Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 396
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 020
  • somewhere near the sea
Балонът си е надут.Това е публикувал в профила си:

# 1 021
  • София
Защо Джино го нямаше в коментаторите ,много му се канеше на шефа ,че ще го бие ,щеше да му опонира подобаващо  Laughing

Сигурно вече е в хотела,очакващ старта на новия Брадър. Laughing

# 1 022
Всички брадъри са имали изненада на мисията с близките. Може би довечера ще излъчат на Дани Златков, Шефа и Петканов.

# 1 023
Госпожа Петрова като една съща Ирини..не Naughtyпо-скоро чиста Луна "вие нищо не разбирате,аз съм номер 1" ей това е посланието!!Абсолютен егоцентрик,никаква реална самооценка!
Този журналиста(не Тоньо,другият немузнамимето:))му го каза в прав текст:Ама хубаво е понякога и да мислиш hahaha

# 1 024
  • София
Защо Джино го нямаше в коментаторите ,много му се канеше на шефа ,че ще го бие ,щеше да му опонира подобаващо  Laughing

Много се съмнявам, май ги държат само за по една, максимум 2 вечери.  Grinning

# 1 025
За мен ливанеца най - добре направи.
Отиде набързо каза на Енджи няколко изречения, остави и букета и излезна.
Защо трябва да се обяснява, докато тя не може да реагира и да ѝ е още по - гадно, че не може да му отговори?
След няколко дни ще излезнат и ще се видят с близките и ще си поговорят, ще си кажат каквото имат, ще се радват един на друг.
Абсолютно съм съгласен с теб. Отделно, че като мъж мога да коментирам, че думите на ливанеца, бяха изключително силни и премерени, не като празнодумията на цигането на Гана. Не знам жена, която да не иска да чуе, че е смятана от мъжа си за кралица.
В подкрепа на горното и понеже виждам, каква голяма част от аудиторията тук харесва Рабих ел Зейн прилагам снимки:

Със здраве да си ги ползвате Laughing

# 1 026
  • София
Всички брадъри са имали изненада на мисията с близките. Може би довечера ще излъчат на Дани Златков, Шефа и Петканов.

За Петкан ми е много интересно кой го е посетил. Но едва ли ще дадат, щом снощи нищо не излъчиха.

# 1 027
  • София
Балонът си е надут.Това е публикувал в профила си:

И аз това чух, играел , за да си заработи парите.Пълни глупости.Всъщност това се очакваше, защото беше ясно, че като излезе навън и види колко го мразят, ще каже ,че е играл.Той умника - ние тъпите.Все едно не го знаем и навън какво прави колегите си. Нито е първия, нито ще е последния, който извърта така. Единствено Сашка и Марга си бяха естествени, с всичките им отрицателни и положителни черти.

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 11:54 от Тайна

# 1 028
  • София
Циганче с изкуствено напомпани мускули.

# 1 029
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
За Петкан ми е много интересно кой го е посетил. Но едва ли ще дадат, щом снощи нищо не излъчиха.
Както каза някой по-напред - сигурно Милен Цветков.  Laughing

# 1 030

В подкрепа на горното и понеже виждам, каква голяма част от аудиторията тук харесва Рабих ел Зейн прилагам снимки:
Със здраве да си ги ползвате Laughing

Не че някой ме пита, но на мен хич не ми харесва...типична мазна арабска физиономия...

# 1 031
  • Bulgaria
Срещите на Златков и Петров са ги изрязали. Винаги така правят ,като напусне някой . Довечера може би ще видим само на Петканов ,но толкова ли не можаха да го вместят снощи и него Grinning Щеше да е много готино ,ако бяха ги събрали и двете семейства ......

Много се съмнявам, май ги държат само за по една, максимум 2 вечери.  Grinning

Мисля ,че в неделя ги събират всички в хотела ,поне последният път така беше. Защо толкова ги крият ,като половината пишат прощални статуси преди това  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 1 032
  • София

Изглежда повече от чудесно на 47 г. макар и да не и' е бил лек живота. Тя се държа най - адекватно.
Интересно, дошла в София без нищо и успяла.Аз си имам в София всичко, пък още не съм успяла.Как се успява без пари?

# 1 033
Аааа ... ти с кой футболист си била близка, м?  Grinning

... то пише в статията как... bowuu

# 1 034

Изглежда повече от чудесно на 47 г. макар и да не и' е бил лек живота. Тя се държа най - адекватно.
Интересно, дошла в София без нищо и успяла.Аз си имам в София всичко, пък още не съм успяла.Как се успява без пари?

Mоже вторият ѝ съпруг да е бутнал едно рамо. Сега му разгледах профила във ФБ - явно е заможен и се движи в нашия т.н. "хайлайф"...

има доста снимки
https://www.facebook.com/george.rodriges/photos?pnref=lhc

Общи условия

Активация на акаунт