Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква система за гел лак използвате и доволни ли сте от нея?
Как да се справя с проблема с бързото обелване на гел лака?
Как да се подготвя за гел лак?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква система за гел лак използвате и доволни ли сте от нея?
Форумът обсъжда различни системи за гел лак, като някои потребители споделят, че използват базата, топ и ултрабонд на Koди и са доволни от резултатите. Други споделят опит със системата Shellac, като изразяват загриженост относно бързото обелване на свободния край. Препоръчва се използването на Ultra Bond на KoDI, база върху целия нокът и изпичане в качествена лампа за по-добри резултати.
-
Как да се справя с проблема с бързото обелване на гел лака?
-
Как да се подготвя за гел лак?
За подготовка за гел лак, се препоръчва използването на ултрабонд на Koди след дехидратация със скръбфреш, нанасяне на база върху целия нокът, и изпичане в качествена UV/LED лампа. Също така се препоръчва използването на висококачествени цветни лакове като Venalisa, Eliite99, Azure или имитации на OPI.
-
Какви са препоръките за закупуване на гел лакове и консумативи?
-
Какви са препоръчителните UV LED лампи за изпичане на гел лак?
аз ползвам 6-7 различни цвята на азур. Това е някъде от май месец насам. Запалих се по тях като видях на снимка "колекцията от азур" на една позната, която ми ги похвали. След 1я лак на азур, който си купих от али, останах доволна и сега имам най-много техни лакове от една и съща марка. Харесват ми цветовете им, особено брокатените им лакове. Много хубаво покриват на тънък слой- от 2 слоя ми е ок лакът без да има прозиращи участъци, и повечето лакове цветът се доближава много до този на картинката в интернет. Досега не ми се е появила алергия, пу пу.