Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 65

• 129 916
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
От сайта чета че има он лайн проверка на резултати.Там може ли да се проверява резултат от хистология

# 421
Някоя правила ли си ендометриална биопсия и какво показва резултатът? Какви мерки се вземат? Има ли забременели след нея? Моля споделете, защото май това ме чака. Вече съм с 2-ри неуспешен опит. При втория опит имах РВМС. Резултатите и при двата са  <0,10, което май показва, че не е имало никаква имплантация, нали? И какво представлява инплантационен прозорец?

# 422
  • София
Ендометриалната биопсия е 3 вида. На първа страница има информация и за трите вида.
Имплантационния прозорец е времето в което лигавицата на матката е готова за имплантирането на ембриона.

# 423
Хриси, резултат от хистология само на място ще получиш.
Казабланка, на 1ва стр.има информация за 3-те вида биопсии. За жалост при такъв резултат наистина не е имало имплантация. Може да опиташ с биопсиите, за мен най-много има смисъл от имунологичната и микробиологичната.

# 424
Благодаря Нандин, благодаря Та.ра,  още от сега ще си запиша час за другия месец. Дано там да е проблема и следващия опит бъде успешен Wink

# 425
  • София
Здравейте Simple Smile
Предстои ми ЦС в клиниката.
Интересува ме ако някой знае, получавам ли снимката и резултата веднага или не?
Някакъв диск/флашка да нося ли?

Като си тръгна от там ще знам ли как са ми тръбите? Simple Smile
Как е било при вас?

Мерси

# 426
Да, веднага на самото изследване знаеш какъв е резултатът. След това ако имаш час за консултация обсъждате с лекуващия лекар. Ако искаш диск и т.н. от информация.
Успех

# 427
  • София
благодаря Simple Smile

# 428
Здравейте!
Искам да попитам жените, които се следят по женска консултация в болницата. От кой лекар сте доволни, кой бихте препоръчали? Най-вече  ме интересува мнението ви за д-р Иванчева(аз се следя при нея, но честно казано не съм много доволна), тъй като в нета открих оскъдни и много противоречиви мнения за нея.

# 429
  • София
Брайда, преди 3 години ми дадоха обикновена рентгенова снимка.

# 430
Здравейте,
моята цветна снимка мина.Беше на 08,12,2017г. Оказа се ,че тръбата която ми е останала е ОК.Проходима е.С д-р Персенска се разбрахме да правим исеминация .Каза ми ,че ако 11-12 ден от цикъла ми се пада след 8,01,2018г да запиша час.Тогава овулацията ще бъда в  десният ми яйчник с тръбата.
Бих искала да ми разкаже накой за процедурата.След като запиша час предполагам,че ще трябва всеки ден да ходя да следи яйцеклетката.А като записвам час,какво трябва да им кажа,че предстои исеминация ли?
Някой знае ли цената ?
Благодаря ви предварително.

# 431
Здравейте днес ми е 10 ден след трансфер на две 5-дневни ембриона...не издържах и си пуснах кръвен тест.Какво мислите за резулата 246.60mlU/mL

# 432
  • Ruse, Bulgaria
    Здравейте днес ми е 10 ден след трансфер на две 5-дневни ембриона...не издържах и си пуснах кръвен тест.Какво мислите за резулата 246.60mlU/mL

Супер е didkata91 , тихичко честито и така да бъде 9месеца занапред. Леко бременеене. :*

# 433
    • София
    Здравейте момичета, нова съм във форума, но съм изчела доста от темите. Желая късмет и успех на всички!
    Имам един въпрос предимно към новите пациентки на д-р Персенска - кога подадохте онлайн заявление за репродуктивен специалист и колко време след това ви беше първия преглед при нея? Мога ли изрично да кажа, че искам да ме разпределят при д-р Персенска и това ще забави ли още повече първичния преглед? По телефона ми казаха, че в момента записват часове за 2-рата половина на 2018 год...

# 434
    Криси, като се обадиш за час, казваш, че си за инсеминация. Цените можеш да видиш на 1ва страница. Добре е мъжа ти да има въздържание 3 дни, не повече (може да говорите с биолозите кое е подходящо спрямо спермограмата му, те са в 9ти кабинет, където се дава материала).
    Дидка, отличен резултат!
    Гоблин, не съм подавала онлайн заявка, по мое време само по телефона и на място ставаше, но не виждам защо да не може да драснеш 1 изречение, че предпочиташ Персенска. Не е зле да позвъниш и да попиташ дали са получили заявката, някой път се бъгва нещо.

Общи условия

Активация на акаунт