Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 65

• 129 522
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
А и доста бременности има от първо ЕЦ, така - на майтап Simple Smile Дано и ти да си в тази статистика!

# 556
  • София
Момичета, някоя правила ли е опит по фонда в първата половина на януари?
Прочетох противоречиви неща и не съм сигурна в крайна сметка може ли да се стартира опит по фонда преди да са преподписали договора си с него или трябвада се изчака преподписването. И горе-долу кога се случва то.

# 557
Зазу, защо не звъннеш на Румяна Караджова, дето се занимава с фонда, мисля имаше телефон на първа страничка. Така ще знаеш със сигурност Hug

# 558
  • София
Ами аз имам още хапчета да пия. Докато ги изпия се надявам да си преподпишат договора 😋.
Но все пак го мисля 😄

# 559
  • Варна
За много години! Нека 2018 бъде бебеносна за всяка една в тази тема! Heart
Момичета, Зарзиото за какво е, не съм го била досега, а днес Чапанова ми го изписа през ден? Тробофилия нямам, но ми излезе, че не усвоявам фолиевата и едно 4G5G, което не е страшно. Та се чудя, аз очаквам да спирам лекарства, а нови почвам Stuck Out Tongue Winking Eye
Стаменов ми изписа Зарзио в 8-ма седмица. Не помня защо, нещо го притесни при УЗ преглед, когато видяхме сърчице. И го слагах по мои спомени до 12-та (ако трябва, ще погледна), защото и плацентарните молекули бяха под нормата.  Но плацентарните ги пуснахме след като ми изписа Зарзио.
Така че не е само за имплантация.

# 560
  • пазарджик
На мен Персенска ми изписваше зарзио до 11 г.с. един вид като застраховка за бебо,преди това имам бременост с кухо яйце.

# 561
Д-р Георгиев води ли раждания или оперира сямо?

# 562
Не знам да води раждания, но винаги можеш да го питаш, като ходиш до клиниката.

# 563
  • Пловдив
Д-р Георгиев води ли раждания или оперира сямо?

Аз като раждах бях в стая с момиче родило при него.

# 564
  • Ruse, Bulgaria
Здравейте момичета, за много години и нека и тази година донесе много положителни тестчета и на финала пуФкави бебчета. Simple Smile
И честит Йорданов ден!

Бих искала да попитам момичетата които са правили лапаро за съмнение за запушени тръби, дават ли ти диск от операцията? Благодаря предварително.

# 565
  • София
Аз имам лапаро за отстраняване на ендометриоза и проверка на тръба. Имам запис - около 2 минути. Но на някои места трябва предварително да заявиш, че искаш. Бях с избор на екип в Майчин дом.

# 566
  • Ruse, Bulgaria
Благодаря zazu1 за отговора, може би не конкретизирах, за Надежда се интересувам, д-р. Стаменов ще ми я прави, но забравих да питам. Ще бъде другия вторник и ми е доста тегаво в смисъл дали това трябва да направя преди да се започне инвитро.
Аз имам лапаро за отстраняване на ендометриоза и проверка на тръба. Имам запис - около 2 минути. Но на някои места трябва предварително да заявиш, че искаш. Бях с избор на екип в Майчин дом.
.

# 567
След хистеро в същия МЦ може ли да се прави  трансфер ? 

# 568
Ина, лекарят ще каже, но до колкото ми е известно - не е желателно.

# 569
  • Ruse, Bulgaria
При оперативно хистеро един месец се забраняват половите контакти също, но пак зависи каква е интервенцията и доколко е била инвазивна.

Общи условия

Активация на акаунт