"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 2

• 139 126
  • 748
  •   1
Отговори
# 540

Пишете, пишете, момичета, да има да чета! Много е приятно! Simple Smile bouquet Тая сцена, ако е минала, изпуснала съм я, ако не - все едно, харесва ми!

Дожаля ми за Джахид, не съм го харесвала в нито един момент, но пък толкова му се струпа на човека. Голям карък, все на лошотии да попада. Е такова нещо може живота да ти скърши. Дано по-скоро разбере истината, много ми се иска. Peace А за Назанката какво ми се иска......няма да пиша. bash

Скрит текст:
Гледам и Черната любов, много са добри Бурак и Неслихан. Peace

# 541
Labrex, Hug ти, затова ли зачезна нещо от темата, щото гледаш Черна любов? Naughty Naughty
 Joy Joy  Heart Eyes Хубаво е, че слизаш и при нас. Peace

# 542

Цитат
Искам нещо да ви попитам и да ми го обясните, защото  не разбрахласно се учуди , когато Ийт и Иджлял слязоха на закуска хванати за ръка, всички се спогледаха и Назан гласно се учуди на близостта им. Отбеляза се факта, че Ийт има настроение. как разбахте точно тази сцена и тези заключения на оклоните?
Наистина на какво се дължеше настроението на Ийт и тази почти интимност между Ийт и Иджлял?
Ще се радвам да ми кажете вашите усещания за това, което питам.

Димана, newsm51 ти ме вкара в сериозен размисъл. Гледах още веднъж сцената и смятам, че Назан и Айтюл отново се преструват. Назан попита от куртоазия, за да погъделичка самочувствието на Иджлял. Айтюл е щастлива, че Нур и Ийт са скарани, че манипулациите на майка и дъщеря се увенчават с успех. А Ийт, той нали си е добрия самарянин, за да угоди на Иджлял, да не притеснява и леля си играе ролята на влюбения съпруг. Според мен всичко беше фалш и лицемерие.
    А нашето момче е щастливо, защото се видя с Нур, изля гнева си, наслаждава се на нейния гняв и пламъка в очите й, убеди се за пореден път колко двамата си приличат и колко силна е любовта им. То и аз бях щастлива след поредния им спор!  newsm53

Благодаря за снимките! love001 Страхотен Толга/Ийт и когато е ядосан, и когато е щастлив!

Забравих да те питам, изгледа ли клипчето, чийто линк пратих? Там Толга е също сладур и половина!

Аз също ще пусна нещо за душата!  newsm68

Нур?

labrex, newsm51 радвам се, че се обади!

# 543
Eми, не знам защо тази сцена така ме учуди. Благодаря, че ми я изясни. Heart Eyes bouquetОсвен това се извинявам, че не съм видяла точно как съм си написала поста, защото има грешка, по-точно е наслагване на изречение, което е следствие грешка в клавиатурата ми. Става ми ясно вече, че трябва да си купя нов
лаптоп, настоящият ми дава вече доста грешки.
Клипът, за който пишеш съм го пропуснала, за което те моля да го публикуваш пак! Praynig Peace bouquet
Чакам с нетърпение.
Благодаря ти за снимките на Толга/Ийт newsm51 Тези свити устни, изговаряйки Нур са ми малко смешни Joy Joy но пък е сладък симпатяга.

# 544
Labrex, Hug ти, затова ли зачезна нещо от темата, щото гледаш Черна любов? Naughty Naughty
 Joy Joy  Heart Eyes Хубаво е, че слизаш и при нас. Peace

Гледам си аз нашето момче и после се прехвърлям на Черна любов. И после на темата! Simple Smile

Пронизващ поглед!

Нежност и топлота.

# 545

Димана, на страница 33 пост № 483 - там съм написала и кратък превод на  клипчето.

labrex, добре си ти, сигурно се разсейваш с "Черна любов", а аз вия от злоба и гледам 20 и 21 епизод. smile3511 Ако не видите утре вечер Иджлял, да знаете - убила съм я. smile3513

Страхотни снимки си ни пуснала и ти, labrex! Благодаря ти! love001

А сега да поразходя по нощите двамата:

# 546
Еми, благодаря ти! Ще го погледна после, защото и аз като теб съм на 20 и 21 серия, които винаги са ме разтрисали до вой.

Много хубави снимки, благодаря! bouquet

Labrex, ха така, радвам се, че си с нас. Благодаря за снимките! bouquet

# 547

Димана, labrex и за всички будуващи дами:

да свалим напрежението  newsm35

целувката, която извади от равновесие съпругата на Толгахан remybussi Kissing Heart remybussi

# 548

целувката, която извади от равновесие съпругата на Толгахан remybussi Kissing Heart remybussi

Тя още тогава не му е била съпруга. Joy Joy Joy Снимките са ммммммммм, страхотни, а сцената беше много красива, ама и Айтюл тогава онемя като ги видя.

# 549
  • Пловдив
Добро утро на всички, прекрасни снимки публикувате, благодаря!  Hug
Аз се пробвам да гледам Черна любов, но по никакъв начин не ми допада, нито актьорите, не знам защо. И изобщо, опитвала съм се да гледам турски сериали, но явно само тези с Толгахан могат да ми задържат вниманието.
Сигурно няма да одобрите, но искрено казано на мен ми е мъчно за Иджлял. Че е злобна и лоша, факт е, но аз мисля, че истински обича Ийт. В последните серии когато започна да споделя как се чувства, и снощи когато му обесняваше как чака от него не милостиня, а любов.. просто усещам любовта й и болката от несподелеността. Съгласна съм, че начина да се бори не е този, който тя избира, но вярвам, че е нещо истинско като чувства, а не просто обсебеност.
А Елмаз ме хвърли в потрес, това момиче е толкова нагло, нима съществуват наистина такива безочливи създания?

# 550
Цитат
Сигурно няма да одобрите, но искрено казано на мен ми е мъчно за Иджлял. Че е злобна и лоша, факт е, но аз мисля, че истински обича Ийт. В последните серии когато започна да споделя как се чувства, и снощи когато му обесняваше как чака от него не милостиня, а любов.. просто усещам любовта й и болката от несподелеността. Съгласна съм, че начина да се бори не е този, който тя избира, но вярвам, че е нещо истинско като чувства, а не просто обсебеност.
И на мен ми е мъчно за Иджлял и й съчувствам. И си мисля, че сутрешната поява на закуска с Ийт, хванати за ръце, е следствие от нейното обяснение преди това. Може да не събужда любов у него, но събужда съвестта и съчувствието му. Разбира се и аз не одобрявам интригите, които тя използва, за да го раздели с Нур, нито взривяването на яхтата.

# 551
Еми, шегувам се
Ама ти наистина ли не знаеш кой Бурак Йозчевит. Загледай Черна любов и ще видиш за какъв мъж става дума...
Ето за теб една от мноого хубавите му снимки- поне на мен ми харесва тук

Нади, no наистина не зная кой е Бурак Йозчевит, не съм гледала нищо с него. Thinking  Хубав е, но нашето момче по си ми харесва! Heart Eyes

Може би ще хвърля поглед и на "Черна любов", но сега съм на вълна "Сега и Завинаги".

Как да изменя на този красавец, ще ми се разсърди! newsm19
Даа, не му изменяй, ама аз доста се раздвоявам:pensive:. Като гледам тези кафяви очи на Бурак да ми клепат от екрана с тези мигли просто... Като някоя ученичка съм- да не ме чуе мъжа ми...

# 552

Димана, само да поясня - тази целувка Иджлял въобще не я вижда, а майка й, която дебне зад дървото и успя ловко да пресече пътя на Иджлял и тя не можа да се наслади на гледката

# 553
  • Bulgaria
Вали  Hug  Дими  Rolling Eyes Еми  Hug labrex Hug  Дори  Hug Нади Hug

Напрегнат епизод гледахме снощи.

Джавкането между Ийт и Нур продължава   Laughing Laughing И двамата са колкото инатливи ,толкова горделиви. Ако бях на мястото на Нур ,също нямаше да се усетя за сметките на Керем . Затова доста упреквам Ийт ,че постоянно контролира и ревнува съпругата си . Излиза от кожата си това момче  Laughing Laughing
- Причинявам ти всичко това с Иджлял, защото съм с вързани ръце и нищо не мога да направя за детето си.Но ако вкараш в живота ни Керем Санджактар, за да ми дадеш урок, това ще навреди и на двама ни. Не само на двама ни, ще изгорят абсолютно всички около нас.

Защо той постоянно се оправдава с Мерт? По-добре ли е той да живее с лъжата за щастливото и обичащо се семейство ? По този начин той показва ,че този двойнствен живот скоро няма да приключи. Нур никога не му е дала повод да се съмнява в него ,всичко е плод на неговото въображение и повлиян от постъпките на семейството си . Защо непрекъснато я упреква за поведението и спрямо шефа и ? Все пак тя е длъжна да бъде благодарна и да се държи дружелюбно с Керем - той и даде доста голям тласък в кариерата си ,а тя имаше нужда точно от това -рамо ,на което да се опре без поискана сметка.

Коментирам само до момента епизодите ,по ваши думи занапред ще се промени картинката и тогава ще си променя мнението ,убедена съм.

Джахит-и на мен ми стана мъчно за него . Той е искал да създаде семейство ,за да се отдели от Айтюл и да започне нов живот . Но явно няма късмет с жените - и двете са подмолни . Назан - колкото си спомням ,каза на доктора ,че е спасил бракът и .,т.е това говори за страх ,явно още в началото връзката им е висяла на косъм . Много жени не могат да имат деца и затова биват изоставяни. Но в никакъв случай не я оправдавам ,защото така е заблуждавала съпруга си ,че той в нищо не го бива-нито в личен ,нито в професионален план . Сантиментален разговор проведоха двамата братя.

Иджлял- може би съм от малкото ,които вече не я съжаляват .  Във всеки епизод ставаме свидетели на нейният отвратителен характер-кръвта вода не става . Когато всичко си спомни , съвсем по друг път трябваше да поеме . Щом толкова го обича ,да беше го освободила от влиянието си . Тя е обсебена от него ,ако не е нейн ,няма да е на никого . Ако още в самото начало беше приела истината ,че Ийт няма чувства към нея и всичко е просто една игра ,най-правилният избор за нея щеше да е Фърат. Но тя сама избра да продължи театъра ,не без огромното тласкане от страна на Айтюл ,разбира се .

# 554
  • Пловдив

Защо той постоянно се оправдава с Мерт? По-добре ли е той да живее с лъжата за щастливото и обичащо се семейство ? По този начин той показва ,че този двойнствен живот скоро няма да приключи. Нур никога не му е дала повод да се съмнява в него ,всичко е плод на неговото въображение и повлиян от постъпките на семейството си . Защо непрекъснато я упреква за поведението и спрямо шефа и ? Все пак тя е длъжна да бъде благодарна и да се държи дружелюбно с Керем - той и даде доста голям тласък в кариерата си ,а тя имаше нужда точно от това -рамо ,на което да се опре без поискана сметка.

Аз не мисля, че Йит би правил този компромис само за да поддържа илюзията за щастливото и обичащо се семейство. Той се страхува да не остави Мерт без майка, защото смята, че ако Иджлял разбере, тя пак ще изпаде в кома. Тя затова и крие от него, че си е спомнила - разбере ли той, че тя е здрава, на секундата си е тръгнал. Така че, залога на Йит е действително огромен, и затова самата Нур проявява такова разбиране за ситуацията.
Относно Нур и Керем, просто миличката не е наясно с истината и затова е дружелюбна. Само ако има идея какво му се върти в главата, щеше сама да избяга на километри от него Simple Smile И тук не мога да кажа, че Йит изцяло греши, защото той има добра преценка за ситуацията и просто се опитва да пази жена си.

Общи условия

Активация на акаунт