DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 8

• 56 359
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
  • Враца
Оххх.. фрагът е объркващ .. и готиннн  Crazy сали са дали попечителството или временно попечителство  newsm78
Но съм сигурна че ни чака огън серия.. Булут вече е при тях и те ще трябва да спят в едно легло.. е тогава вече щат не щат ще си покажат истинските чувства  Crazy
Браво на бате Енгин  Naughty прекрасен фраг  Hug
Желая ви спокойна нощ момичета  Hug  Благодаря ви за чудесната компания и за разясненията bouquet

# 301
Хайде момичета сега ни зарибиха с хубав фраг  но Дениз остава да чака Назлъ да се раздели с Ферит и май тръгваме в тази посока. Обаче Хакан защо така издевателства върху Демет .Нещо ще де е сгафила отново  newsm78 newsm78 обаче тя си го заслужава  Naughty
Че тя спирала ли е да прави гафове. Нека й.

Знаех си аз, че съм разбрала правилно онова последно изречение от озета. Много се радвам.

# 302
Дениз "дава" Булут срещу развод ли .....нещо не разбрах от фрага ..ако е така  той направо не си  е 'уред #2gunfire #2gunfire

# 303
Фрагмана е СУПЕР!!!
Лава Hug благодаря!

# 304
  • Враца
Момичета Демет разбира че Хакан е убил брат й  Peace това и крещи "Аз ги убих"  ooooh!
Малко и е .. нека види с какъв дявол живее и в какъв се е превърнал самата тя  Crossing Arms

# 305
Долунай 19 епизод фрагман

Ферит на Дениз - Мястото на Булут е при тях ,правилното е това .
Дениз  - не е съвсем уверен в това .
Хакан крещейки на Демет - Аз убих . Разбра ли . Аз убих брат ти и Зейнеп.

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 01:01 от Лава

# 306
# 307
Благодаря на всички за коментарите и компанията! Hug Hug Hug

Отново ни чака интересен епизод! Laughing

# 308
Охааа,фрагааа,значи са получили Булут и ония двамцата, са в истерия.. #2gunfire #2gunfire #2gunfire Joy Joy JoyА Ферит се възползва от това, че трябва да играят пред Булут и удари един целуфан на Назлъ с мерак, а не по задължение.............Значи и трябва да са заедно в леглото

# 309
Отново гледахме много интересна серия Peace

Благодаря на всички за интересната компания bouquet
Лека нощ Hug

# 310
# 311
Благодаря на всички за компанията! newsm17 newsm51
Беше ми приятно.
Лека нощ!

# 312
# 313
Е Деметката много тъпа ако досега не е разбрала мръсникът Хакан .Хак и е сега да се обвинява за смъртта на брат си .Хак да са и акцийте които ползва попити с кръвта им. Прав е бил баща и да я отритнат от семейството. И Ферит и беше казал още ли е онова разглезено момиче  което дори неможе да се грижи за себе си . Naughty Ще ми е интересна реакцията на Дениз когато научи истината  Thinking по всичко личи ,че скоро няма да прогледне .Доказва го последният му ход . Както по рано писах той гледа само за гащите си .Другите грам не го интеренсуват . ooooh! Жалко много жалко  Tired Tired Tired Tired

# 314

Общи условия

Активация на акаунт