WIZZ AIR - 28

• 86 835
  • 763
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,
имам следния въпрос: заплатила съм си багаж до 20 кг, мога ли вместо с куфар да пътувам със сак? Има ли значение това, стига да е съобразен с допустимия размер. Thinking

# 226
Здравейте,
имам следния въпрос: заплатила съм си багаж до 20 кг, мога ли вместо с куфар да пътувам със сак? Има ли значение това, стига да е съобразен с допустимия размер. Thinking
Да, можеш.

# 227
Здравейте,

Може без проблем!

# 228
Много Ви благодаря за бързите отговори bouquet
Ще пътувам до страна извън ЕС, рових , рових и не открих нужната ми информация.
Колко литра алкохол ми е позволен да взема в багажа си? Винаги като пътувам с тях си овивам багажа с фолио за допълнителна защита.. Има ли вероятност да ми извадят алкохола ако е с литър повече?

# 229
Ако имам Wizz Discount standard - member + companion, а пътуваме 3 души, дали ще ми позволи да заупя два билета с намаление, а третия на редовна цена, или ще ми предложи да ъпгрейдна до групов, за да ползвам намалението?

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 11:47 от Танюра

# 230
Колко литра алкохол ми е позволен да взема в багажа си? Винаги като пътувам с тях си овивам багажа с фолио за допълнителна защита.. Има ли вероятност да ми извадят алкохола ако е с литър повече?

"Извън Европейския съюз:

Когато полетът е между държава от ЕС и такава извън него или между две държави извън рамките на ЕС, ограниченията са много по-големи. Разрешените количества в багажа на един пътник са до литър концентрат, 4 литра вино и до 16 литра бира. "
„Но си зависи и от държавата извън ЕС. И с телефонно обаждане до кол-центъра също може да се провери.

# 231

"Извън Европейския съюз:

Когато полетът е между държава от ЕС и такава извън него или между две държави извън рамките на ЕС, ограниченията са много по-големи. Разрешените количества в багажа на един пътник са до литър концентрат, 4 литра вино и до 16 литра бира. "
„Но си зависи и от държавата извън ЕС. И с телефонно обаждане до кол-центъра също може да се провери.

bouquet Благодаря

# 232
Ако имам Wizz Discount standard - member + companion, а пътуваме 3 души, дали ще ми позволи да заупя два билета с намаление, а третия на редовна цена, или ще ми предложи да ъпгрейдна до групов, за да ползвам намалението?
В една резервация - не - това по първата част от въпроса.
Ще предложи промяна на групов дискаунт в процеса на резервацията.

# 233

"Извън Европейския съюз:

bouquet Благодаря

Не кол центъра. Вижте сайта на митниците на дадената държава. Там е важно какво има, а авиокомпанията няма да ви вземе нищо, за тях е все едно.

Ще ви предложи ъпгрейд, но може да купите 2 с членство и отделно един без.

# 234
Благодаря!

# 235
Моля ви да ми отговорите на глупавите въпроси, тъй като влязох в спор с един познат и сега съм объркана:
1. Ако отида само 1 час преди полета, на летището( чекирала съм се онлайн и съм само с ръчен багаж), късно ли е?
2. Ако имам и чекиран багаж до 20 кг., това означава ли, че мога да нося ръчен багаж до 10кг+чекиран до 20кг? ( А не общо 20кг багаж, разпределен в чекирания и ръчния багаж)?
3. Храната, която си нося, трябва ли да бъде сложена в отделна торбичка в ръчния багаж (сандвич, кроасан..)?
-Мога ли да си я нося извън ръчния багаж? Примерно книга, кроасан, телефон - извън сака, в отделна прозрачна чанта?
Ще съм благодарна на включилите се с отговори:)

# 236
Моля ви да ми отговорите на глупавите въпроси, тъй като влязох в спор с един познат и сега съм объркана:
1. Ако отида само 1 час преди полета, на летището( чекирала съм се онлайн и съм само с ръчен багаж), късно ли е?
2. Ако имам и чекиран багаж до 20 кг., това означава ли, че мога да нося ръчен багаж до 10кг+чекиран до 20кг? ( А не общо 20кг багаж, разпределен в чекирания и ръчния багаж)?
3. Храната, която си нося, трябва ли да бъде сложена в отделна торбичка в ръчния багаж (сандвич, кроасан..)?
-Мога ли да си я нося извън ръчния багаж? Примерно книга, кроасан, телефон - извън сака, в отделна прозрачна чанта?
Ще съм благодарна на включилите се с отговори:)
1 час може и да е достатъчно, зависи от опашките при проверките и дали лесно се ориентирате на летището. Аз все пак не бих рискувала. Всичко се случва.
Ако имате чекиран багаж 20 кг,  имате право отделно на ръчен багаж с определени размери.
Няма никакъв проблем с храната. Само да не е течна. Може да я сложите в ръчния багаж, може и в джобовете.  Може би и в отделна торбичка да стане. Стига да не е много. Не видях някой да прави забележка за това. Телефонът не разбрах защо трябва да е отделно в прозрачен плик.

# 237
maya_alex, много благодаря за точните отговори (букет)

# 238
RayaRot, за ориентир може  да погледнеш в разписанието колко полета вървят едновременно с твоя, за да си направиш сметката дали ще има много хора. Ако са 1-2 според мен 1 час е достатъчен.

# 239
  • Sofia
Книга или списание може извън багажа да се носи

Общи условия

Активация на акаунт