"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 2

• 139 091
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Мерси , Димана  Hug bouquet
 Претрупалиса го   но завършва щастливо за разлика  от други дизита . Турцита са майстори на  драмата и тъжните финали .  Гледала съм такива .

Бтв до пролетта ли ще го излъчват , колко епизода са ?

Епизодите на турски са 59, а нашите не знам колко са. като гледам някой път една турска серия е наша 2.5 серии,дори 3 серии, та не мога да преценя докога ще го дават по БТВ.

Под тази снимка рускините са написали "Красавчик Толгахан". Нищо ново не са казали, само са потвърдили нашето мнение! Peace Grinning Heart Eyes

Интересна и откровена изповед на Толгахан

Красавец

Последна редакция: нд, 17 дек 2017, 21:07 от Dimana-nova1

# 601
 Фермата по бтв свършва тази вечер .  Четох, че  епизодите ще ги удължът 20 до 21 :30  .

# 602

Фермата по бтв свършва тази вечер .  Четох, че  епизодите ще ги удължът 20 до 21 :30  .

Феми, newsm51 това е чудесна новина. Дано да е истина!

Снимачният екип на "Черната перла" е поздравил Толга днес за рождения му ден!

https://vk.com/video-45712272_456239685

# 603

Много хубави

Последна редакция: нд, 17 дек 2017, 22:23 от Dimana-nova1

# 604
През януари започват дългите епизоди по час и половина.

# 605

Ето какво написа Толга:

"Днес отново се убедих, че съм щастлив човек и всичко това благодарение на вас, прекрасни хора, благодаря на всички вас. Добре е, че ви има!"

# 606
http://www.hurriyet.com.tr/galeri-londraya-askinin-yanina-gitti- … a-destek-40681084

Амине отишла в Лондон за да подкрепи любимия си / много е грозноватичък милия на фона на нея/.

# 607

Ето какво написа Толга:

"Днес отново се убедих, че съм щастлив човек и всичко това благодарение на вас, прекрасни хора, благодаря на всички вас. Добре е, че ви има!"

Много се радвам на тези известни личности, които уважават феновете си и в такива моменти показват благодарността си към тях. А тук Толгахан го е казал много топло и мило!

Лека нощ!

# 608

https://www.gecce.com.tr/fotogaleri-tolgahan-sayisman-hayalini-acikladi/1

Толгахан сънува дом пълен с деца, толкова е голямо желанието му да стане баща...

# 609

Цитат
Много се радвам на тези известни личности, които уважават феновете си и в такива моменти показват благодарността си към тях. А тук Толгахан го е казал много топло и мило!

Орсиbouquet  тази човечност, непринуденост и искреност на Толга ме плениха и мен. Много земен човек и безкрайно талантлив актьор!

Страхотни снимки, Диманаbouquet Благодаря ти!

Нади,   bouquet дано наистина от януари да можем да се наслаждаваме по-дълго на сериала "Сега и Завинаги". Благодаря за новината!

Славена,    bouquet

# 610
Емилия, благодаря за клипчето с РД на Толгахан със снимачния екип, както и за обръщението му към феновете с топлата благодарност. Наистнина го е казал много искрено и топло по  човешки.

Славена, благодаря за инфото за децата. Пожелавам от сърце по-скоро Толга да стане баща.

Орси, хубаво е, че оценяваш нашето момче. Peace

Феми, Нади,радвам се, че бяхте в темата днес и празнувахте РД.

Аз лично се почерпих с едно питие за здравето на Толга. Grinning Heart Eyes

# 611

waveyЗдравейте, момичета! wavey

Позитивна, спокойна и приятна седмица!

И настроение в компанията на Толга!  newsm68

https://www.instagram.com/p/Bc0dnsfBfXn/?hl=bg&taken-by=tsayisman.fans

Цитат
... много време й отделихме на тази...Аз всячески избягвам да гледам техни общи снимки, защото си развалям насторението.

Нади, newsm51 специално за теб, резнах я отвсякъде. Я виж колко ни е красиво момчето! smile3521

# 612

waveyЗдравейте, момичета! wavey

Позитивна, спокойна и приятна седмица!

И настроение в компанията на Толга!  newsm68

https://www.instagram.com/p/Bc0dnsfBfXn/?hl=bg&taken-by=tsayisman.fans

Цитат
... много време й отделихме на тази...Аз всячески избягвам да гледам техни общи снимки, защото си развалям насторението.

Нади, newsm51 специално за теб, резнах я отвсякъде. Я виж колко ни е красиво момчето! smile3521

Еми, страхотна си, много ти благодаря- погрижи се за да не си развалям настроението, а напротив ... Желая прекрасна седмица на всички- гледайте епизодите тази седмица, настъпват тежки събития и обрати...
Информацията за дългите епизоди я почерпих от фейсбукстраницата на турски сериали- до Коледа ще има някакъв италиански мини сериал Ана Каренина, после само филми и догодина януари ще се радваме на 70 минутни епизоди- тези пусти реклами изяждат останалото време.

# 613
Момичета, хубави материали и снимки на Толга видях, да е жив и здрав, успешен и щастлив! Снощи пийнах чашка винце за негово здраве! Simple Smile И, ако му е добре с тая недолюбвана от нас Алмеда, нека си е с нея, важното е той да е добре, да прави хубави роли, а ние да му се любуваме! Peace bouquet

С още един красавец (двамата май често обикалят заведенията Peace), който много харесвам и исках да се залепи за Туба, ама не би......

Скрит текст:

Изглежда щастлив с нея:

Надявам се nadibuchi да не ми се сърди много, дето не я пощадих! Simple Smile bouquet

# 614
 Здравейте , мадами  Hug

Какво да  коментираме  Mr. Green Повечето хубави мъже ходят с крокодили  Sick Такъв им е вкуса или искат   невзрачни жени за да не ги ревнуват  Rolling Eyes

Алмеда доколкато знам е албанка и модел или греша ? newsm78  Бива в лицето .

Да не ви показвам едни други особи .....   #Crazy

Мурат Илдъръм преди го аресвах но сега йок  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт