DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 8

• 55 825
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Ох, тази мацка на Джан е ужас  Stop Само придърпва тия ботуши (аутфита е ужас   Tired ) , само се хили и побутва Ръза. Имам чувството, че яко го дразни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И леко тъпичка ми изглежда  ooooh!

Аз не ѝ се дразня самостоятелно, в "Мерием" играе страхотно. Иначе и на мен не ми допада до Джан, някак не изглеждат добре заедно. Mr. Green Ама моя случай е свекърво-снахатски, аз до Джан друга снаха освен дъщеря ми няма да одобря.  Naughty Обещала съм ѝ.  Joy Joy Joy

# 61
  • София
Защо изобщо е отишла на филм със зомбита когато има страх? Laughing Очаквах по някое време да му се метне отгоре, ама не познах. Blush

Аз като цяло не се вглеждам в половинките им в живота, харесва ми, че явно връзките им ги освобождават от някакви фенски истерии и Джан и Йозге се показват заедно навсякъде в името на проекта. Явно много искат този проект да потръгне и да изкара един пълен сезон. Дано!

# 62
# 63
Добро късно утро! Wink food010 Hug

Днес е нашия ден! Party Очакваме поредната порция ФерНаз и компания! Laughing

Благодаря за преведения откъс и коментарите по него! bouquet

Мелодията от сериала-Dolunay piano cover

Желая ви приятен ден! bouquet

# 64
  • София
Здравейте,

днес е денят! Party

Аз може и да не сваря за началото на серията, но ще ви чета. После ще наваксам. Пожелавам си повече романтика. Heart Eyes

# 65
Здравейте, момичета! wavey wavey wavey

Най-после е неделя, нашият ден!

Благодаря за всички клипчета, картинки и коментари!

За любимата на Джан съм съгласна с вас. По принцип и аз не се заглеждам много в половинките, но и на мен не ми стоят добре един до друг. Може и да греша, но Бетемсу или както се казва момичето ми е една такава вяла и статична. Може би защото е прекалено слаба и няма женственост в нея. Прилича на анорексичка с тази рокля на галата на филма. Дори когато се смее някак емоциите й са обрани, докато Джан когато е весел, целият е усмивка, сияе. И тази разлика изпъква, когато са един до друг. Той не е просто хубав мъж, а е изключително чаровен.

Самби Hug, бъди спокойна, мила.
Докато не порасне твоето момиче, нито една няма да одобрим за Джан.
Все ще им намираме кусури... Joy Joy Joy

Цитат
Защо изобщо е отишла на филм със зомбита когато има страх?   Очаквах по някое време да му се метне отгоре, ама не познах.
Мише Hug, то не се знае.
Може и да му се метне, ние не сме видели всичко в откъса... Laughing

Две забавни клипчета от снимачната площадка зад кадър.
Неджип е голяма скица. Очевидно е, че всички много се веселят между снимките.

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video410450183_456239100%2Ffb6 … l_wall_-146912950

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-146912950_456239376%2Ffd … -146912950_171211

А това е много яко.
Видяхте ли Булутчето къде се е скрило?

https://vk.com/vichnevuy_dom?z=video213311191_456239968%2Fd48371 … l_wall_-128025271

Тюркю Туран/Алия и колегите й от сериала са си устроили прощален купон.

До по-късно!

# 66
Ох, тази мацка на Джан е ужас  Stop Само придърпва тия ботуши (аутфита е ужас   Tired ) , само се хили и побутва Ръза. Имам чувството, че яко го дразни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И леко тъпичка ми изглежда  ooooh!

Аз не ѝ се дразня самостоятелно, в "Мерием" играе страхотно. Иначе и на мен не ми допада до Джан, някак не изглеждат добре заедно. Mr. Green Ама моя случай е свекърво-снахатски, аз до Джан друга снаха освен дъщеря ми няма да одобря.  Naughty Обещала съм ѝ.  Joy Joy Joy
Абе тя не е крайно лоша, но е като крокоЗъбел Laughing,това нейното чеЙне ми идва в повече, особенно в профил.Висока и доста слаба,е като ходещ скелет, като манекен на Бухемвалд(ако някой не знае,това е град в Германия,където е имало концлагер през Втората Световна Война) Joy Joy Joy

# 67
Привет! Hug

Цитат
....Видяхте ли Булутчето къде се е скрило?....
Дъга Hug,на снимката ще се види по-добре! Wink

Ферит и Назлъ са били на баскетболен мач на деца!Може би Булут желае да тренира и да са го водили в 19еп.! Thinking Децата приканват да се гледа епизода по Стар тв.! Peace

тук е по-дълъг записа с децата...явно Джан не е улучил първия път коша  Laughing  и правят втори дубъл
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video88196730_456239062%2F1ae4 … -146912950_171245

# 68
Цитат
Абе тя не е крайно лоша, но е като крокоЗъбел Laughing,това нейното чеЙне ми идва в повече, особенно в профил.Висока и доста слаба,е като ходещ скелет, като манекен на Бухемвалд(ако някой не знае,това е град в Германия,където е имало концлагер през Втората Световна Война) 35
Вариния Hug
Изобщо не е лоша жената, малко да се поохрани и да ходи с по-обемни прически като в репортажа с Ръза и  ще я харесаме. Наш Джан можел да прави сърмички, ами да й направи да си хапне момичето, а той все на снимки. Тя е много висока и затова ни изглежда като скелет. Да не е бивша манекенка?

Злати Hug
Мерси за снимката и по-дългия запис.
Много са симпатични сред децата.
А батко им Джан нали е бивш баскетболист.

# 69
Дъгичке, да права си !Тук на тази снимка, дет'си я споделила е хубава.ама за сърмите ме разсмя Joy Joy Joy.аз пък си мисля Назлъ да им ги спретне Joy Joy

# 70
Здравейте! Hug Малко остава.

Дъгичке, момичето ми вече е доста голямо, на 19, ама не я давам аз още за женене, Джанчо ще почака. Joy Иначе съм ѝ дала честна скаутска, че ще тропам усилено всяко негово севгили. Не че ме е молила, ами аз да си почешя езика. Sunglasses

Иначе наблюдавах Джан по време на интервюто с Йозге и по време на едно интервю с Бестемсу. Не знам дали е понеже искам така да видя или наистина е така, но Джан ми изглеждаше много по-отпуснат и усмихнат до Йозге, отколкото до любимата си. Thinking  Имам чувството, че той е един такъв свободен и релаксиран, обича да говори и като цяло е общителен, докато Бестемсу ми се вижда по-скована и някак изкуствена в поведението си. Не ги познавам, разбира се, но така мисля. Ама знае ли човек, противоположностите се привличат все пак...Абе, важното е лИбоф да има Heart

# 71
     Здравейте,момичета!И аз съм в предстартова треска,в очакване на нещо романтично,дай боже..Кат' сте заФанали севгилито на Джан и аз да се поизкажа...Че е висока,слаба..такава е,ама ей на с този фасон по-нагоре ...еми не ми се нрави..Но пък е все усмихната до Джан..Не че и аз да съм до него ,макар и като свекърва...(извини ме Самбо)не бих била усмихната.Важното обаче е,че Джан си я харесва и обича...А като се обичат младите,вероятно ще се вземат. Повече ми харесваше една друга жена до него,но изборът е на Джан..А и знае ли се ...
https://www.instagram.com/p/BbHdRqXndtU/?taken-by=dolunay.ru

# 72
  • Враца
Здравейте и от мен  Hug
Благодаря ви за всичко споделено  Hug Hug
Не остана време  Crazy още малко и ще се срещнем с нашите любимци  Party Party
Ето го и хаштага ни  Crazy Crazy прекрасен е - #gerçekaşk в превод "Истинска любов" Crazy Crazy Party Party

# 73
Туркю Туран е била на гости на сета..

Хареса ми хаштага..

# 74
  • София
Привет момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

И на мен не ми харесва севгилито на Джан, ама какво да се прави... той мен още не ме е видял затова си мисли, че е много влюбен в тази  Mr. Green Mr. Green   Joy

И аз очаквам епизода с нетърпение  Heart Eyes

Не знам за Вас, но на мен са ми много смешни клипчетата, които ги правят с отброяването до епизодите  Joy Joy Joy Joy

Желая Ви приятно гледане и дано да е хубав епизода  Hug Hug Hug Hug По-късно ще се включа отново  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт