Всичко за всички марки гел лакове - 13

• 60 824
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
О, Благодаря! Аз съм много зле с оформянето, за мен това е комплимент.😊 двата слоя основа слага момимето, при което ходя. И затова и аз така направих.

# 376
  • София
О, Благодаря! Аз съм много зле с оформянето, за мен това е комплимент. двата слоя основа слага момимето, при което ходя. И затова и аз така направих.

Разбрах аз, че така те правят. Нали се оплака обаче, че трудно махаш гела. От двата слоя основа е  Hug

# 377
 Hug слушам, сега като го махна ще видя как е, а другия път ще пробвам само е веднъж нанасяне на основа, сега се престарах, че да издържи
Лошото е, че след 3 дни имам час за маникюр, а ноктите ми са до кожа отрязани едва ли не. Мисля да го отложа за другия месец, поне да порастнат. И да видя този колко ще изкара.

# 378
Благодаря и аз за труда, за клипчетата и за всичката информация. От клипа за ваденките ми беше интересно, че самата ваденка се суши, че се слага после праймър отгоре...Другите не можах да ги изгледам, но като имам време ще им хвърля едно око.
Някой може ли да ми препоръча китайски праймър, но да не е като Canni ултрабонд, а уж праймър?

# 379
  • София

Някой питаше за акрилната пудра, на Indigo е моята. Ето от днес:

Скрит текст:

Страхотно!!! Страшно много ми хареса маникюра. И дължина и оформяне и декорация. СУПЕР bouquet
Дайте сега идеи с кои лакове и пудри от Али може да се постигне това чудо. Laughing
П.П. ... и такъв пуловер цвят "пудра" искам Heart Eyes

ferriy идеално си систематизирала цялата информация Hug

# 380
А за декорацията с пудра може ли да се замести геловата боя с гел лак ?

# 381
  • Den Haag
Да, може. Моята декорация с пудра е правена с гел лак, слагам два слоя лак, топ, след топа рисувам с тънка четка с гел лак, след това не пека, поръчвам отгоре обилно с пудра, няколко пъти. Потупвам пръста над нокътя да изпада излишното и пека. След изпичане с мека четка изчиствам нокътя и пада всичко излишно.

# 382
Да, може. Моята декорация с пудра е правена с гел лак, слагам два слоя лак, топ, след топа рисувам с тънка четка с гел лак, след това не пека, поръчвам отгоре обилно с пудра, няколко пъти. Потупвам пръста над нокътя да изпада излишното и пека. След изпичане с мека четка изчиствам нокътя и пада всичко излишно.

чудесно ,сега започва търсенето на пудра в Али Grinning Ако някой има излишна за продажба да свирка Simple Smile

# 383
  • Враца
Шикер, не съм го доизгледала клипа със стикера, гледах само да е за цял нокът, явно е някаква по-друга технология в този клип.
Обичах, може да се замести, но геловата боичка е по-гъста като консистенция, седи на мястото, на което си я поставил без риск да се разлее и релефния ефект е по-видим.
Диана, страхотно ти се е получило!
Майка Зайка, ето:
- акрилна пудра - https://www.aliexpress.com/item/15g-Clear-Pink-White-3-Colors-Ac … 042311.0.0.kwjCL7
- гелови боички - https://www.aliexpress.com/item/50618-New-2017-CANNI-Nail-Art-Ti … 042311.0.0.kwjCL7

# 384
Момичета, акриланта пудра прозрачна ли трябва да е?
Диана, страхотен маникюр!

# 385
  • Den Haag
Момичета, акриланта пудра прозрачна ли трябва да е?
Диана, страхотен маникюр!
Благодаря! Моята е като ситна сол.

# 386
А колко време издържа тази акрилна пудра, пада ли, губи ли се ефекта, аз имам усещането, че ако си направя и на втория ден е заминала?! Маникюра е страхотен, Диана!

# 387
  • Den Haag
Не зная колко време ще издържи, тепърва ще разбера и на мен ми е интересно.

Момичета ползвате ли такъв брокат:

http://s.aliexpress.com/j6nAzMNJ

Ако да, как се  работи с него?

# 388
  • София
Не зная колко време ще издържи, тепърва ще разбера и на мен ми е интересно.

Момичета ползвате ли такъв брокат:

http://s.aliexpress.com/j6nAzMNJ

Ако да, как се  работи с него?

може да се вгражда в ноктопластика с гел или акрил,
другия вариянт е върху лепкавия слой на гел лака и да се запечата от горе с топ, но при този вариант трябва да имаш отделен топ, който е само за такива брокатени декорации, цапат много четката.
третия вариянт е да се смеси с гел лак или топ и така да се нанесе върху нокътя

акрилната пудра върху гел лак стои до като не се махне, аз съм слагала и рекорда беше 6 седмици

# 389

Общи условия

Активация на акаунт