Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 65

• 129 900
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Ellie DD  как си? Поотминаха ли ти болките? Свърза ли се с доктора си?

# 481
Имам бърз въпрос - имаме уговорка с Персенска за инсе през януари, каза да си запиша час на 8-9ти ден от Ц, което се пада 2-3ти, а тя започва работа от 8ми. Какво се прави в такъв случай ?

# 482
Имало е кръвоизлив, но вече е спрял. Днес бях в болницата и доки го потвърди. Сега съм на обезболяващи и антибиотик, чуствам се доста по-добре. Благодаря на всички за отговорите Heart

# 483
  • София
Имам бърз въпрос - имаме уговорка с Персенска за инсе през януари, каза да си запиша час на 8-9ти ден от Ц, което се пада 2-3ти, а тя започва работа от 8ми. Какво се прави в такъв случай ?
Ако не ти закъснее и 8-9 ден да се подне поне на 8ми, отлагате за следващия цикъл.
Другия вариант е евентуално при друг доктор

# 484
  • София
Здравейте, записвам се с хубава новина - имам си две ембриончета в 8 г.с. Предстои ми записване за ЖК в Надежда. Кой лекар бихте ми препоръчали? Днес от регистратурата ме уведомиха, че трябва да избера, защото като дойде време и няма да има часове. Освен двуплодна бременност имам и диабет. Затова ми се ще някоя мама на близнаци или друга запозната да ми даде съвет. Може и на лични, ако тук не е удобно. Благодаря предварително!

# 485
  • Ruse, Bulgaria
има една фирма, която обслужва пациентки от други държави.
те се грижат да им запазват часове и гледам че ги разхождат по прегледи и манипулации.
мисля че към тях е това по-бързо обслужване и съответно по-високите цени.
но не знам кои са, нито как да се свърже човек с тях.
Точно така е бамба.

# 486
# 487
Момичета, закъснява ли ви цикъла след цветна снимка

# 488
  • Ruse, Bulgaria
Момичета, закъснява ли ви цикъла след цветна снимка
Не би трябвало. По скоро ако е имало бебеправене, направи тест. И дано радостна вест да е причината. Колко време ти закъснява?
Стискам палци за 2чертички.

# 489
1 ден е закъснението, но цикълът ми е абсолютно точен по принцип и затова се зачудих

# 490
  • Ruse, Bulgaria
1 ден е закъснението, но цикълът ми е абсолютно точен по принцип и затова се зачудих
Изчакай още малко колкото можеш и направи тест, пък дано да е това което искаме,🍀🍀🍀

# 491
Този месец започнах да пия добавки за качеството на яйцеклетките. Може ли от това дае...на някой случвало ли му се е. Страх ме е да правя тест да не е поредното разочарование след 4 неуспешни трансфера

# 492
  • София
Ама какво значи “страх ме е, да правя тест”?!?!? Той теста не хапе, нито като положителен, нито като отрицателен.
Като те е страх по-бременна или не бременна няма да станеш.

# 493
Аз не съм имала промяна в Ц след ЦС, прави теста и дано се изненадаш приятно Simple Smile Стискам палци за +

# 494
  • Cobrs
Момичето, имам един въпрос като нов пациент на "Надежда". В края на октомври след 6 месеца чакане си записах час при доктор Цветков. Той ми препоръча да направим диагностична хистероскопия като първа стъпка и ми каза да го посетя след следващ цикъл с по-нови изследвания на FSH и LH. МЦ ми прескочи месец ноември и ми дойде през декември. Направих си изследванията и се обадих за записване на час, с идеята че след този цикъл веднага ще мога да си насроча и хистероскопията. От регустратурата ми съобщиха, че час за преглед при доктора могат да ми дадат най-рано в средата на януари, което на практика значи, че ще трябва да правя хистероскопия най-рано през февруари. Това обичайна практика ли е и какво бихте ме посъветвали да направя, за да не губя излишно време в записване на часове.

Общи условия

Активация на акаунт