Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 119
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • На остров
Запазих лекарствата, мм ще ги вземе след работа и почвам днес с инжекциите.

Мистик ако си по къс протокол започваш във втори или трети ден на цикъла и след макс две седмици се прави пункция, която в бг се прави с упойка та нямаш грижи там и после на 2, 3, 5 ден трансфер, това е.
Ако си по дълъг протокол като мен първо се взимат лекарства за подтискане на хипофизата за намалее Е2 и лигавицата да е тънка, това се контролира със кръвни изследвания и видеозон. Като се прецени че оргнаизма е във правиланта фаза се започва със лекарства за стимулиране на яйчниците най често инжекции, поставят се в корема  под пъпа, ама не боли. След 10 до 12 дена се прави пункция и трансфер след това пак на 2,3,5, ден. Това е, после се поставя две седмици до теста прогестеронов препарат.

# 646
  • Пловдив

Мисъл на деня
“ За да сте много щастливи е нужно да сте изпитали голяма болка и голямо нещастие, иначе как бихте могли да разберете, кога сте щастливи. „

- Лесли Карън

Момичета,давайте предложения за нова тема...то бавно я изписваме,ама сме на 44-та страница.

# 647
  • На остров
Добрo утро, Слва Богу, че е петък.
Нещо пролетно лятно за тема Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 фев 2018, 10:14 от Две в едно ;)

# 648
Добро утро!

Мистик, благодаря за красивото кафе   Coffee

Много истина има в тази мисъл.

За темата - докато изпишем тази ще дойде пролетта   Simple Smile

# 649
Мистик, стискам палци за успех при инсеминацията! Попаднах на тази новина, може пък да се включите по програмата. - https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Dobrata-novina-100-000-l … za-2018-ta-773641

# 650
  • В градината...
Научих, че моя позната, която почти 20г. се бори за дете /има едно от инвитро/, сега е бременна.

# 651
  • гр.София
"Пролетта посрещаме с надежда голяма, че всяка от темата ще бъде мама" или
"Слънцето дарява ни със топли дни, а нека нас със бебче да дари".
Блябля нещо не ми се получава римуването напоследък. Не съм писала нищо не помня от кога...
Уанче, Миа оправиха ли се децата?

# 652
  • В градината...
Нежно кокиче срамежливо цъфти, бебчета чакаме пролетта да дари!

# 653
  • Пловдив
 bouquet
Пуснах като анкета... Grinning

# 654
  • гр.София
Добро утро Coffee
Наспахте ли се Simple Smile
Има ли някоя от момичетата, които пишат тук и да са във фейсбук групата?
Какво ли става с другите? С Жана, Ивка, Ината, Евчето, Лейди...и още много много момичета! Има ли я някоя детенце, или пък второ? Лили от Дубайско...
Помните ли, че имаше период, в който слагахме картинките в скрит текст,  щото изписвахме темата за 2-3-4 дни и ни се караха Joy Много хубави разговори имаше, и смешни и полезни и интересни. Хубаво беше!

# 655
  • Пловдив
Мария,и аз ги помня тия дни...забавно беше!
И аз само питам за тях,ама няма инфо...

# 656
  • Варна
Има ли някоя от момичетата, които пишат тук и да са във фейсбук групата?
Какво ли става с другите? С Жана, Ивка, Ината, Евчето, Лейди...и още много много момичета! Има ли я някоя детенце, или пък второ? Лили от Дубайско...
Помните ли, че имаше период, в който слагахме картинките в скрит текст,  щото изписвахме темата за 2-3-4 дни и ни се караха Joy Много хубави разговори имаше, и смешни и полезни и интересни. Хубаво беше!
Има. Всички са добре - кой си затрил паролата, кой по други причини не пише... Канят те отново там, и теб, и Амини, и Мистик...

# 657
  • Пловдив
Кали,прати им спец.поздрави! Kissing Heart
Нямам фейс...инак да съм дошла там.

# 658
Мистик, фейс се прави за пет минути и без снимка. Без информация, без нищо. Ела. Много по весело е.

# 659
  • Варна
Ами да, правиш един профил специално за там, заключен, никой да не може да го гледа, и готово...

Общи условия

Активация на акаунт