я свърших за 2.5 месеца, мия косата на 3-4, понякога и на 5 дни.

Благодаря! Май и аз ще си го купя.  newsm78

# 68
Ако го намериш сподели, моля те, от къде и на каква цена.

# 69
  • София
Търсих в интернет, има го в enzo - 41.90лв. На другите места не е наличен. Обмислям покупката, ако купя, ще споделя.

# 70
  • sofiq
В салонните цената ще е по-висока,те продават продуктите с 50-100% надценка,понякога и повече ooooh!.

Ампулите които ползвам в момента имат доста сходно като усещане действие като гела на Давинес,скалпа ми "измръзва" за няколко минути след нанасяне.Ползвам ги от няколко седмици,но паралелно правя маската с горчица,ефект забелязвам,но не мога да преценя от кое точно е....може би комбинация от двете,хубавото е ,че пърхута ми се изчисти(това мисля,че е от маската с горчица),и косопада спря.
Това са ампулите:

# 71
  • София
От шампоана Ревалид косата ми е в много добро състояние, свежа, чиста, мога и цяла седмица да не я мия, но не мога....свикнала съм поне 2 пъти в седмицата да я мия. Утре или в неделя ще правя маската с канела.

# 72
И аз го изразходвах за около 2 месеца Давинес. Но трябва да споделя, че ми се появи пърхот от него... И въпреки това, пак бих го купила. Обаче 41 лв?! Тц. Ще пробвам маска с лют пипер или канела, да видим...

# 73
Happy Bella ,страхотно.
Аз все още не намирам решение за косопада.
От стрес е.
Много се връзваме затова...Аз още се уча, ама имам напредък...как да не ми пука
Май е така.
Обаче на мен страшно ми пада косата , преди и след баня е ад ..  Confused

# 74
  • Sofia
Момичета, сигурно е много обсъждано, но не мога да изчета всичко. Та въпросът ми е - имате ли мнение между Мерц и Ревалид кое е по-добро?  newsm78 И също ме вълнува кое по-малко стимулира апетита.

Общи условия

Активация на акаунт