Всичко за всички марки гел лакове - 13

• 60 671
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
Принцеске, така като те чета и с нетърпение чакам Кодито Grinning

Мария, благодарско за линка Simple Smile

# 541
  • Варна
 Ох аз толкова хвалене съм ги нахвалила,че ако ми плащаха за реклама щях до живот да си пека задника на Бали  Joy,но категорично има защо поне в моя безнадежден случай. Вярвате или не благодарение на тях имам нокти и разбира се на Невена и нейните съвети  Hug.
 В събота ще лакирам със Суит сити и рейнфорс обещала съм  Wink ,но мисля да сложа същото сериозно каре пък да видим.
 И..ужас отвикнала съм да се лакирам с обикновен лак.  Laughing. Омазах се като последната калпазанка  Joy и за капак топът ми на Сеш се е сгъстил та се наложи да го разреждам мъкаааа. Joy

# 542
  • София
Момичета, Блускай имат "Черен петък", ама не като смешната "Черна сряда", която имаха онзи ден. Този път има гел лакове.
https://www.nail-bg.com/shop/promo

# 543
Ето маникюр ,правен от мен, на точно един месец с Венелиса ...всеки път като видя ,че нещо правено от мен изкарва месец изпитвам искрено задоволство хахаха
Скрит текст:

# 544
  • София
Ето маникюр ,правен от мен, на точно един месец с Венелиса ...всеки път като видя ,че нещо правено от мен изкарва месец изпитвам искрено задоволство хахаха
Скрит текст:
Той за траен, траен.... ама отвратителен, как ходят с толкова израснал гел, не ми е ясно  Sick

# 545
Скрит текст:
Той за траен, траен.... ама отвратителен, как ходят с толкова израснал гел, не ми е ясно  Sick
Аз не мога да се гледам повече от седмица с един лак на ръцете ми и с малко мотивация изкарвам до втората седмица и го сменям .

# 546
  • София
Скрит текст:
Аз не мога да се гледам повече от седмица с един лак на ръцете ми и с малко мотивация изкарвам до втората седмица и го сменям .

Аз го докарвам без проблем до две, че обикновено нямам време да се лакирам и го правя по нощите...

# 547
Здравейте момичета. Искам да попитам цветния лак дали може да повлияе на блясъка на топа, защото ми се струва, че маникюра ми няма блясък, поне не колкото до сега. Цветния лак е на Елит в тези малките бели шишенца от 7мл, а топ лака е каучуковия на Коди. Кажете вашите наблюдения.

ПС. Отблясъците са от прозореца.

# 548
И аз се чудя как може да си гледат ноктите с такъв лак! 🤐
Аз току що свалих моя на една седмица. На следващото спане на беба ще пробвам да се лакирам,че сега се замотах и тя се събуди. 😃

# 549
  • София
Една съседка ми се хвалеше с лак на 3м правен с блу скай,невиждана гнусотия......

# 550
😳 Как 3м.?! Че не са ли й израстнали тия нокти за толкова време? Ужас наистина ,не знам какво да кажа... 🤐

# 551
  • София
аз набързо да се похваля, получих си лампата Сън 2, жалко, че съм на рабта и не мога да я снимам. Майка ми я получи днес от пощата.

# 552
  • София
аз набързо да се похваля, получих си лампата Сън 2, жалко, че съм на рабта и не мога да я снимам. Майка ми я получи днес от пощата.

Кога я поръча?

# 553
  • София

Кога я поръча?

на 11.11. дойде от естония от този продавач поръчах
с намалението ми излезе 30$ +доставка

# 554
  • София

Кога я поръча?

на 11.11. дойде от естония от този продавач поръчах
с намалението ми излезе 30$ +доставка
Мерси. И аз поръчах от него на 11.11. и сега видях, че е кацнала в БГ Blush Оттивам да тормозя пощаджийките. Днес ще е прекрасен ден, нова лампа, нови гел лакчета   pletka

Общи условия

Активация на акаунт