"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 2

• 139 142
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
Виктория, знам че и ти гледаш Черна любов- абсолютно съм съгласна, че там драматизмът струи от всяка сцена- изключителен сценарий и актьорски екип. А този сериал който си закодирала като ЛН кой е?

# 511
  • Bulgaria
Вали Hug Не мисля ,че Фърат го прави от отмъщение към Ийт . Иначе веднага щеше да се насочи към Нур . Той е болезнено влюбен в Иджлял. Само заради нея се е превърнал в марионетка на двете харпии  Laughing Laughing Laughing

Еми Hug Вики  Hug Нади Hug Нямам търпение за развързката след бременността на Елмаз

Според мен филмът е Любов под наем-комедийката следобед. И аз следя и трети сериала-Черна любов ,Любов под наем и Сега и завинаги  Hug

# 512
Знам, че Фърат е болезнено влюбен в Иджлял. Просто си мисля, че не й помага само защото е влюбен в нея. Още повече,че тя на моменти го унижава, а той не е глупав. Що се отнася до сериала ЛН, може да става въпрос за Любов и наказание. Него го даваха преди няколко години.

# 513
Здравейте момичета! Надниквам понякога тук, като най- вече търся разяснения за бъдещи събития в сериала, от вече гледали го. Виждам, че не споделяте, но мога ли да помоля, ако това не противоречи на приетия тон, да ми отговорите на някои въпроси в скрит текст!

Скрит текст:
Съвсем никога ли Ийт няма да разбере, че Иждлял е взривила яхтата? Това направо не ми дава мира!

Опитах се да погледна някои серии напред, но не намерих с руски превод друго, освен анонси. Така почти нищо не разбрах. Видях, че по- нататък живеят в друга къща, защо? Някакво ново момиче с черна коса с бретон и обица на носа се появява, то какво се пада?

Иджлял кога ще разбере, че е разведена с Ийт и, че той има граждански брак с Нур? Съвсем в края на сериала ли?
 Той до кога ще е сляп за кроежите и интригите на Иджлял и леля си, няма ли поне малко да прогледне преди финала на сериала? Не издържам да го гледам каква заблудена овца е, все едно не е живял в този змиярник до сега и не си знае стоката.

Благодаря предварително!

# 514
Пина, на лично събщение пратих отговора- не мога да се оправя с този скрит текст

# 515
  • в кукувиче гнездо
Здравейте момичета! Надниквам понякога тук, като най- вече търся разяснения за бъдещи събития в сериала, от вече гледали го. Виждам, че не споделяте, но мога ли да помоля, ако това не противоречи на приетия тон, да ми отговорите на някои въпроси в скрит текст!

Скрит текст:
Съвсем никога ли Ийт няма да разбере, че Иждлял е взривила яхтата? Това направо не ми дава мира!

Опитах се да погледна някои серии напред, но не намерих с руски превод друго, освен анонси. Така почти нищо не разбрах. Видях, че по- нататък живеят в друга къща, защо? Някакво ново момиче с черна коса с бретон и обица на носа се появява, то какво се пада?

Иджлял кога ще разбере, че е разведена с Ийт и, че той има граждански брак с Нур? Съвсем в края на сериала ли?
 Той до кога ще е сляп за кроежите и интригите на Иджлял и леля си, няма ли поне малко да прогледне преди финала на сериала? Не издържам да го гледам каква заблудена овца е, все едно не е живял в този змиярник до сега и не си знае стоката.

Благодаря предварително!
Пина, препрати ми и на мен този отговор, моля те.

# 516
Здравейте  Hug

Цитат
А колкото до тази Ханде- не знам каква комедийна актриса е, но за драматична въобще не става- В Черната перла освен да мига с очи и да говори едвам едвам нищо друго не показва. Добре че е Толгахан да спаси сериала

Черна перла не  гледам    .  Хандето не знам кой я излъгал ,че става за актриса   #Crazy

Как ще нажежи Санджактар по - нататък събитията ?   Ще се влюби в Нур ли ?    Жената , която прилича на Нур и  е починала съпругата на Керем ли е била ? 

# 517
Привет дами!

Емилия Hug, Сийка, Hugмного, много ви благодаря за поздравите и пожеланията послучай моя РД. newsm51 love001 newsm51 love001

Предстоят много интересни сериии. Пожелавам приятно гледане.

# 518

Цитат
Как ще нажежи Санджактар по - нататък събитията ?   Ще се влюби в Нур ли ?    Жената , която прилича на Нур и  е починала съпругата на Керем ли е била ? 

femmi, Керем Санджактар ще нажежи наистина събитията. ooooh! Интересни неща ни предстои да видим.  ThinkingИ доста епизоди са свързани с Керем. На останалите два въпроса отговорът е "да", но до петък ще ни станат ясни доста неща.  newsm78

Напрегнати  и вълнуващи са епизодите!

Пожелавам ви приятно гледане! tv

# 519
 Емилия , Мерси  Hug bouquet  Как се смях като  Ийт  беше в офиса и му  каза не съм дошъл да говорим за червила и  мазила  Joy Joy

Приятно гледане и на теб   Hug  

Толгахан   е чаровник  Crazy  

# 520
  • София
ай ай, какъв драматичен край на серията
Джахит остана като гръмнат

# 521
Сезон 2
Епизод 15

- Забрави гордостта си!  Време е за борба!... Това момиче е магьосница, омагьоса мъжа ти, но ние ще развалим магията!

- Дяволът ми нашепва да потърся онзи и да му кажа, че идвам, а после да започна със снимките във вестниците, сакото, което й беше наметнал и да свърша с чая и да му разбия физиономията.

- Знаеш ли какво ме влуди най-много, точно осъзнах грешката си, отидох да я търся и да я помоля за извинение, а тя какво направи, какво, отново навири нос и замина с онзи мъж само, за да ме накаже!

- Говорих, за Бога, сто пъти говорих и какво от това, не разбира, не иска да разбере. Прави го само, за да ме накаже, само от инат! А аз какво да правя? Ще се моля да не избухна, докато любимата ми жена не разбере грешката си.

- Знаеш ли какво си е намислила Нур? Нека ти кажа? Аз толкова се напатих, понесох всичко, понасям г-н Ийт и Иджлял, сега е твой ред.

# 522
В тази серия за мен беше много важно откровението на Иджлял пред майка й.
Тя каза, че вижда много добре как се гледат Нур и Ийт и вижда в очите на Ийт...... Майка й я спря да не казва думата. Иджлял каза, че вижда страст. Да, тя разбира какво се случва между Ийт и Нур, с болка спомена, че мъжът й не я докосва, а когато тя реши да го докосне той бяга от нея като от заразно болна.
Това макар и за кратко проглеждане на Иджлял си беше трогателно. Повярвах й на болката от това, което вижда и това, което чувства, че има между Нур и Ийт. И голямата намеса на Айтюл да обърне това откровение на Иджлял, почти граничещо с отказване , да я нахъси за борба. Не напразно Иджлял я попита борба с кого? Със сърцето на Ийт ли?
Заслепената Айтюл, от желание да отстрани и унищожи Нур не вижда каква вреда нанася на собствената си дърщеря, карайки я да води борба за Ийт и за неговата любов, която отдавна е дадена на Нур. Може би наистина Айтюл не може да се помири със себе си и подписването на пълномощното, с което Ийт се разведе с дъщеря й. Тя реши да действа на всяка цена и до победа, според нея, без въобще да отчита , че у хората в този триъгълник има чувства, които не могат да се контролират и не могат да бъда подвластни на нейните цели.

Последна редакция: ср, 13 дек 2017, 21:45 от Dimana-nova1

# 523
   Иджлял знае , че мъжът не я  обича . Ако не беше майка и да я напътства  и  да въртът  интриги  си мисля , че Иджлял нямаше да се бори  Thinking Имала е мечти а майка и ги е спряла . 

Актрисата , която играе  Айтюл ми се вижда променена в лице . Опвала си е лицето   Thinking

Джахид му дойде като гръм, че ще става баща . Сам си е виновен    #2gunfire Мъж под чехъл

# 524

Имението Козан - гнездо на оси, интриги, подслушвания, задкулисни действия, недоверие. Как човек може да остане чист и благороден, когато атмосферата в този дом трови? Може ли майката да подслушва дъщерята, да си нямат доверие една на друга, да се подозират непрекъснато. smile3555
   Аз пък изобщо не повярвах на откровението на Иджлял, за мен тя го каза, защото видя, че е безсилна пред любовта на Ийт и Нур, защото се уплаши за първи път, че губи съпруга си, че не е първа и единствена.
    Всяка нейна дума е продиктувана от желанието за мъст. Такава беше и целта й - да отседнат в хотела,  който бяха резервирали за снимки, за да нарани Нур, да покаже превъзходството си, да накара и Ийт да "прогледне" и да се откаже от Нур. Но всичко като бумеранг се стовари отгоре й. Наистина в хотела Иджлял прозря истината за чувствата на двамата.
    Айтюл успя много бързо да обърне нещата в своя полза. И Иджлял, и Айтюл не мислят за чувствата на другите. Две егоистки, които унищожават всичко, до което се докоснат. Но пък играят невероятно добре! thumbsup
    Отново поздравления за целия актьорски състав! smile3501

Димана, bouquet galia, bouquet femmi, bouquet

Общи условия

Активация на акаунт