Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 117
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
В Кауфланд бяхме днес, но ходим навсякъде заедно, почти нищо не пазаруваме онлайн, ММ не е привърженик. Искат да ходят, а като ги пусна е ужас, всеки в различна посока... и се сърдят, че не вървим в тяхната Simple Smile

Коте, ако е навън срещата, предпочитам заградени площадки с меки настилки за да ги пускам сами да ходят, по асфалта не смея. Ти докога ще си тук? По-реалистична ми се вижда дневна среща в делничен ден, да ги оставя на майка за няколко часа.

# 106
Добро утро!

Мистик, успех  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Коте, радвам се че пишеш. Дано да успеете със срещата.

# 107
  • На остров
Мистик успех и стискам палци, чудех се като спермограмата не е много добра това не намалява ли шансовете за инсеменация драстично.

# 108
  • Пловдив
Сега...според док бързо подвижните били 5мил.,а за инсе стигали и 3...диагнозата била такава само заради някви проценти и каза да не ги гледам и да не втелясвам.ММ бил като "бик за разплод" baby_neutral  Laughing

Цирвикалния секрет не е готов-утре щял,а от МБ уж не поникнало нищо  Rolling Eyes Не знам...притеснено ми е...

# 109
Привет момичета и успех с опитите на всички! 💞🍀

Да се оплача, аз съм болна...😢 От петък като ме налегна една адска хрема като синузит, главоболие и гърлобол. Главата ми е като камбана и нямам вкус и обоняние.. Наливам се с чайове и капки за нос, смуча хапчета за гърло и чакам да ми мине. Няма как да отцъствам от работа обаче и днес съм на линия.. Стискам палци на бебеправещите и бъдете здравички! Лека седмица от мен! 😍

# 110
  • В градината...
Амини, ние пазаруваме с количката за пазаруване - единият на седалката, другият - в количката. Никакво свободно пускане.

Мам, да се оправиш бързо.

# 111
  • Пловдив
Мина...мн.доволни всички сега чакаме.Изписа ми хапчалъци и след 20 дни тест кръвен.

# 112
Успех Мистик! И аз си запазих първия преглед за 28ми новмври. 🍀

# 113
Здравейте и от мен!

Мистик, стискам палци! Дано след 20 дена да се похвалиш с две чертички Hands Pray
Мом, желая ти бързо да оздравяваш!

Аз този месец съм с овулация на 7 ден от цикъла Anguished Добре, че си я усещам, че това ме накара и тест да си направя. Не зная какво се обърка моя организъм, но това е положението. Оползотворихме я, както се казва, пък да видим Simple Smile В петък съм на лекар уж за фоликулометрия, ама то мина. Поне ще видим дали се е спукал фоликулът.

Стискам палци на всички и дано да има много положителни тестове пред коледно Simple Smile

# 114
Мистик, успех! Стискам палци след 20 дни да се похвалиш!
Мам, оправяй се бързо Hug
Моята О този месец беше на 10 ден, (т.е. теста беше + тогава) и ние се потрудихме, ще видим след две седмици каква сме я сътворили. За първи път си проследявам овуто с тестове, дано да е на късмет Flowers Four Leaf Clover

# 115
Дано да ви е на късмет на всички! 🍀🍀🍀🍀🍀

# 116
Мистик, успех, при нас нещо съвсем се объркват нещата, този месец реших без следене, без прегледи и т.н., обаче сега ме е хванало едно бяло течение и дано нямам гъбички, това ме притеснява, че те пречат на забременяването. Дала съм си срок до НГ и след това ще действам с тежка артилерия, ако се наложи.

# 117
  • Пловдив
Мерси!
Сега обаче от др.тема ми викат,че инсето е било на неспукан фоликул,щом довеч ни карат да правим задължит секс...???Уф...дано не е така...

# 118
Мистик, успех.
Нали бяха два фоликулите, може пък втория да гоните. Сега се сещам, че се правят и реинсеминации.

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 08:06 от amini

# 119
  • На остров
Мистик дано само не ви мотае доктора, много стиснти палци.
Аз си действам и този месец с тестове за овулация дано пък ни излезе късмета и спестим целият екшън около един опит и всички пари.

Общи условия

Активация на акаунт