Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 166
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Шери... bouquet Я кажи как сте,децата как са?

# 136
  • гр.София
Шери кажи още ли правиш красоти от хартия, само с това ли се занимаваш или ходиш и на друга работа? Как са Мими и Алекс?
Мистик кога ти е датата за тест?
Ох много ми е подтискащо като се стъмва толкова рано. В 18ч ми се струва че е 22ч. След десетина дни мислим да украсим с детето, поне ще но стане празнично. Още не е на градина след последното разболяване и се чудя понеделник да го пускам ли. Направо хич не ми е спокойно, и да го пусна ще съм на нисък старт.

# 137
Добре дошли на момичетата, и за МираГолд, където 33, там и 35, така че не се притеснявай.
Мистик, стискам палци, да подкрепя написаното от Перу, допълнителната работа не пречи на инсеминацията, а подпомага.
Мария, ако има кой да го гледа и имаш възможност, моето мнение е да си го задържиш, сезонът е грипав и много болести. Но пък имай предвид, че при спиране повече от месец от ДГ, може да ви искат нови изследвания- според зависи.
Не съм Шери, но да отговоря, че прави невероятни неща, даже онзи ден изпратих една нейна красота като част от коледен подарък за Щатите, та вече ще има фенове и отвъд Океана.

# 138
Да,още правя цветята от хартия(който има ФБ и иска да види ,да потърси Хартиена "Дъга").От април иначе съм щастливо безработна.
Децата са добре,благодаря.Гризача вчера порастна-вече е на цели 3г.Каката я тресат хормоните здраво.
П.П.Аз също започнах да пиша в темата преди да направя 35г.Тогава ме приехте прекрасно.Не пиша отдавна,но мисля,че е добре всеки да пише,където се чувства на мястото си.

# 139
Шери, радвам се, че сте добре, пиши по-често Hug
Честиит рожден ден на Гризача на патерици Heart

# 140
  • София/Дружба
Аз и този месец се записвам с неуспех Sad

# 141
  • Canada
Здравейте на всички!  Hug

Записвам се и аз при вас с надежда за второ дете. Миналият месец завърши с неуспешен опит, този май също ще е неуспешен - правих един ранен тест и излезе негативен... Мисля да си купя тестове за овулация другия месец, че може да не смятам нещо правилно.На 38 съм.

# 142
  • Пловдив
Добро петъчно утро!  Simple Smile

Polar bear,добра дошла!Разкажи повече за теб... Peace

*solley*  action032 не се отчайвай!Споделяй тук,ако искаш...

Коте,как сте?Още ли сте в БГ?Бела как е?

Аз пак да питам...никой ли не знае нищо за Танзу?

# 143
Още сме, Мистик. Изабела е Ок. На повечето площадки около нас сме единствените посетители. Явно тук деца в дъжд не се извеждат.
Амини, май пак няма да ни се получи виждането. Лятото Wink

# 144
Коте, права си за дъжда 😉 моите нямат дрехи за дъжд а си умират да играят с водата.
Вчера ги изведох във вятъра, ама после ме боля зверски глава. Ужасно кекава съм, дано децата не са така.

# 145
  • Пловдив
Тук наистина го приемаме тъй...лошо ли е времето,стоим у дома  Grinning

# 146
Привет, девойки,

от 100 години не съм писала, но някак почувствах нужда да ви навестя.
Известно време работих по заместване, после имахме  неприятности вкъщи, но сега се понаредиха нещата и реших да си възвърна активността във форума.
Та, за лошото време, тук са на принципа, че няма лошо време, има неподходящи дрехи. То ако чакаш хубаво време, за да излезеш.... има да си чакаш. В детската децата си имат в гардероба гумени ботушки и дрешки за дъжд и ги извеждат абсолютно всеки ден. Предполагам в северните страни е същото. Още повече, че нашата детска се бори за призванието здравословна детска градина и много набляга на движението на чист въздух.

Успех на всички бебеправещи!

П.С И аз съм за тема Мами 40 + Yum

Приятен ден!

# 147
  • Пловдив
Ей,добро ви дъждовно,а и нейде/сега чех/ и снежно  Grinning

Как сте всички?

# 148
Честит първи сняг момичета 😊
Леони, много добре звучат нещата във вашата ДГ. Аз нямам против да се извеждат децата, мисля, че е хубаво, ама когато аз съм извеждащата се замислям бррр 😂

# 149
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро Simple Smile

Аз съм купила дрехи за мокро време Simple Smile но ги дадохме в градината. Сега чакам за вкъщи да и дойде поръчката и сме готови.

Мистик до къде стигнаха при теб нещата?

Общи условия

Активация на акаунт