Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 270
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Ееее айде разписвам се с едно Касабие в последните минути Grinning Каза, че много са й задавали тоя въпрос Grinning А отговора беше "Остарях вече! Почти на 30!" Grinning Grinning

Е, ще падна с тази жена. Нагла, та нагла.

# 1 096
Смятам, че Енджи се беше концентрирала да не провали мисията, затова не показа много емоции. Отделно мисля, че тя не иска да афишира с личния си живот. Можеше досега сто пъти да спомене и загубата на близначетата си в 6-тия месец. Радвам се, че не го прави. Вероятно е влезнала само с цел реклама на дейността си. За годините обаче и аз не мога да разбера защо са й такъв зор..

Петрова каквото и да каже сега, не може да промени изградения си образ вътре! Маймун се снимал, маймун излезнал, както се казва! Можеш и просто кротичко да си стоиш и пак да вземеш хонорар, дори и с риск да си скучен, много важно! Нали хонорара не варира според представянето и съответно да нараства или намаля, а е предварително определен?!

# 1 097
  • София

Това клипче на Джулияна гледали ли сте го? Красиво е направено.

Не оспорвам таланта на Гани, а и клипа, и изпълнението са добри, но с такива нокти е абсурд да се свири на пиано. На пианистите ноктите са им изрязани буквално до край и клавишите се натискат с предната част на пръстите, като самите пръсти са леко присвити. Няма пианист, който да свири с дълги нокти и разперени напред пръсти.

Ето тук много добре се вижда позицията на пръстите и става ясно, че с нокти няма как да стане

https://www.youtube.com/watch?v=1KE1KjSxyxQ

# 1 098
Смятам, че Енджи се беше концентрирала да не провали мисията, затова не показа много емоции. Отделно мисля, че тя не иска да афишира с личния си живот. Можеше досега сто пъти да спомене и загубата на близначетата си в 6-тия месец. Радвам се, че не го прави. Вероятно е влезнала само с цел реклама на дейността си. За годините обаче и аз не мога да разбера защо са й такъв зор..

Петрова каквото и да каже сега, не може да промени изградения си образ вътре! Маймун се снимал, маймун излезнал, както се казва! Можеш и просто кротичко да си стоиш и пак да вземеш хонорар, дори и с риск да си скучен, много важно! Нали хонорара не варира според представянето и съответно да нараства или намаля, а е предварително определен?!

Не искам да поставям под съмнение твърдението й за изгубени близнаци в 6я месец... Но нещо не ми се вярва... Никой не знаеше, че е бременна, редовно си качва снимки какво яде, къде спи, къде тренира в инстаграм... На нито 1 снимка не е с коремче, без тест за бременност, без нищо... Идва от нищото в България и заявява, че е изгубила близначета - каниха я на интервюта и разправяше за нейния си живот, а уж темата беше за спонтанния аборт... Не знам, не знам - не й вярвам на тая. Има един лаф от последните години ЛЪЖЕШ КАТО АРАБИН...

# 1 099

Това клипче на Джулияна гледали ли сте го? Красиво е направено.

Не оспорвам таланта на Гани, а и клипа, и изпълнението са добри, но с такива нокти е абсурд да се свири на пиано. На пианистите ноктите са им изрязани буквално до край и клавишите се натискат с предната част на пръстите, като самите пръсти са леко присвити. Няма пианист, който да свири с дълги нокти и разперени напред пръсти.

Ето тук много добре се вижда позицията на пръстите и става ясно, че с нокти няма как да стане

https://www.youtube.com/watch?v=1KE1KjSxyxQ

Ми много лошо тогава! Щото с този бюст и гайда не може да подхване, а с тия устни - да се сбогува с кларинета. 😆😆😆

# 1 100
  • София
Енджи на кафе ли им гледа, че няколко път чувам Ганка да казва, че ще и гледат. Снощи каза, че излязло бебе.

# 1 101
  • София
Енджи на кафе ли им гледа, че няколко път чувам Ганка да казва, че ще и гледат. Снощи каза, че излязло бебе.

И шефа днес спомена, че гледала.

# 1 102
На мен ми се стори,че Енджи не се развълнува хич да види мъжа си. А и нито веднъж не дадоха да плаче за него,да се тръшка като Гани,че й липсва... Нещо гнило има при тях. А за годините-няма какво да коментираме повече! Жената е на 18 години,другото е стаж!!! 😋💁🏻

# 1 103
  • София
На мен ми се стори,че Енджи не се развълнува хич да види мъжа си. А и нито веднъж не дадоха да плаче за него,да се тръшка като Гани,че й липсва... Нещо гнило има при тях. А за годините-няма какво да коментираме повече! Жената е на 18 години,другото е стаж!!! 😋💁🏻

Направи ми впечатление, че плака, когато влизаха близките на другите съквартиранти, но за собствения си мъж и една сълза не пусна

# 1 104
По-добре да я бяхте питали защо лъже за годините си, а не на колко е. Да видим какво щеше да измисли тогава. То на колко е, който не е искал, той не е разбрал.

# 1 105
Скрит текст:
Благодаря !

# 1 106
  • Сандански
Дайте ми въпрос ако се свържа с Марги?

# 1 107
  • sofia
Да пита Енджи, защо лъже за годините си!

# 1 108
По-добре да я бяхте питали защо лъже за годините си, а не на колко е. Да видим какво щеше да измисли тогава. То на колко е, който не е искал, той не е разбрал.

Аз мисля, че се шегуват тук момичетата, че са я питали. Какъв трябва да си, за да се изправиш пред една жена, за да й държиш сметка на колко е? Толкова ли ти е важно да знаеш? Не те касае, не ти вреди, не вреди на децата ти... Правиш си изводите и подминаваш, какво толкова?

Кришка, Марги да пита и Лили на колко е и защо лъже, а?

Ако Енджи наистина е изгубила близнаци само тя си знае кога плаче, кога стиска устни, за какво са й парите и на кого да се радва. Жена, преживяла такъв ужас, е уязвима, разколебана, недоверчива и много други. Дано да стане майка скоро. Ще има нов смисъл в живота.

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 15:50 от Маpи

# 1 109
  • sofia
Шегуваме се, много ясно!
От друга страна, за мен наистина е странно млада жена да сваля 10 години от възрастта си.
Освен това, тя е отдавна в публичното пространство и лъжата и е много късокрака.

Общи условия

Активация на акаунт