Извеждане на новородено

• 54 319
  • 1 370
  •   1
Отговори
# 1 140
Извинявайте, това темата за извеждане на новородено ли е, или може би бъркам...

# 1 141
Беше, Хитрушана. Вече е поредната тема на Сирената, в която ни доказва как е най-уникалната, успяла снежинка Wink.

# 1 142
Много нови лица има във форума. А Мамасита си повтаря едно и също. Но добре, че има кой да й се вързва.

# 1 143
А не, Т., не е баш така. Нали и четох историята във форума наскоро. В предишни периоди е била по-скромна и по-откровена за това какво е искала, а то какво е станало.

# 1 144
Вижте сега, в този форум ме обвиняват едновременно в това, че говоря едно и също и в това, че си сменям мнението, така че и аз съм спряла да се връзвам. Кот такоа. Който иска, си взима своето.

# 1 145
Пиленето на едни и същи самопротиворечащи си неща също е вариант.
Факт е, че никога не си била финансово независима, но едно от най-любимите ти занимания е да обясняваш на другите колко е хубава финансовата свобода Wink. Тя и бившата ти колежка Бояна ти го каза в другата тема, доста по-грубо от мен. А ако можем да вярваме, че те познава, нещата написани от нейна гледна точка за твоя пик на успеха са доста нелицеприятни.

Последна редакция: пт, 29 дек 2017, 16:49 от elenna

# 1 146
А не, Т., не е баш така. Нали и четох историята във форума наскоро. В предишни периоди е била по-скромна и по-откровена за това какво е искала, а то какво е станало.

И тогава беше все така уверена в правотата си.

# 1 147
Ами не, не е било факт, защото преди децата с години съм покривала разходите на двама възрастни- затова и след развода бях на нулата. Така че имам си представа и как се живее със спечелени от мен пари.

Трещерица, а при теб какъв е вицът? Има ли го още? Опитвам се да разбера...

Еленна, под финансова свобода разбирам без кредити, да може да си позволиш да не работиш и ранно пенсиониране. Високи доходи със съответните високи разходи не са финансова свобода.

# 1 148
Кредити нямам и всичко, което имаме е платено в кеш. Благодарение на пълните стипендии нямам и заеми за образование, нито задължения към родители, които са ме образовали, да им плащам сметките след като са профукали хиляди долари по мен Wink.
А сега финансово свободна ли си, интересно ми е? Тоест, за теб е финансова свобода да родиш на един мъж две деца без брак, а той да изкарва 10к на месец. Евала и свободата!

# 1 149
Еленна, под финансова свобода разбирам без кредити, да може да си позволиш да не работиш и ранно пенсиониране. Високи доходи със съответните високи разходи не са финансова свобода.

И как мислиш да го постигнеш?

# 1 150
Сирено, наистина ли са те обвинявали тук, че си се посветила на децата си? Какви лоши хора, ами че това категорично не е вярно!
Ти не си се посветила на децата си. Не. Ти (не)търпеливо чакаш детството им да мине и да те освободят от присъствието си, през което време ги пасеш в къщи, наблюдавайки ги от дивана, докато превърташ форумния брояч.

Интересно ми е голямото ти дете спортува ли нещо?

# 1 151
Ами какво ти остава освен да си сдържаш дъха заедно с останалите в очакване да ме изритат на улицата:)

Има и други елементи на финансовата свобода, но в крайна сметка е важен и партньорът, да, заявявам го съвсем безсрамно. За да не ми се налага да работя каква да е работа и да имам избор на спокойствие да науча нещо ценно и да работя нещо по-хубаво, когато му дойде времето.

# 1 152
  • Куциндрел
Понеже не съм завършила АУБ, проЗ инженер съм, та не разбирам точно на кой връх трябва да застане една жена? В някаква корпорация, в някаква организация, в частен бизнес или фирма, или?!?
Доста малък процент от хората въобще успяват да додрапат до някакъв връх.
И пак се зачудих - ако една жена не е на върха на нещо си, то тя има ли право да желае да работи и да гради някаква, макар и мижава кариера?

Лично мен много ме кефи и много си се радвам като се справям сама с някакви ежедневни ситуации, може да не са уауаа нещата, но се оправям. Кефи ме също и като натрия носа на някой колежа-мъж с моите знания и лекота на прилагането им.

П.П. Много е удобно да си жена. Винаги може да използваш мита "жените са тъпи, не разбират, не се справят добре колкото мъжете" и да изкараш изгода от това. Sunglasses

Сирено, всеки с кръста си и с пратньора си. На мен ми харесва по-пасивен партньор, т.е. аз да водя и да юркам. А финансова независимост, пари кат шума, свобода... Личи си, че не си имала/живяла дълго с един партньор. Важното е не как се справяте с урожая, а как се справяте с някакъв проблем.

# 1 153
Като гледам, Сирен удобно се е устроила. Очевидно доста разчита на партньора си, за мен това е много хлъзгаво, не бих се предоверявала така. Но това са си мои разбирания, така съм си възприела уроците от живота, така живея.

# 1 154
Да правиш най-доброто за децата си не е да им осигуряваш забавление нон-стоп, нито да ги затрупваш с вещи или да ги пазиш под похлупак от лошият свят отвън.
Истерясало дете на фотосесия издава асоциалност. Необичащо спорта дете, означава липса на родителски пример и недостатъчно движение още от ранните години на детето. Необичащо разходки дете означава майка, спестявала си усилия. Дете, ядящо крилца в соев сос месеци наред означава родителско безсилие и зловреден мързел.
Ежедневен въздух, ежедневно движение и разнообразна качествена храна означава здраве в дългосрочен план. Това е просто и ясно и вярно дори и за завършилите АУБг

Общи условия

Активация на акаунт