Всичко за всички марки гел лакове - 13

• 60 821
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
И аз си падам по лъскавото.Брокати, камъни,важното е да блести!
Реших да поръчам CND от olx 5 за 35 лв. Дано са добри. Червения Холивуд е страхотен цвят и в салона на кака ми беше най-предпочитания от клиентките й.
Днес ми пристигат и нещата от Bkuesky-пила, изцутвач за гел и ацетон.

# 406
Страхотни маникюри,браво,момичета! 😍
Аз да ви кажа какво сънувах,явно ме е обзела някаква мания с тия нокти. 😂 Сънувам,че ми пада лака ,ама супер лесно,направо се бели целия. И аз като се ядосвам,викам си що така бързо??! После пък се зарадвах,че ще си правя нов. 🤗😃 Абе луда работа.
От петък до днес няма признаци да се бели. База и топ Елит явно не са никак зле,щом без никакви “екстри” си изкарва толкова време. Доволна съм.

# 407
На Елит имам само топ без лепкав, изкара дълго, но се махна трудно. По принцип доколкото знам проблема не е в трайността а с алергии.

# 408
Съни, много красиви нокти, а броката какъв ти е?

Anуyyyone и аз често си сънувам ноктите, наистина луда работа...

# 409
# 410
Тъпо или не ще попитам-кое наричате свободен край?

# 411
  • София
Тъпо или не ще попитам-кое наричате свободен край?

# 412
Благодаря! И аз мислех, че е това, но не бях сигурна.Знам, че е хубаво да се лакира и от вътрешната странао, осбено когато е френски.

# 413
Този петък в али е черен петък мисля да видя още някой цвят гел лак да си поръчам но се чудя в деня на намаления дали не ги бавят много поръчките

# 414
  • София
Този петък в али е черен петък мисля да видя още някой цвят гел лак да си поръчам но се чудя в деня на намаления дали не ги бавят много поръчките

В Али, няма кой знае какво намаление за малките неща. Черния петък не е кой знае какво, по-добрите намаления бяха края на март.

Имам няколко чисто нови гел лака на Елит 99, които няма да използвам, лятото ги купих, но имам предостатъчно на други марки. Излязоха по  3лв., ако някой се интересува да ми пише, ще снимам.

# 415
  • Paris, France
Някой може ли да ми препоръча китайски праймър, но да не е като Canni ултрабонд, а уж праймър?

Не. Китайските праймъри са като слабите лампи - така и така ще се купува друга, по-добре да се започне с нещо свястно. Не знам дали има кисели праймъри в али, но ако да, са много слаби и едва ли ще свършат работа. Вземи си праймъра на Коди, киселия. Видях го. Мирише като добрите, стари, истински праймъри. Миризмата на метакрилна киселина се усеща от 10 метра. Видях ти ноктите. Изглеждат меки и слаби - леко трапецовидни и по-плоски, малко като моите. Твоите и моите нокти не са здравите нокти на над. Не са и като правилните, сравнително нормални нокти на ферий и принцесата. На нас с тебе ни трябва тежка артилерия. Купи всичко на Коди - каучукувите бази и топ, ултрабонд и праймър и си готова. Праймърът на Коди без доставката е на цена на праймърите в али. Достатъчно време, пари и усилия си хвърлила в това начинание на халос. Спри и се обзаведи достойно!  bouquet

В тази връзка, амини, проблемът на продуктите в али не е само в алергиите и трудното сваляне. Има ги и чакането, неиздръжливост, отчупване, парене в лампата, алергии. Всичко гореизброено почти не се случва с високите марки. Техните продукти хем държат, хем се махат лесно. Все забравям да те помоля, ако имаш време, да разкажеш за новите лакове на СНД. Много харесвам трайността на Винилюкс.

Даниела, обикновеният лак 3в1 се е оказал много лъскав и затова се е събрала базата. Можеш да пробваш отново, но на лъжица, същото, но базата да я втриеш тънко. Затова ползуваме матови топове. Съжалявам за набутацията и се надявам случилото се да не те откаже от лаковите карета.

Ферий, голям букет от мене  bouquet за труда. Страхотно си го обяснила и показала. Вече нямам извинение да ходя с грозни нокти, хахахахаха. Браво! Ще ида в блога да го прочета пак и да изгледам клиповете.

Намаленията в али - непрекъснато ги има. Най-ниски са цените на новоизлезлите продукти без отзиви при друг продавач и стоките на нови продавачи без отзиви. Големите намаления са на 11.11 - годишнина от създаването на али и през март за китайската Нова година. За лакове, гримчета, пили и малки джунджурийки смисъл да се чака намаление аз не виждам. Големите покупки като таблети, мобилни телефони и лампи идват бързо - седмица или две, максимум месец. Доставката не зависи само от продавача, но от натоварване в пощи и авиокомпании. Следя и отдавна купувам разни нещица от али. Разликата в цената на лакчетата на намаление и без е от порядъка на 20-80 стотинки за лак. Купих 2 лакчета на намалението и спестих 60 стотинки  hahaha. Те идват за около 2 месеца. Миналата година за толкова време дойдоха. Аз не съм на зор и за мене няма значение дали ще дойдат януари или за Коледа. Евтините лакове, бази, топове се чакат 6-8 седмици и няма смисъл да проверявате и проследявате преди да е изтекъл поне месец. След това да, защото може да изтече защитета и да изпуснете срока за рекламация поради недоставяне, който, за поръчалите на 11.11 е до 11.01.2018.  Голямо намаление имаше на геловете желе на Венализа. Позната си купи 10 гела от 50мл за 120лв вместо 150. Но аз имам такъв гел, който се търкаля някъде и който не ползувам hahaha. Лампи в момента има, като нашите, на цена на 11.11 - около 44-45 лв, ако не и по-малко. Не ъм забелязала да пристигат по-бавно или бързо заради това, че са от намаление. За намаленията али предвижда допълнителни полети.

Връщам се да ви чета.

# 416
Може с обикновен лак. Преди да ми пристигнат гел лаковете имах само лампа , гел база и гел топ. По средата лакирах с нормален лак, но топа го слагах на другия ден, за по-сигурно. Ако не е съвсем изсъхнал се набръчква.
Значи 1.база 2.обикмовен лак 3. Топ. Така ли

# 417
nad_tab,писах ти лично за лаковете на Елит. 😊

# 418
Здравейте,

Новичка съм тук, но от време на време ви чета.
Накратко за мен. Тънки нокти, огъват се като люспичка при натиск на свободния край, форма трапецовидна.
С годините се научих сама да ги оформям във вариант по-добър от всички маникюристки на които съм попадала. Много малка плочка - като детски са.
Освен това ми е много неприятно някой друг да ми пили ноктите, и да ми реже кожичките. Пробвала съм да си оправям ноктите сама, докато маникюристката си пие кафето, и после само да ме лакира… Даже някой път не могат и добре да ме лакират - заради малката плочка, все зацапват по някоя кожичка.
Абе сложна съм.
Отделно ноктите ми явно имат мазна плочка и не задържат добре лак, това в комбинацията с огъването е равно на 2 дни макс с нормален лак.

С разните gel like марки като CND vinylux, Essence и т.н. понякога издържам и 5 дни, но не ми харесва как изглеждат. Покритието седи някак меко и като намазано с боя.

Искам да си купя базов комплект и да се пробвам сама с гел лак, като общо взето съм наясно със стъпките – гледам внимателно как ме правят в салона.
Много ми е важно да си подбера продукти, които да се свалят лесно. Случвало ми се е сама да си свалям гел, правен от маникюристка с помощта на ацетонов лакочистител и целия става на юфка за 5 мин и се избутва лесно.
Случвало ми се е и самата маникюристка да ме стърже с машинка, защото не иска да се разтваря гел лака.
За моите тънки нокти такова стъргане е пагубно и след това седмици ходя само със заздравител, докато израстне наново плочката.

Не съм изобщо опитна с Али-то и гледах из български сайтове.
Харесах като цена това – как ви се струва?
https://www.emag.bg/komplekt-za-manikjur-jessie-201520002-3-br-c … -01/pd/DBFRCNBBM/

Нещо подобно съвсем стартово, като за моя случай можете ли да предложите?

# 419
  • Варна
 танита  първо добре дошла и второ НЕКУПУВАЙ ГЛУПОСТИ! Тая лампа става за печене на мостри на лъжици-за друго не. Още повече пък на нокти като твоите и моите  Hug. Невена казва,че били нормални ама аз си знам какви весници бяха преди да ме светнат Над и Кам за Коди.

За меки ноктета като твоите силно те съветвам да вземеш Коди системата и дори един рейнфорс от Али. Ако не си чела това го прочети https://-spam267-.com/2017/11/blog-post_18.html

Лампа задължително хубава всеки компромис коства много разочарования. Ако не можеш да отделиш 100лв. за старт компромисът е лампа SUN9- аз съм с такава от година и маникюр става. Бавно и с повечко внимание но става. https://ru.aliexpress.com/item/UVLED-SUN9c-24W-Professional-UV-L … 010708.0.0.VHXszq

Общи условия

Активация на акаунт