Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 482
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 380
Как можаха да изкарат Сашка, а този зъбат, изцъклен кон Петкан с безинтересната Алекс да останат?

# 1 381
  • тук, на мястото си
Сашка извлече само позитиви от предаването, беше си истинската тя през цялото време и колкото до сега да съм я идентифицирала с чалгата, то определено сега знам, че я харесвам като човек.
тъкмо мислех да напиша, че рядко човек излиза чист от формата. Сашка може и да не възроди кариерата, но пък доказа че е симпатичен човек

+1    И аз съм на това мнение!

# 1 382
Аз пък подозирам, че гласят Миглена за победител.

# 1 383
  • София
На Енджиту носът защо така драстично се откроява оранжевейки? Нещо не са й направили тена както трябва.

# 1 384
Сашка ще извлече само дивиденти от участието си. Тя след Миглена миналата година има само позитиви от участието си във формата.

Само да не реши да бъде част от екипа на ВБ догодина и да развали доброто впечатление. Да се из*ере на метеното, дет' се вика.

# 1 385
О,на Сашето как не и се излизаше.
Много сладка Енджи, но шията и ръцете и не могат да скрият възрастта и.

# 1 386
Миглена Ангелова ми липсва тази вечер като коментатор.
Много лошо се изказва за Тото, та надали ще я поканят на финала.

# 1 387
Аз пък подозирам, че гласят Миглена за победител.

И на мен ми се ще, но мисля Петкановица са нагласили вече Mr. Green

# 1 388
 Joy Ох, тия пък Бай Брадърите с имитация на Мегз: Научих, че освен мен на този свят има и още един човек'  Joy

# 1 389
  • Брюксел / София
Тото и Петкан мн искат да останат, личи им.

# 1 390
Ники Пънчев забрави Петкан , тези съвсем се издадоха . Не го преброи ,леле мале. Излагация

# 1 391
Аз мисля, че ще набедят за победител Хранова или Тото, не знам що, ама така мисля. ю

Хубаво, че изпроводиха Петканчо. Ох, каква изкуственяшка драма от Богданска, срам ме е да я гледам. Ще хапна (вече смотах една самотна баклавичка).

# 1 392
  • София
Абе защо го отлагат за петък, да обявяват сега победител и да се свършва.Най-гадно ще ми е ако спечелят Петканови или Мегз!

# 1 393
  • Брюксел / София
Ники Пънчев забрави Петкан , тези съвсем се издадоха . Не го преброои ,леле мале. Излагация

Да, и на мен ми направи впечатление. Мн грозно.

# 1 394
  • Варна
Ураааааааа!

Общи условия

Активация на акаунт