Всичко за всички марки гел лакове - 13

• 60 811
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
Чудя се дали мога да използвам гела на фингр като реинфорс? Даже не знам как ще го свалям - сигурно с пилене, надали ще мога да го махна с накисване. Под, над лака, къде да го слагам :д В момента е между два слоя топ и над цветния.

Видях го тоя гел на фингр. При нас го продават в супера заедно с други нещица на Сенсейшънейл. Много пари, обаче. За цената можеш да си вземеш в пъти по-добри професионални гелове. Разгледай NDED, в Германия са и за вас доставката е 5€. Имат много хубави гелове. Само ме дразни, че непрекъснато сменят де опаковка, де гъстота, де име на продукт. Освен ако вече не си купила фингр. Някой тук писа, че бил като Лината  Joy или Сина или както се казва.

Имам го, Невена, затова и се чудя какво да го правя. Тъкмо го ползвах, лакирах се преди няколко дни, но един нокът е цепнат и отказва да се закрепи само с гел, та сега го наплесках дебеличко със слой гел на фингър, пекох го 6-8 минути, после пак топ лак. Дано да задържи така. Иначе нямам идея как се ползва правилно, нямаше упътване. Laughing

# 421
Танита, съгласна съм с Принцесата, аз от много време следя темата и стигнах до извода, че ако знаех за тези момичета по-рано щях да си спестя 80лева, моя стартов комплект беше толкова и като гледам се предлага от същата фирма Притигел. Сега 3 месеца по-късно, си казвам ами 80лева, правила съм си 6-7 пъти (може и повече с неуспешните)на майка ми и на една приятелка, избила съм парите за маникюр, но нервите... И ако можех да се допитам, сега по-късно бих се замислила много, ама то докато човек не се опари, няма как да разбере. В момента си пуснах поръчката на Коди, комбинирахме се с още две момичета, така че имаш време да решиш и да си поръчаш евентуално Коди. Аз не бих рискувала още веднъж, като се вземе предвид и проблемните нокти, а цените на Коди са доста достъпни, и качествени до колкото чета. Лампица от Алито(И за мен е ново, до сега не съм поръчвала от там, но не вярвам да е толкова трудно, тепърва ще поръчвам). Успех! Simple Smile

# 422
Аз съм против праймера на Коди. Инам на Чу Жие и много ми харесва. В салона имахме на снб.

# 423
Аз съм против праймера на Коди. Инам на Чу Жие и много ми харесва. В салона имахме на снб.

Защо Ками, аз още не съм го ползвала, поръчах го за всеки случай, хмм? А този Чу Жие, от къде си го набавяш, споменавала си го няколко пъти?

# 424
  • София
Аз пък съм изключително доволна от безкислотния праймър на Коди, буквално бетонира който и да е гел-лак.

# 425
  • Варна
 Над безкиселинния на Коди е ултрабондът него всички го славославим  Laughing. Кам говори за киселия. За него знам само,че е супер силен.

# 426
Благодаря ви момичета. Сега като се замисля горе долу година не съм ви чела, и последно много беше популярна blu sky системата. Сега гледам хвалите коди , трябва да изчета наново.
Може ли малко повече инфо за това born pretty peel off base. Изглежда сякаш се бели целия лак. Как се слага и се сваля? На мен целта не ми е дълготрайност, защото бързо ми растат ноктите и се обезформя плочката така или иначе, освен това и кожичките ми растат. Просто много ми харесва стъкления и лъскав ефект на гела, който никак другояче не мога да получа. И от друга страна искам да си пазя ноктите макс и всичко, което се сваля трудно и изисква пилене и стържене гледам да го избягвам.

# 427
  • Варна
 Така както пишеш белещата база ще е точно за теб...

Поставяне: На полиран нокът,ама много добре полиран се слагат два сочни слоя обикновен лак/аз ползвам заздравител за нокти,но и обикновен прозрачен или светъл нюд ще свърши работа/. Чакаш да изсъхне и запиляваш свободния край и малко от плочката 1-2мм. На запиленото слагаш ултрабонд или праймер какъвто имаш. Чакаш минутка и нанасяш тъничък слой peel off base. Печеш и за тънки нокти като твоите и моите е желателно да нанесеш още един слой. Пак печеш. Нанасяш след това първия слой цветен лак,но изключително тънко буквално със суха четка,защото моята база е без лепкав слой и цветния лак ако е по-дебел  се отдръпва от кутикулите и свободния край като шашав. Нанасяш втори и трети слой ако е нужно,декорации и накрая топ.

Сваляне: Мажеш щедро с масло/аз ползвах кокосово/ пръстите. потапяш в купичка топла вода колкото можеш да търпиш и чопваш с пръчка откъм кутикулата първия нокът. Бавничко буташ надолу във водата както си е пръста. Лакът се отлепя и отдолу остава здраво лъскаво нокътче. Накрая където е ултрабонда може и да не се обели/при мен си се махна всичко/ та там пилваш малко ама то така или иначе ще се наложи да пилнеш да оформиш ноктетата преди следващия маникюр.

# 428
Мирише ужасно. На Чу жие може да го има в олх.

# 429
  • Враца
Даа, мирише, но пък с него маникюрът ми изкара две седмици, което при мен е прецедент. Таа ще си го трая, колкото и да мирише. Grinning

# 430
Някой може ли да ми препоръча китайски праймър, но да не е като Canni ултрабонд, а уж праймър?
Не. Китайските праймъри са като слабите лампи - така и така ще се купува друга, по-добре да се започне с нещо свястно. Не знам дали има кисели праймъри в али, но ако да, са много слаби и едва ли ще свършат работа. Вземи си праймъра на Коди, киселия. Видях го. Мирише като добрите, стари, истински праймъри. Миризмата на метакрилна киселина се усеща от 10 метра. Видях ти ноктите. Изглеждат меки и слаби - леко трапецовидни и по-плоски, малко като моите. Твоите и моите нокти не са здравите нокти на над. Не са и като правилните, сравнително нормални нокти на ферий и принцесата. На нас с тебе ни трябва тежка артилерия. Купи всичко на Коди - каучукувите бази и топ, ултрабонд и праймър и си готова. Праймърът на Коди без доставката е на цена на праймърите в али. Достатъчно време, пари и усилия си хвърлила в това начинание на халос. Спри и се обзаведи достойно!  bouquet
Много ти благодаря, честно казано точно този отговор очаквах да чуя. Наистина евтиното  излиза скъпо. Понеже купих от момичето от фейса каучукови база и топ на коди по 12мл и ми излязоха 43лв с доставката. Да бях дала още 5лв за праймър ама на...Да пробвам аз, можех и без него да мина. Определено ефекта е поразителен, например майка е вече 2 седмици лакирана и има леки забележки само на показалците. При мен резултатът е - втори ден обелено ъгълче на показалеца, коригирах го. Днес, ден пети, обелено ъгълче на другия показалец. Всичко друго е бетон. Но просто в момента на лакиране ноктите ми бяха почти до дъно и запечатването ми беше изключително трудно, да не кажа невъзможно. Иначе лакирах с много тънки слоеве и пекох доволно. Но този път не матирах ноктите, та може и от това да е. Или си искат праймър и това е. Дали има значение кожата на ръцете? Моята е изключително суха, дланите ми са груби, постоянно мия нещо и ако не се намажа след това, не се трае (за щастие само зимата е така). А коди дали имат хубав гел за разграждане на кутикули?

Последна редакция: вт, 21 ное 2017, 23:44 от ShikeR

# 431
Включвам се с инфо за Черния петък в Блускай. Оказа се черна сряда 😄 Продължава до утре - полунощ.
Голямо разочарование се каза обаче 😟
По-скоро е разпродажба на застояла стока -3д и 4д гелове, гелови боички, обикновени лакове...Няма 1 гел лак 😶
Аз съм пас, но някой може да си хареса нещо 😉

# 432
Леле, ужас, наистина само глупости са намалили. Да ви kажа да се посмеете малkо. Разглеждам kаkво са намалили в сайта на Bluesky и гледам пише тефтер ама го чета с ударение на първото "е" и се чудя kаkво означава това, виkам нещо ново дето не съм го чувала...Гледам описание - няма. После увеличих снимkата и видях, че това си е тефтерче  Joy

# 433
Че и тефтери ли продават от Блускай  hahaha

Невена, не мога да дам отзиви за новите лакове на CND, купувам доста пестеливо в сравнение с някои от вас (последния ми е Wisteria Haze) Simple Smile Обикновените не съм ги ползвала.

Да дам отчет, днес си свалих супер лесно лака, със седем минути киснене и при разтъркване просто нямаше нищо на нокътя. За пръв път направих два слоя каре на цял нокът. Издържа точно 14 дни Simple Smile

# 434
  • Paris, France
ШикР,

Скрит текст:
Някой може ли да ми препоръча китайски праймър, но да не е като Canni ултрабонд, а уж праймър?
Не. Китайските праймъри са като слабите лампи - така и така ще се купува друга, по-добре да се започне с нещо свястно. Не знам дали има кисели праймъри в али, но ако да, са много слаби и едва ли ще свършат работа. Вземи си праймъра на Коди, киселия. Видях го. Мирише като добрите, стари, истински праймъри. Миризмата на метакрилна киселина се усеща от 10 метра. Видях ти ноктите. Изглеждат меки и слаби - леко трапецовидни и по-плоски, малко като моите. Твоите и моите нокти не са здравите нокти на над. Не са и като правилните, сравнително нормални нокти на ферий и принцесата. На нас с тебе ни трябва тежка артилерия. Купи всичко на Коди - каучукувите бази и топ, ултрабонд и праймър и си готова. Праймърът на Коди без доставката е на цена на праймърите в али. Достатъчно време, пари и усилия си хвърлила в това начинание на халос. Спри и се обзаведи достойно!  bouquet
Много ти благодаря, честно казано точно този отговор очаквах да чуя. Наистина евтиното  излиза скъпо. Понеже купих от момичето от фейса каучукови база и топ на коди по 12мл и ми излязоха 43лв с доставката. Да бях дала още 5лв за праймър ама на...Да пробвам аз, можех и без него да мина. Определено ефекта е поразителен, например майка е вече 2 седмици лакирана и има леки забележки само на показалците. При мен резултатът е - втори ден обелено ъгълче на показалеца, коригирах го. Днес, ден пети, обелено ъгълче на другия показалец. Всичко друго е бетон. Но просто в момента на лакиране ноктите ми бяха почти до дъно и запечатването ми беше изключително трудно, да не кажа невъзможно. Иначе лакирах с много тънки слоеве и пекох доволно. Но този път не матирах ноктите, та може и от това да е. Или си искат праймър и това е. Дали има значение кожата на ръцете? Моята е изключително суха, дланите ми са груби, постоянно мия нещо и ако не се намажа след това, не се трае (за щастие само зимата е така). А коди дали имат хубав гел за разграждане на кутикули?

За тефтера се смях с глас, защото прочетох тестер в началото  hahaha

Моите ръце стават сухи когато имам недостиг на витД. Не знаех. По друг повод го изследвах и се установи. Купи си едни форми за многократно! С тях се запечатват къси нокти много лесно. Да разбирам ли, че никакъв праймър не си сложила? Миризливият на Коди, за който говоря, е по-скоро за мазни нокти. На мене той не ми помага особено. Коди имат 2 праймера. Ултрабонд за под безкиселинен гел и лак - който е като Канито, но по-силен. Оставя лепкав слой. Имат и кисел, който вони, но момичета, които са го ползували, пишат, че с него и ултрабонд след него геловете не мръдвали. Можеш и двата да ги вземеш, 10лв са заедно. Писаха на по-предна страница, че има обща поръчка. Побързай и се включи. Грабвай каквото ти трябва и готово. Мисля, че си на прав път, другарче по меки нокти. Щом така ви държи, с ултрабонда, за тебе евентуално кисел преди него, мисля ще се получи. Ако и това не реши беленето, реинфорсът на принцесата ще го реши  Grinning.  Hug

танита, добре дошла и се надяваме да останеш доволна. Моите нокти са като твоите. Не оскам да нося лак повече от 7 дена, но харесвам лъскавия ефект на гел-лака. И аз нося Винилюкс и Мавала по 7 дена, но гел-лаковете почват да ми се белят още на третия ден. При мене белещата се база на ТПЛО (не се продава в БГ и във ФР вече я няма) и тази на Суит сити се оказаха решението. Нося гел-лак по около 5-7 дена и свалям, защото искам и доста лесно. Спокойно можеш да започнеш с нея. Ако започнеш с нея и се окаже подходяща, ще се вместиш в бюджета на показания комплект, но ще имаш много, много по-хубава лампа + дървени клечки, блокчета, хубави гел-лакчета итн. Вземи Сън1, която има 30 лампи. Лампичката от комплекта е доста слабичка със само 6. В първия пост на тази тема има списък с всичко необходимо. За белещите се бази то не е много. Аз нося без ултрабонд и без матиране на свободния край без проблем. Ако имаш преждевременно белене, тогава може да го вземеш него. Нося твърди гел-лакове върху базата. С меки ми се бели като лепенка. С твърдите държи идеално, но се бели малко по-трудничко. Нещата от али идват много бавно, затова се зареди с търпение. Имаш избор между 2 бази.

1) Born Pretty peel off UV base - само база. Не знам има ли или няма лепкав. Няколко момичета във френския форум писаха, че се маха много лесно.

2) Lucky нещо си - новото име на моята sweet city, която Minx, malexieva и prinzesata вече са пробвали и маистина държи 7+ дена. Става и като топ, но седи меко. С нея като топ ми държи колкото с друг, по-твърд топ, но не харесах исещането на гума. Страшно лъскава. Без лепкав слой и затова първият слой цветен лак се нанася с добре оцедена, почти суха четка. Понеже е без лепкав, върху базата можеш да си нанесеш направо обикновен лак и даже да завършиш с обикновен топ. Често правя точно така и лакът държи седмица, но слагам нов топ през ден. Върху изпечената база лакът съхне бързо, не е като върху нокът. Не става за пясъчни лакове, но и на тях им намерих цаката. Лакирам с матов топ върху базата и върху матовия топ мажа пясъчния лак. Бели се от 4тия ден, но бързо поправям, а и не кисна. Пясъчните лакове се махат много трудно, но с тази база е просто магия.

Понеже, поради трапецовидна форма, вероятно изрязваш ъгълчетата, те съветвам да вземеш обезателно форми. В началото може да впъхваш алуминиево фолио за да запечатваш по-добре.

Успех Танита  bouquet

Кати, прекрасно. Чакаме с нетърпение да се похвалиш като получиш всичко.

принцеса, не твърдя, че са ти нормални ноктите, а че изглеждат с правилна форма, а не трапецовидни, плоски и разширяващи се в свободния край. Не са като моите или на ШикР или на Диана, примерно. Всъщност моите са най-различни и със собствено мнение накъде да растат. Сега са до дъно орязани и без лак, да видят какво е.

Мелина, много било гадно с орязани до дъно нокти, брей! Единия така се е впил, че ме боли.Вече ще ги пиля само.

амини, супер. Питах те, защото ми се върти, че ти ги спомена.

Общи условия

Активация на акаунт