Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 149
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Днес пак има слабо  зазапване. 4 дни преди цикъл. Странно.Confused Е, каквото,  такова....

# 616
  • На остров
Мария аз ти писах и преди че позлвам тестове за овулация и съм доволна

Маци ако имаш само 4 дена до МЦ ще ти покаже уринарен тест

# 617
За жалост няма нужда от тест. Записвам се за Ноемврийче Simple Smile.

# 618
  • гр.София
Аз с плановете като сметки без кръчмар. Детето пак е болно. Баси, а след последното боледуване не го пуснах веднага на градина, задържах го седмица и в събота вечерта темп. Снощи не съм спала, той изгаря цяла нощ, немога да я сваля пустата темп. Давам панадол, после нурофен,.междувременно съм го съблякла по гащи и го обтривам с мокри кърпи. Кошмар..
Нито тестове си взех за О, нито ми се правят.
Как сте всички? Ели, Амини, Перу, как са децата?

# 619
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мария да оздравява бързо Вики  Hug за другото не съм пуснала палци  Flutter

Моето диваче е добре, малко със сополи покрай зъбите, но ще мине. Ходи на градина 2 пъти в седмицата до обяд, през останалото време се гледаме двете и така Simple Smile

# 620
Мария, да оздравява Вики, пък другото като го мислиш по-малко, по-вероятно да стане.
Иначе и моята, хем голяма, този грип направо ни размаза. Почна с температура пет дни и кашлица, която не минава две седмици. От миналия понеделник личната й изписа АБ, който пие, и в събота и тя с висока Т - до 39 гр. при положение, че е на АБ. Нов вирус на фона на неиздолекуван трахеит. Та вече трета седмица е болна.
Дано другите тук са здрави

# 621
  • Пловдив
Ей,стягайте коланите и оздравявайте! Kissing Heart
Аз утре съм на лекар да видим аджеба тоя фоликул там ли е или се разкара най-сетне Angry

# 622
Мария, бързо да се оправя Вики Hug
Миана, и вие да се оправяте, то вируса не подбира по възраст.
Ние вече сме добре, дано ни е за последно боледуването. Децата са весели, лудеят, дори тръшкането на Ц намаля 😀

# 623
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мистик палчета и утре чакаме да кажеш как е минало  Hug

Амини браво на дечицата че са здрави вече, да няма повече, че пролет идва и рожденни дни почваме да стягаме Wink

# 624
  • В градината...
Ние сме с инхалатор, цинабсин и еуфорбиум. Много помагат за сополите. То това е само, слава Богу.

# 625
  • На остров
И ние сме болни а от преди малко и повръщащи, изкрахме целият янаури без болести все пак.
Мистик стискам палци и аз !
Мария дано се преборите с температурата, че още изтръпвам като си спомня за вашият гърч.
Минах днес аз преглед и в сряда почвам с инжекциите дано най накрая вече се раздвижат нещата.
Лигавицата е супер тънка незабележима, хормона е нисък,  има някакъв фоликул но не активен и вероятно ще се разкара сега с мц.

# 626
Може ли да ме светнете тези инхалатори за какво точно помагат. Пигам най-вече за себе си. От години имам проблем с отхрачването, и най-малката хрема ме довършва.Този път имах и зверско запушване на носа, нищо не ми помагаше. Изключително рядко пия антибиотици, но вече не се издържаше, едва дишах.

# 627
  • гр.София
Амини аз инхалатора до преди година го ползвах за щяло и нещяло Joy . Имам предвид не само за кашлица,  а дори и за хрема, когато секретите са нагоре и трудно излизат. После пускам Носко в прахосмукачката и много бързо се справяхме с хремата. Но той вече е голям и издухва добре, тъй че го включвам ако има кашлица сега. Това ми са едни от най- добре похарчените пари.
Уанче темп ми е един от най-големите страхове и до днес. Смятай, щом не изпитвам нужда от сън. Просто така се мобилизирам в стоенето будна и да го следя, че изобщо не се сещам да заспя.
Много болнички обаче. Скоро всички да сме здрави. Кофти време откъм вируси.

# 628
  • На остров
Аз също се замислям за инхалатор вече. С баткото не съм ползвала, но сестра ми с нейните деца много ползва и до сега.

# 629
Добро утро!

Мистик, да пишеш след прегледа днес. Дано да се махнал задържания фоликул.

Болничките деца да оздравяват.

Уанче, успех с процедурата

Общи условия

Активация на акаунт