По-бърз растеж на косата - тема 9

• 117 373
  • 774
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia, Bulgaria
Много ти благодаря, ще го пробвам.
Нямам проблем с омазняването на косата но сесознните косопади на моменти са ми по-силни или в моите очи са такива.

# 496
Някоя от вас дали е ползвала ампулите на Виши Аминрксил. Подариха ми ги наскоро и видях, че не са особено евтини. Четох в интернет,че са за косопад и се чудя дали не омазняват косата и дали имат ефект. Не знам в голямо чудене съм. Извинявам се, ако въпросът ми не е точно за тази тема.

# 497
  • София
Тук коментираме бърз растеж на косата. Има тема за ампули за коса.

# 498
След години наред поддържане на къса коса, имам предвид наистина къса, реших да пускам грива. В момента косата ми е в онази странна дължина- под ушите и над раменете. Започвам да пия биотин, като към артилерията включвам и тези шампоан и балсам.

# 499
  • София
Дали някой в темата има впечатления от ето тези витамини за бърз разтеж https://hairburstbulgaria.bg

# 500
Тук коментираме бърз растеж на косата. Има тема за ампули за коса.
Много си лоша! Laughing

Аз съм много доволна от въпросните ампули, помогнаха ми много преди няколко години при сезонен косопад.

ТиЛи, ще чакам отзиви за шампоана и балсама.

# 501
а КАЛМАЦИН ФОРТЕ някоя пила ли е? Приятелка много ми го похвали, но така и не разбрах за косопад ли е или за бърз растеж.

# 502
  • Sofia, Bulgaria
vici75, Калмацина е за общо заздравяване на косата, кожата и ноктите. От тази гледна точка може да се каже, че би подпомогнал битката с косопад и/или за растеж, но само с него няма да имаш някакви кой знае какви резултати.
За коспад и растеж, аз съм най-доволна от гелчето на Давинес в съчетание с шампоана на Клоран с хинин и редуване със спрея от същата серия на Клоран. Като за растеж не очаквай чудеса Stuck Out Tongue Winking Eye

# 503
Благодаря ти. Аз честно да ти кажа гела на Давинес го ползвам година вече и ефект никакъв срещу косопад. Единствено, че такова дълго косище пуснах (като за мен), че чак се чудя кое ѝ повлия. А други добавки не вземам. Виж с косопада стана страшно. Кръвни правих - нямам дефицити ни на Б12, ни на желязо, хормините наред. Чудя се на какво се дължи тоя косопад. Дали е нормално, понеже стана много дълга косата. Чудя се даже дали и да не спра гела за всеки случай.

# 504
Може ли да споделите от къде купувате гела на Давинес, защото не го намирам никъде онлайн?

# 505
АМи аз не живея в БГ и си го купувам на местно ниво. Но нещо зачезна от 6 месеца насам и никъде не го намирам повече. Или ще го спират или ще го преформулират. Последния си купих от ебей и не е ментак. Върши ми същата работа. От съседна тема съм чувала че момичетата си го набавят от различни фризьорски салони, работещи с марката в БГ, но кои нямам представа.

# 506
  • Sofia, Bulgaria
Диди, виж на сайта на Давинес с кои фризьорски салони работят. http://www.davines.bg/bg/информация-Къде-да-купя-6.html
Аз гела на Давинес още първата опаковка не съм доизползвала и не знам как се отразява при дълга употреба, но все си мисля, че трябва да се прави почивка от него, ако наистина така засилва растежа. При мен чудеса от към растеж не виждам, но ми спря косопада на 2-3то ползване. Мисля да изхабя тази опаковка и после чак есента, за да пресека есенния косопад, евентуално.

# 507
  • София
Имам притеснения да пия витамини за растеж на коса. Избягвам ги.

# 508
Момичета, преди бях писала, ама май никой навит нямаше. Искате ли да си направим предизвикателство за растеж? Така със система и малки стъпки по-лесно се постигат резултати.

Аз си меря косата всеки месец. Предния мисля, че бях писала имах 2.6 см растеж. В момента след около още почти месец и едно самостоятелно постригване на връхчета съм на още плюс 2. За жалост не ми личи много, щото съм с къдрици. :Д да не кажа изобщо не личи, че е пораснала.

Аз лично за следващия месец:

1.Спирам изцяло сешоарите, сега само веднъж седмично ползвам, но и него спирам

2. Увеличавам водата на 3,5 литра

3. Спирам да пропускам масажите за скалп и ги почвам без пропускане и сутрин и вечер, сега са само един път дневно.

Целта ми следващият месец е да няма какво да резна като притеснително крайче (а аз съм много взискателна и не им прощавам). До края на септември искам в къдраво състояние да съм минала бюста (сега само с права коса мога да стигна това).

# 509
  • Бургас
Вярно, че като е къдрава не личи растежа, но не знам дали може да искаш повече от тези 2-2.5 см.
Моята расте по 1см на месец, което мисля, че е нормално. Премерих я по израстналите корени на кичурите.
Пия биотин повече от месец, но засега не виждам промяна. Ще се постарая и аз да спра сешоара и поне веднъж седмично да правя маска с масла, че досега все ме домързяваше. Не знам обаче доколко това ще повлияе на растежа. По-скоро трябва да подобри състоянието на косата.

Нищо не ме посъветвахте за термозащитен спрей Sad

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 09:48 от sunny-n

Общи условия

Активация на акаунт