Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 216
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София
Утре и тримата при Гала ли?  Laughing

# 1 441
Като го гледам и слушам Петкан, смело мога да заявя, че е с умерена към тежка олигофрения. Евала, евала, брат!

# 1 442
Добре, че е Джулката, да изясни ситуацията! Joy
Кой щеше да шамари Алекс, ако реве? Е, след този погребален вой, включвам се и аз.
Радвам се, че Петканов излезе преди Алекс, има надежда за нас.
Някой да обясни на Сашка, че хапването я направи всенародна любимка и изобщо не е причина за излизането й.

# 1 443
Аха, супер. Питам, защото никакви реклами не съм засичала.  Peace

# 1 444
  • тук, на мястото си
Добре че само два дни ще са разделени, че има опастност Алекс да пристане на Тотя.

# 1 445
Представяте ли си  Джулиана да спечели? JoyJoyJoy

# 1 446
  • Брюксел / София
Тая пък Санда как вие, като че ли е умрЕл пульо.
Ох, не мога, смея се с глас:)
Ганка има реч!
Това беше култово за този сезон. Joy
‘Начи ако има класация за колоритен коментар, трябва да я спечели коментарът на Дара:)

# 1 447
  • Испания
Все ми е тая кой кога излиза, но се радвам, че Петканов е навън.

# 1 448
  • София
Мегз с нейното изкукуригало поведение отива на финаал?! Не е истина просто!  #Crazy

# 1 449
  • София
И бай брадър и вика Джугани! Joy

# 1 450
  • SF
Сашка извлече само позитиви от предаването, беше си истинската тя през цялото време и колкото до сега да съм я идентифицирала с чалгата, то определено сега знам, че я харесвам като човек.

Даааа Sad За нея ми е най-мъчно... Много си промених мнението за нея.

А онова нещо Мегз остана да им каканиже там.

Точно Енджи, Дани и Сашка трябваше да са на финал. И Маргарита, естествено!

Меги и Джулияна не са ми симпатични.

# 1 451
  • тук, на мястото си
Ох, господарите получиха сърцепръс.

# 1 452
Защо си мислите, че Тото ще е нагласен победител? Винаги във фейсбук гласуването води значително пред другите. Това е положението, стига търсите под вола теле, за 1 плакет много им дреме кой ще е любима звезда на продуцентите.
Защото май гласуванията нямат никакво значение. Поне не тези със смс-и.

Нямат значение, но зад хилядите които са натиснали лайк безплатно, сигурно не малко са пуснали и смс. Аз въпреки, че харесвам Тото, не съм го подкрепяла нито с смс , нито чрез безплатното гласуване.

# 1 453
От останалите на финала не искам  Мегз и Джулиана да печелят. И от двете ми се повдига. (Макар че смятам, че ще е Миглена 😤). За Алекс нямам мнение. В Маргарита ми е надеждата, но и на Тото ще съм доволна.

# 1 454
  • София
Яд ме е, че разправиите на шефа заемаха най-голяма част от предаването. Ако него го нямаше щеше да е доста по-интересно, без еднообразни скандали.

Общи условия

Активация на акаунт